78

до протестърите

преди 3 години

ще ревете и ще виете на ум.ря.ло защото следващите месеци НЯМА ДА ВИ НАЗНАЧАТ ОТ ПАРТИИТЕ ЗА КОИТО СКАЧАХТЕ, ХВЪРЛЯХТЕ, ЦАПАХТЕ С ЛА.НА, при новото Народно събрание пак ГЕРБ ще е първа полтическа сила и пак бай Слави СТРАХЛИВЧО ще въре надата

77

ХаХ

преди 3 години

Не се притеснявайте след новите избори идва Цветанов , а той така ще ви оправи че ще гласувате прави в парламента.

76

Сат Н

преди 3 години

Грешиш. Герб си предложиха правителство и искаха да работят с ИТН и ДБ , но те отказаха------ГЕРБ не са предлагали правителство.

75

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Опозиция са. Колко пъти да ти го потворят ? Искаш да си го татуират на дупетата ? Питай дългия защо иска да похарчи още 50 милиона и защо си мисли,че още 3 депутата към ДПС и 6 към ИТН ще решат нещо ?! Приемете го над 50% от българите гласуват за други партии. Трябва да се уважи тяхното мнение и да се работи и с тях.

74

новата коалиция

преди 3 години

"При гласуването 79 бяха "за", 6 "против", а 123 "въздържал се". Гласовете "против" и "въздържал се", оказа се, идват от ГЕРБ, БСП, и ДПС."

73

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: До 69 : Грешиш. Герб си предложиха правителство и искаха да работят с ИТН и ДБ , но те отказаха. От този момент ГЕРБ са си опозиция. Разбирай го както искаш. Обърни се към злобната физиономия на дългия и си решете вътрешните проблеми и в крайна сметка какво искате. По добър живот за българите бизнеса и т.н. или промени по изборния кодекс .... ГЕРБ не са ви виновни ни най-малко. Всички са против ГЕРБ. Така,че споко :)

72

Анонимен

преди 3 години

Най Накрай Радев е Щастлив ще даде Мандат на своята партиятой е без партиен но само за пред Хората те от БСП пред хората едно а правят друго

71

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ, АБЕ Я СЕ УТОЧНЕТЕ, ЧЕ ГЛАВАТА НЕ ВИ СЛУША!ВИЕ ОПОЗИЦИЯЛИ СТЕ ИЛИ НАЙ- ГОЛЯМАТА ПАРАМЕНТАРНА СИЛА?

70

Анонимен

преди 3 години

до 68Е, ти да не видиш нещо! Толкова ли нямаш въображение да измислиш нещо друго от това, което беше миналото лято?

69

анонимен

преди 3 години

Нищо не е случайно! На велика сряда Юда предава Христос! ИТН предават България и българските интереси!

68

Анонимен

преди 3 години

Абе некой сеща ли се, че гърбавите искаха нова конституция или всичко беше да отшуми "бунта" на простолюдието :))

67

Анонимен

преди 3 години

Какво квичите,нали не ви плашат нови избори,нали сте "победители",нали не ви плаши Служебен кабинет,нали имате лИбоФта народна,нали не ви плашат хората на Трифонов!Промените в Изборният кодекс ли са проблемът?

66

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ: Изборен кодекс *запетая* приет за една нощ *запетая* не е най-важната тема

65

Анонимен

преди 3 години

"Не се е случвало програмата за работа за седмицата на парламента да не бъде приета, отговорността е на мнозинството. Все пак ГЕРБ е в опозиция в 45-ото Народно събрание", отсече тя."Отговорността е твоя, проста патице. Целият ти жалък герберски сбирщайн е гласувал "против" и "въздържал се" заедно с ДПС и БСП.

64

Анонимен

преди 3 години

Те няма да реват, а ще ви започнат със сопите. Това с ВМРО пред президентството сутринта беше началото.То, всъщност Сиди ви го каза- започват блокади на кръстовища и пътни възли.

63

Анонимен

преди 3 години

От 13 години ревете срещу ГЕРБ. Добре! Имахте 160 депутата и какво направихте. Нищо. Пълна нула. Чалгари продажници!

62

Анонимен

преди 3 години

Слави и тошко,Мая, татяна,Бабикан и други Калпазани Калпави - Лице неспособно да извършва някаква дейност поради нежелание, липса на опит, непохватност или физически недъг. Има обиден смисъл - използва се основно, за да изрази пренебрежение.

61

Анонимен

преди 3 години

Да подкрепим ВМРО в протестите им срещу шайката на новите партии-------Излизайте, излизайте, революция трябва!

60

Анонимен

преди 3 години

Виждате колко много неща се направиха, тва магистрали, детски градини, спортни зали всичко това благодарение на неуморната работа на всички в Герб-------Всичко е изпълнено с такова качество, че след 5 години само ще смитате ронещ се цимент и ще лепите протекли покриви. А с това, което е под земята, и Господ не може да ви помогне.

59

Анонимен

преди 3 години

До ФениксИ се отваря практиката вие протестърите да правите същото?