36

Анонимен

преди 3 години

Ще стане това което става с всички нормални хора, имали нещастието да се родят в руския ГУЛАГ - бягство в чужбина. Изтичането на мозъци продължава с пълно сила.

35

Анонимен

преди 3 години

Президентът на Чехия заяви, че българската след в скандала със складовете за боеприпаси е доказана. Бъларските складове в Чехия снабдяваха украинските фашисти с боеприпаси за да избиват руски граждани в Донецк и Луганск. Такива престъпления Русия не прощава.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Ти пак ли си тук бе?И вчера като влязох вечерта пак ръсеше същите глупости, днес пак.Баси, някакви хора по цял ден не отделят очи от екрана, за да се показват какви са ***!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Новичока трябва да го пълнят във флакони като спрей против *** - за да може такива организации да се пръскат като вредни насекоми.

32

Анонимен

преди 3 години

Русия най-вероятно ще включи България в списъка на наприятелските държави който се изготвя в момента и САЩ вече бяха обявени за такива. Но това не е проблем за България, можем да купуваме качествена американска шистова газ, а българите от Черноморския регион които се издържат от туризъм могат да ходят да мият улиците и да пpocтитуират в ЕС защото сега сме западняци европейци и можем да пътувама и да мием улиците и да пpocтитуираме свободно в ЕС.

31

Анонимен

преди 3 години

До Ами тъй е"Във всека държава така се отнасят с МАЙЦЕПРОДАВЦИТЕ!!!!"Щом е така защо ти и приятелчетата ти русофилчета не сте зад решетките?От вас по-големи майцепродавци на тоя свят НЯМА!

30

Ами тъй е

преди 3 години

Във всека държава така се отнасят с МАЙЦЕПРОДАВЦИТЕ!!!!

29

Анонимен

преди 3 години

През комунизма в България тук там имаше Лади и Москвичи и българите ходеха да берат маслини в Гърция за долари. Сега има синя зона във всеки малък град защото всеки има кола и има задръствания по границата с Гърция от българи дето отиват там на почивка. А мужика преди беше гладен, сега пак гладен.

28

Анонимен

преди 3 години

Ше ги напръскат с новичок, кво може да стане. И малко радиацийка за семействата им, по стара рушка традиция.

27

Анонимен

преди 3 години

Путин като си даде оставката като Бойко, тогава ми хвалете Русия. Сега си е една тоталитарно блато с олигарси и гладни мужици.

26

Евроатлантик

преди 3 години

Добре че се уредихме в ЕС и НАТО, вече 30 години живеем добре в ЕС и НАТО. Много ми е жал за руския народ, аз много обичам руския народ и руската култура, то и руснаците са хора, и руснаците имат деца както пее гениалния Стинг, трябва да сме снизходителни към тях като Стинг, азиатци са все пак, не са европейци като тях, и ми е много жал за тях как страдат под ботуша на диктатора Путин!

25

Анонимен

преди 3 години

Неизбежният край на Украйна!

24

До 25

преди 3 години

Хахахаха спри да пиеш лосион и кажи къде ги видя тези цифри 18000лв за дете, съвсем изпушихте путинистите.

23

Анонимен

преди 3 години

100% болнични за отглеждане на деца под 7-годишна възраст, нови еднократни плащания за всяко дете в страната, увеличени помощи за бременни жени, 1300 нови училища за милион ученици и 45 000 допълнителни бюджетни места в университетите в страната, безплатно газоснабдяване на поземлените участъци на гражданите, удължаването на високоскоростната магистрала Москва-Казан до Екатеринбург, програми за развитие на малките градове в централна Русия, както и курортите на Крим и Кавказ.

22

Анонимен

преди 3 години

След 30 години американско и западно партньорство България е първа по смъртност в света и 85% от българите живеят в бедност.

21

ОпълченецаОтПандора

преди 3 години

Какво ще стане - ще се погрижат за тях....черно-бяла риза, влак, Сибир....

20

Анонимен

преди 3 години

България на 112 мвсто по свобода на словотоРусия 150тоБългария 650лв минимална заплатаРусия 277Бойко 3 пъти пада от властПутин несменяем диктатор комплексар

19

Анонимен

преди 3 години

Еднократна парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв). Еднократна помощ се дава и за първо дете тя е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.)

18

Анонимен

преди 3 години

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните.

17

Анонимен

преди 3 години

2600 българки са абортирали по време на извънредното положение заради ковид-19.