108

Пян_Гъ

преди 3 години

Добре, де, ама ние сега какво сме казали??? Заради лъжата на ИТН дори нямаме п-во, което да излезе с официална позиция - добра или лоша, друг въпрос. Защо "Русия няма да търпи отношението на България"??? И защо ни слагат дори преди Чехия, която изгони 18+2 руски дипломати? Това не са отношения м/у роднини, каквито всъщност сме, и затова РУСИЯ ДА СИ ОПРАВИ ТОНА, АКО ОБИЧА!!! Пък ако има претенции за скандалите, да се обърне към САЩ, а не да бият самара.

107

Анонимен

преди 3 години

Какво значи няма да търпят още взривове ли ще има

106

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникПиши в гооглето "Цариградска конференция" и отвори уикипедия. Знам, че не ти се чете и няма да четеш, щом ме питаш за подобни неща, но има една карта там. Погледни поне нея. Но е доста странно че ме питаш. Очаква се, че всеки българин, особено някой, който претендира, че има поне средно образование е наясно с това. Ти да не си в 5-и клас случайно? Ако е така се извинявам и ти пожелавам успех с образованието по-нататък!

105

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКонечно нет.Но ти със сигурност си се размислил за братушките.Какие они неблагодарние,а?Вся Европа такая.Не любят они русские,они Гейропа.Надо наказать,газ прекинем,склад взръйвьом,тровит люди будем.Они должни любят нас.Ну,и любят+

104

Русомраз

преди 3 години

Мястото на руските opки е отвъд Урал!

103

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа Песков не знам,но за Куроедов се чудя от къде идва,за Путин знаем.

102

Анонимен

преди 3 години

Уже кинули жребий в посольстве Болгарии в Москве кто домой поедет? Или вы вс ждте когда в Вашингтоне за вас решат об этом? табаки болгарские вс ещ думают что в России днм и ночью о Болгарии думают?

101

Анонимен

преди 3 години

В България се бият за руските туристи.Всеки вика"вземи ги ти"!

100

антизападопоклонник

преди 3 години

До до "Историята п,Зарежи другото, ами вземи обясни какво е било планувано да се случи на тази прословута Цариградска конференция- може зараждането на нова велика сила България, най-голяма по население и площ в Източна Европа!

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБлатните както винаги имат нереално високо мнение за себе си.Никъде не ги искат,навсякъде разгонват другите туристи със своята простащина и пиянство и претенции.

98

до "Историята п

преди 3 години

"Между другото един от виновниците Санстефанска България да не се случи е Русия!" - Тук много хора ще си зададат въпроса "ама как така". Поинтересувайте се за договора между Царска Русия и Австроунгария за това, да не се допуска на Балканите да има голяма и силна държава. Да, Русия ни освобождава, но именно заради това, да няма две големи Българии, каквито са планувани на Цариградската конференция. Поинтересувайте се и за граф Игнатиев, който изиграва доста кофти роля в историята ни...

97

Анонимен

преди 3 години

Оная с мири..зливата *** да ходи да докара Краварите на морето а не да се моли на Руските туристи да и оправят туризма. За да дойдат руснаците ще трябва да се научи да прави като вятъра и да го поема на задна скорост. Руски туристи ама през крив макарон. Не си знаете интереса вашта *** де..вна отзад. Коя друга държава играе за чужди интереси. И загърбва нейните собствени. Какви ги избирате бе Все играят за чужди интереси докога бе вашта *** мр..ъсна.

96

Анонимен

преди 3 години

Песков от думата пес ли идва?Или може би пьос?

95

Анонимен

преди 3 години

Крепостните се опитват да си рекламират блатото,а иначе всячески се стремят да избягат от него.Даже и те са осъзнали ,че помещикът не бива да има право на първа брачна нощ с жена му и да ги продават като стока на пазара.

94

Анонимен

преди 3 години

Те и без визи ще дойдат. Дай Боже!

93

Анонимен

преди 3 години

нищо добро от Русия не е дошло насам

92

Анонимен

преди 3 години

И ние не можем да ви търпим.

91

Петко

преди 3 години

Даа трудно се търпи да ви строиме потоците, за да си пренасяте газта. Трудно се търпи да купуваме реактори, които не знаем какво да ги правим. Трудно се търпи хиляди руски фирми, начело с Лукойл да източват милиарди български пари по посока Русия. На руснака, обаче винаги си му длъжен, винаги ти си виновен и никога той.

90

Анонимен

преди 3 години

българската простотия е по-страшна и от корона вирус,дразнят мечката и като скъса синджира бай *** ще се види в чудо

89

до "Историята п

преди 3 години

Относно това, че всички империи, към които се присъединим се разпадат е факт. Просто тези империи е трябвало да се разпаднат и затова ние се намесваме - за да ги разпаднем. Такава ни е съдбата - да освобождаваме света от ненужни империи. Същото ще се случи и с ЕС и НАТО някой ден, но чак тогава, когато вече са вредни за хората по света. Този ден наближава. И не, не сме проклето, а благословено племе. Проклето сме за дяво_ла... :)