103

11

преди 3 години

Славиту и Боку да се обединят и няма кой да ги бие. Тия червени отпадъци, малцинства и разни кукувици и пишман демократи са още по-вредни. Ама пустият му Тошко Африкански реве против герб. Е няма как да стане. На следващи избори, който е гласувал за ИТН ще гласува отново за герб, щото ще се окаже, че Славиту не е алтернатива. Боку управлява не щото е толкоз аресван, а щото е най-малкото зло.

102

100

преди 3 години

годишната партия се прай на 16г девственица

101

съвест

преди 3 години

ДПС и БСП Не само ,че са токсични ,но са най прогнилите от партиите.

100

Анонимен

преди 3 години

Коалицийката на чалгарите , комунистите , малцинството , лобистите и мутрите - лъсна като ясно слънце !

99

До Мислете

преди 3 години

Ти хубаво мислиш, ама я говори по- конкретно. Какви фабрики откриват румънците и какво произвеждат. И като са толкоз цъфнали защо от соца румънците са първи в емиграцията. Сърбия. Там има завод за коли още от времето на Тито, филиал на Фиат, а колите се казваха Застава. Всичко е наследство от топлото отношение с Италия, която е на един х. разстояние през Адриатика. Румъния също има авторитет на Запад заради Чаушеско. Само ние бяхме ***на СССР. Но това е, не че кой знае какво са направили.

98

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ - не се унижавайте да обръщате внимание на лайкучките , оставете ги да направят правителство , та да се окакат обилно и миризмата да се разнесе из цяла Европа ,та да усетят младите за какво са гласували .

97

Край

преди 3 години

"Всеки от тази зала трябва да знае, че ако гласува каквото и да е с ГЕРБ е предателство към българския народ"Демек за това нямало да подкрепят мажоритарната избирателна система. Дълъг и пестните съм ти пял и на концертите съм ти ходил и подписи са мажоритарна система давах и на Референдум ходих.След тоя лупинг - си куц политически труп. Някой те лъже че с тая система Герб ще пребият всички - това не е така с тая система печели този дато издигне по свестни кандидати.

96

Мислете

преди 3 години

Преди 2008 нямаше еврофондове, оттогава ЕС е дал 30 милиарда и стигнахме дотам, че Сърбия да има 720лв. Мин заплата и 400лв пенсия а Румъния 950лв мин заплата и 2200 СРЕДНА заплата...... И заплатите в България растат ме защото имаме нови инвестиции а поради 1млн. Липсваща емигрирала работна ръка, което доведе до липса на кадри и увеличение на заплатите. За разлика от нас в Румъния отварят фабрика след фабрика, дори Сърбите имат фабрика на Фиат.... Ние сме единствените без завод за автомобили.

95

Анонимен

преди 3 години

До всички анти ГЕРБ.А бе вие като сте се нагълтали с анти ГЕРБ бълвочи като гладна *** с топли лай-а , мислите ли ,че като сте облъчени с мръсен популизъм , има още шарани като вас които да се хващат на гола кука . Затваряйте си човките да не мърсите ефира.

94

Крас

преди 3 години

На следващите избори ГЕРБ определено трябва да получат мнозинство с което да управляват самостоятелно.Време политиците дето толкова години само си сменят местата да бъдат изгонени от храма завинаги. Лустрация е спасението !

93

Анонимен

преди 3 години

дпс няма работа в българския Парламент.

92

Кънчо

преди 3 години

До Анонимен 107Разпад казваш за 11 г. Значи в периода 1990 г - 2010 г България е в икономически, социалжен, културен и политически подем и дойде Бойко да разруши този подем !? Това ли искаш да кажеш ? Искам да ти кажа, че Боко може и да покрадва ама и мн добри неща се случиха в страната за тия години и никой допреди него не беше правил, а и нямаше намерение. Нито за градовете, нито за страната..

91

ГАБИ

преди 3 години

МУТРИТЕ ВЬТРЕ ОЛИ ГОФРЕНИТЕ ВЬН

90

Анонимен

преди 3 години

Новите управляващи направиха дълбок поклон на колекторските фирми.Приеха закон ,който уж ще ще да е за облекчение на гражданите.Няма пандемия ,няма криза ,има дране на кожи.

89

До 107

преди 3 години

Не лъжи като ***, разруха и мизерия имаше преди Борисов. Сега живеем почти Европейски.

88

Сесере

преди 3 години

Толкова си могат останалите партии, само да му дъвчат на Борисов макари те. Жалки хора без цел и посока.

87

Анонимен

преди 3 години

Роми и държавни служители на хранилка, това е електоратът на герб, ква победа кви пет лева. Как може да има тошкива заблудени хора, слепи ли сте виждате ли какъв разпад е страната след 11 г управление на герб. на дъното на Европа във всякакви класации.

86

Лойко

преди 3 години

Никой няма право да тълкува решението на избирателите да поставят ГЕРБ на първо място. Действията на другите партии ми приличат на циг анския маниер,когато се съберат на тумба са смели и нападат,а когато са един по един бягат.Има спад на подадените гласове за ГЕРБ,но въпреки това са пак първи в индивидуалната битка.Първият си е първи и трябва да се признава и уважава.Много на сериозно се вземат партиите джуджета.

85

Меди доганов

преди 3 години

Заразата на турско - атсинганските мекерета се свлича из парламента като зелен ромски сок]п[ол.!.

84

Анонимен

преди 3 години

Политиката на БСП-БКП е другари, дайте да дадете!!!Преди 32г. създадоха подмяната. Фалираха 3 пъти България със схемите:- ПРИВАТИЗАЦИЯ- БАНКОВИ ПИРАМИДИ- КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИРумен Гечев е спец по фалити на банки. Само за едно нощ той фалира 17 банки. Хората загубиха спестяванията. Хиперинфлацията превърна спестяванията на хората от пари за 1 апартамент в пари за един хладилник.Но рафтовете бяха празни и нямаше какво да се купиЧакахме от 5ч. сутрин за хляб.Имаше режим на тока.Сега искат пак.