16

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че знаем как трябва да се управлява. Не трябва да управляват такива хора с говорни дефекти, защото в акъла им е пълна каша и затова говорят такива глупости. Хората затова са измислили реториката и ораторството, и само най-добрите оратори са ставали политици, защото щом говорят най-добре, значи мислят най-добре.

15

Анонимен

преди 3 години

Днес е денят на Земята. Земята е по-важна от всичко друго на света. Да не чакат нищо точно пък днеска да отидем и да опазим природата и да почистим около блоковете си, че ГЕРБ не чистиха и тънем в мизерии, а пък в едно село направо центъра беше потънал в сметище в 21-и век. Хората строят бази на МАРС тия ринат смет и туй не могат да свършат като хората.

14

Анонимен

преди 3 години

Гоше, че си тъ*о е ясно, но я да те питам... този човек работеше години наред за Слави! Ако го смятате за тъ*п, означава ли че всички хора на Слави са такива? А все пак, той беше един от най-умните му хора, просто не си падаше толкова по чалгата, колкото другите. Явно според теб това е страшен грях...

13

Анонимен

преди 3 години

Страхиле, този човек фъфли, но и новата шефка на парламента е със сериозен говорен дефект. Да се подиграваме ли на жената, а? Това, че някой се е родил с проблем с говора, не значи че има проблем с мозъка! Не забравяй, че който вади нож, от нож умира!

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко пак намери кандидат...министрите си по кръстовища,бензиностанции и шоууута за...скрити таланти.Той може да не е в Парламента,но...опростачването,наложено от него,върви нон...стоп.Каквото си знае баба,това си...бае.

11

Анонимен

преди 3 години

Като гледам коментарите,всички знаете как и сте кадърни са управлявате.Като ви кажат,,хайде да видим какво можете и се скриете като мишки,пардон ,като Слави Трифонов.На думи всичко можете.

10

Борислав Гюлеметов

преди 3 години

Нали помните защо Любо не беше депутат в по-предишнишя парламент - защото не можеше да произнесе името на председателката Цецка Цачева

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя са го назначили за васал да води преговори със Слави. Мутрите вече не могат да погледнат никой във очите със достойнство, крият се като мишки. едните са истерични другите са фигуранти, третите чалгари. Дилов им води преговорите, като последен глу-пак.

8

32207

преди 3 години

"Протакането, бавенето, евентуално отиване на нови избори не е никак добро за зрителите." Бравос, Дилов! Новоизлюпеният депутат Дилов нарича зрители, тези които му плащат заплатата, които са гласували за него с надежда, че ще тостоява техните интереси. А, видите ли, те били просто зрители и той благоволява да прецени кое добро за тях! В една думичка се отразява цялото светоусещане. Какво можем да очакваме от такова пренебрежение!

7

Логопед Борисов

преди 3 години

Кой превежда от Фъфлешки на Български на тоя?

6

отвратитИлно

преди 3 години

сега ги канят ,но като им откажат почват с обидите -държат се като стара недодрусана мома !

5

Буци

преди 3 години

Дилов, ти си най-противното и безскрупулно същество, което познавам! Какъв капацитет имаш ти да управляваш, особено ресор туризъм??? А, бе?!

4

Анонимен

преди 3 години

и като какъв дилов се явява ? -обикновен бушон !-хумореска и гротеска

3

Анонимен

преди 3 години

Г-н 50 евро , търси талант.

2

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези шутове? Председателката фъфли, тоя пък изобщо не може да говори, с конкурс за смешници ли сте ги избирали тези?

1

Анонимен

преди 3 години

Татко им Румен много амбициозен излезе.