186

Анонимен

преди 3 години

Скъпи приятели, пишем ви, защото току що завърши нашето 20 годишно проучване, което всички искат да скрият. Току що разбрахме, че киселото мляко, което всички смятаха за полезно, всъщност не е естествен природен продукт, а е изработено в една лаборатория на КГБ в околностите на Ростов на Дон. В така нареченото кисело мляко е пълно с бактерии, предизвикващи сънливост, полова немощ, апатия, желание да се гласува за БСП и внезапна и необяснима любов към песните на Муслим Могумаев и Алла Пугачова!

185

Абе Радев

преди 3 години

Я го дай на ДПС то този мандат щом БСП не искат. Те така и така трябва да тренират да управляват за като станат първа сила по новия кодекс. Па и ние да свикваме ДПС да ни управляват.

184

Анонимен

преди 3 години

При служебен кабинет - мая манолова ще е наи подходяща за премиер Разбира се не подценявам и гн хаджигенов

183

Анонимен

преди 3 години

Въпрос към Лили Иванова:- От БСП се оплакват, че за концерта за изборите, сте им взела 50 000 лева!- Да бе, а като им взех само 30 000 лева за кръщенето на Димитър Благоев - забравиха!

182

Анонимен

преди 3 години

До seiraКрещиш нещо! Какво искаш да кажеш с ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!Викаш, целокупно народът да го удари през просото! Кой каквото свари, да го натовари!То, така се започна през 1990, че и досега върви донякъде. Само дето се намери един Гешев да пречи.

181

реалноста

преди 3 години

тошко беше господин за един ден , сега отново става селянина с колелото . мая общата беше госпожа за един ден , сега отново става мая общата , двамата от тримата овчари отново стават овчари , импексова обаче ше продължи да ви обещава , нищо че вече никой не и вярва . нещата се наместват .

180

Анонимен

преди 3 години

Воят на Гербавите *** е музика за ушите ни!!

179

Анонимен

преди 3 години

Явно исправи се мутри вьн ще трябва да се опитат да направят кабинет или се отиваше кьм служебно правителство на - гн радев

178

Хубаво, че

преди 3 години

Че казват Че не го щат тоз мандат предварително. Сега Радев вместо да им го дава да вземе да го даде на някой дето го иска, я на Майчето , я на Ристю . Щото това с връщането веднага , вече го гледахме и не е интересно.

177

seira

преди 3 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:143 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!НАРОДЕ!!!!!

176

Анонимен

преди 3 години

Третият мандат и той е брак. Бракувана партия. Всичко, до което се докоснат се разрушава като Бузлуджа.

175

реалност

преди 3 години

едно е да лаеш , друго е да ръководиш държава , а , импексова .

174

Анонимен

преди 3 години

Язък за барута.Имала готов план ден по ден.Отива в коshа. Стига си лъгала, ***!

173

Анонимен

преди 3 години

Нинова, сраха е по-силен от тока, а?

172

Анонимен

преди 3 години

до 169Ами не е сигурно понеже Нинова наскоро каза, че демокрацията и еотнела много.Няма как да състави кабинет на демократичната алтернатива щом демокрацията е и етнела много. А тя може би искаше да каже, че демокрацията и е отнела всичко.Ама нали приватизира Техноимпект и не само и не посмя да се изцепи на макс.

171

Свободна тв

преди 3 години

Ей шубето е големо и тия се отказаха, накрая ще го отнесе господин президента май, е той си го пожела миналата година , подценява силата на българите, май няма да изчака до септември ще му се види тесен Дондуков!!

170

Анонимен

преди 3 години

До реалист - До 177. А ТИ кой си? Някакъв господ или новата Ванга, та ни говориш от името на целия народ.Тези изказвания на *** и пр ***, за изчегъртвания, изтривания, народни съдилища и т.н.т създават усещание, че налице е неофашистка вълна в България. Само не е обявена официално.

169

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Новите и старите политици: Във боички потопени към властта са устремени. Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични. Лъха доста песимизъм от техния практицизъм. Няма вече родолюбие има само себелюбие . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2021).

168

герберски трол

преди 3 години

До 190. Е, това за квиченето и музиката вече кърти мозайката. Чел съм го поне хиляда пъти. Е, и? Вятър в пустинята. А бе, бой по *** ви протестърски кратуни, ще ви мачкаме и плюем безспирно, тъппи протестъри. Дирниците ще ви скъсаме.

167

изнервен

преди 3 години

До 187. Ха-ха, ***. И как точно разтури и мачка, като този жалък парламент си отива след една седмица. Нещо си пил некачествено май.