36

Анонимен

преди 3 години

Само едно не мога да разбера, толкова ли са прости политичарите ни, че да си кръстят партиите с толкова неадекватни имена :)) Има-нема такъв народ, Нема такава държава, Изправи се ! Мутри вън ! ....все едно съм във филм на ужасите :)))

35

Анонимен

преди 3 години

Тик вата не е ли от партията майка?

34

Анонимен

преди 3 години

Човката на Татяна Мултигрупова стъпчи като на гарга. Ниска топка. Нагла и на всичко за капак говори на жаргон.

33

Мда

преди 3 години

Татяна я пратете на ***(с) да се научи как се носи маска.А оня хаджи-то на курс без с ,за да почне са поди с маска.

32

Ва!

преди 3 години

Аз на снимките само хора на статуквото виждам!!! Маяма Галева - острието на БСП по времето га Станишев се бацкаше по площадите с ДПС, баба Дончева със същата роля по същото време! Адв. Хаджипенчо - адв. на любовницата на Черепа, Рубльо Радев - издигнат и подкрепен от БСП - идеолози и реализатори на статуквото!!! Демек статуквуто ще се бори срещу себе си!Нещо както котка си гони опашката!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Точно път двете були, дето са от 100 години в политиката и закърмени от Партията-майка, си вярват, че ще донесат някаква промяна.

30

За тези

преди 3 години

Бля, бля...ще промените статуквото ,но на 39 септември, а то такава дата няма.Най-много да си попълните банковите сметки, а кой ще копа доматите?

29

Анонимен

преди 3 години

Дончева защо си носи маската на брадичката?Прекарала ли е Ковид или е ваксинирана, та е толкова безстрашна и не мисли за другите?

28

Анонимен

преди 3 години

Соросоидални *** продадени . Мравин с маската до челото е новия Валери Симеонов по гнъс, още преди да са започнали .. пфу

27

Анонимен

преди 3 години

Като не щете статуквото, направете една революция и махнете всички партии на статуквото. Какво точно ще постигнете като изберете шутове в парламента? Най-много да разсмеете статуквото.

26

Анонимен

преди 3 години

Тези стари к.... ли са промяната ? хахаха

25

Ужас

преди 3 години

Майче,взимай черните чували ,прибирай вътре ваксини и маски и отивай пред парламента да ги палиш!Пък като се увеличат бройките и вече не може да ги криете,поръчвай други,народа глуп***в плаща няма проблеми.

24

МОЯТА МЕЧТА

преди 3 години

СТАНЕТЕ ДА ВЛЕЗЕ СЪДИЯТА ПО ДЕЛОТО НА МАЯ МАНОЛОВА тире ГАЛЕВА. само коментирам първата снимка.

23

Анонимен

преди 3 години

100% ако се махне ГЕРБ от политическата игра, тия всичките са се хванали за гушите още на следващия ден

22

Анонимен

преди 3 години

Новите партии искат да има Конвент и да раздават присъди без санкция на съда. Видя се в парламента, че сме на крачка от диктатура на новите партии.Имайте предвид, че хората са апатични и не виждат опасността от ограничаване правата на хората от тези, които говорят от името на народа!

21

Анонимен

преди 3 години

Всяка държава има престъпни структури.Въпросът е, доколко държавата може да ги контролира?При всяка политическа криза престъпността бележи ръст.Русия ни мрази, Турция ни мрази, на ЕС му е писнало от Балканските ни изцепки.Сами сме братя, сами със себе си, с умността си, с глуп-остта си и с последиците от действията ни!

20

Анонимен

преди 3 години

Баба Мика е олицетворение на промяната на т,н, нови партии, които бъкат със стари партийни кадри - Татяна Дончева адвокат на Мултигруп, направила поправката Ванко 1 беше кандидат кмет на БСП за София 2002 г.Мая Манолова беше шеф на ПГ на БСП при Станишев.предложи Станишев за шеф на ДАНС.Бабикян се занимава с фалшиви новини от 20 години.

19

Анонимен

преди 3 години

До 17Така е но няма износ на деца

18

Krom

преди 3 години

До Калеко Алеко - голяма заявка е дала Сестра Галева срещу скромните 4 процента заблудени българи! Ако егото и амбицията определяха подкрепата, тя щеше да е едноличен управленец. Но за нов парламентарист на ръба на статистическата грешка - направо е потресаващо. И си прав, че е част от статуквото което "бори". Има нещо дълбоко противно в тези които тичат по целия политически спектър, отричайки се от същността си.

17

Анонимен

преди 3 години

Вица на-Мечо 19 АприлВуте взел бабичка адвокат И тя му рекла Ако те посочи със чукчето Речи че не е така А истината е друга