65

сестра Чокова

преди 3 години

Времето за печелене на избори чрез Фейсбук отмина безвъзвратно!

64

до Добре де

преди 3 години

Борисов на никого власт не е давал, първо зашито не му е собственост и второ народа му я взе ксто му даде само 26% подкрепа. Ми хайде да управлява с 26% ама не става. Както и с 18 не стаеа. За това има служебен кабинет и през юли нови избори. Всичко е пи конституция. Ревете не ревете факт е и се изпълбява.

63

анализатор

преди 3 години

Да,вярно е.Гробаджийте буквално купуват с пари,и принуждават други насила,а мюсюлманите са верни на едни забогатели разбойници-мюсюлмани.И двете партии,извадени от тази си среда-изчезват.

62

За 76

преди 3 години

Ти май не си наясно какви са функциите на служебното правителство?И все пак-ще ти припомня едно разследване пак за злоупотреби , разследваха авиоотряда.Установиха прекомерна консумация на фъстъци.Тия сигурно ще установят прекомерна консумация на минерална вода.

61

Анонимен

преди 3 години

моля д а се опиши всичко което е построи Бойко БорисовЗавърши Моста на Дунав край Видин орешарски бешо отписъл

60

До отровната гад

преди 3 години

Нищо не се е променило - ДБ пак ще спечели в София (с изключение на римската махала, тя е за ГЕРБ) и пак ще влезе в парламента.

59

мнение

преди 3 години

Нека има служебно правителство за да лъснат злоупотребите и на следващите изборк хората като научат истината ще решат за кого да гласуват.Герб,ако не са вършили нередни неща не виждам защо се дърпат толкова.Истината,само истината и тогава ще имаме избор.

58

МНЕНИЕ

преди 3 години

ГЕРБ са Партия на Статуквото - все пак има 800 000 избиратели от Държавната Администрация . Трудно ще се махнат от Власт .

57

Ф.С.В.

преди 3 години

ХАРАЛАН -ТОНКОЛОНАТА НА ГЕРБ!

56

Философ антрополог

преди 3 години

ХАРАЛАМПИ Е ПОРЕДНИЯТ "ГОВОРИТЕЛ" НА ХУНТАТА И МАФИЯТА

55

Ф.С.В.

преди 3 години

Истината е че НИЕ никога не сме имали ПОлитици-Хора от Световна Величина - имали сме едни дребни човечета -Крадящи от хората и от БЮджета-СЕга всички Политици се страхуват -и нови и стари-ТЕ искат да си карат по старо му-А новите политици бяха изненадани че им бе дадена толкова власт от народа- Целта е да влязат "Шкембетата" с Магарешки -и хоп- всичко е наред- Едните са "Опозиция" а другите са "Управници" и накрая народът с един пръст в устата--Протестите тепърва започват -Нищо Хубаво НЯМА!!

54

Анонимен

преди 3 години

Браво на Борисов как на гола поляна построи магистрала Тракиянаправи по София подземен Град

53

Добре де

преди 3 години

Нали ви даде властта, каза ви ето като толкова искате...Е кво стана, криете се като мишки!То не се дрънкат така лафчета,а да ви видим! Той и да е крив, поне си понесе отговорността! А вие сте мишки, само лъгахте хората! Страхливци!

52

Анонимен

преди 3 години

Най Силния Политик в България е Бойко Борисов

51

Анонимен

преди 3 години

вместо тия пари да се дадът на бедния народ отиват за втори изборина кои им кефна да купим машинкимай на й много рева Президента и Шоу партията и Мутрите на Мая

50

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели предсрочните избори, а Мая Манолова и Христо Иванов ще са аут от парламента!Слави Трифонов сам си го начука и ще отиде на 4-та позиция след ДПС!К'вото сам си направиш и Господ не може да ти го направи!

49

Анонимен

преди 3 години

'' Шах и мат: Слави връща мандата ... ''.................Слави трябва да разбере, че българския народ не се състои само от тези които ходят на концертите му - нискообразовани, социално слаби, често безработни ...защото ОСТАНАЛАТА ЧАСТ от българския народ не разбира и не оценява начина му на общуване

48

Анонимен

преди 3 години

И на Харалан ще му пресъхне скоро кранчето.

47

Оффф

преди 3 години

Харлане, харлане .... да те *** кой те хване. Толкова не си в час, че чак се чудя кой те храни защото според прогнозите ти, досега трябваше да ровиш по кофите от глад. От 10 години, как пък един път не уцели мишената.

46

Анонимен

преди 3 години

Долу ГЕРБ и ДПС! Долу парламента! Да живее Конфедерация България без парламент!