79

До Диана

преди 3 години

"Момиче"младо,нали ти е ясно че"партия" като ГЕРБ няма как да съществува без присъствието на Борисов?Факта че той беше готов да се прегърне с всеки един само и само да запази власта на партията си какво ти говори?Това са фактите! Всички твои "умозаключения"говорят за едно-Аз съм"безпристрастен"фен на вожда,да ама не Си!За Трифонов можеш да говориш когато и с когото се прегърне,засега той е заявил ясно намерения си,които предполагам ще спазва докрай,иначе ще бъде:"Тя танцува само едно лят

78

Мяу

преди 3 години

Може да е отишъл на курсове за премиер.

77

Слави -президент!

преди 3 години

Тошко-председател на АПК.

76

Sk

преди 3 години

ИТН без късмет. А-ха да се отърве от статуквото и шат на патката главата!!!

75

Анонимен

преди 3 години

Гроп мислеха, че като спечелят изборите и ще стане пак по тяхното, е да ама глей ги сега къде са, и премиер имат и пак са за никъде. И да плюят и да се пенят само показват колко са жалки, нищо повече.

74

Итн

преди 3 години

Слави мислеше, че ще е опозиция и ще може да маскари другите. Но сега когато видя , че ще трябва да прави правителство мълчи. Защото не очакваше и не знае какво да прави.

73

Чужденец

преди 3 години

За тошковата партия е важно да се гласува от чужбина и неограничени секции и евентуално да се увеличат заплатите на депутатите!!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Слави връща мандата,а Бойко Рашков ще е служебен премиер.Залагайте!

71

Диана

преди 3 години

До До ДианаНе разбирам заядливият ти тон! Ако под "вожда" смяташ ББ, то той си е пределно ясен - маха се от Парламента и министерския съвет и се отдава на изграждането на ГЕРБ....Бойко не е натегач - не го искат, няма да се занимава с тях! Но този, който губи е Държавата и всички ние в нея...Докато Слави не блести от увереност! При него всичко е много ясно докато се окаже забулено в гъсти мъгли...Например на изборите първо обяви че ще се коалира с БСП, после се отметна, сега пък никога...

70

Анонимен

преди 3 години

Измислен цар, фалшив генерал, скучен шет, какво следва - свинарчето?

69

Анонимен

преди 3 години

Гнусният му пинчер лъже от трибуната, че бивша тяхна членка е във връзка с наркотрафикант. Долни лъжци се оказаха тези, какво да очакваш от чалгари.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Ще гледаме... сеира

67

Анонимен

преди 3 години

Слави малък а Бойко голям. А сега де! Нали казват "малките камъчета обръщат колата".Ама ДЖИПКАТА е направена да върви по камъни и не се обръща тъй лесно.

66

Анонимен

преди 3 години

Ще видиш дали е *** народа на новите избори, тези бяха само утринна гимнастика, като не искате да пускате кокала народа още ще се озлоби. Няма вечни политици, някак трябва да си ходите.

65

Анонимен

преди 3 години

Слави няма да направи правителство, няма и да се покаже. Ще изимитира заболяване и ще се покрие.Но има и по-лош сценарий - да се продаде на друга партия.... защото няма и понятие от политика и каквото и да направи - пак ще се издъни.Той е "Бареков - 2".

64

Анонимен

преди 3 години

Ами щом няма яснота, да предложат Бойко Борисов. Няма друг с повече опит като премиер.

63

До Диана

преди 3 години

А нещо за "яснотата" на вожда да споделиш?

62

Анонимен

преди 3 години

Преди години Гарелов водеше някакво предаване по телевизията, доста време след като вече не беше в Панорама. Продуцент на предаването беше Трифонов. Голямата награда беше един Хамър, джип. Беше на Трифонов. Там се състезаваха някакви хора, пускаха се СМС-и. И имаше един доста нагъл и глупав участник, викаха му Сашо Снегорина. Задържа се супер много време и за всички беше ясно, че това е нагласено. В крайна сметка Гарелов и Трифонов нещо май се скараха. И го "изгониха" Гарелов. Той затова лае.

61

Диана

преди 3 години

До Анонимен67Трифоновата яснота е от ден до пладне - ще падне като зрял плод в кошницата на БСП! ...Ще видим!...Но нямам никакво доверие на Слави - той не е за тази работа, политиката не е шоу...

60

да и да

преди 3 години

ИТН-------ИМА *** НАРОД---жалко но факт