139

Konrad Adenauer

преди 3 години

Русия се меси във вътрешните работи и в изборите на БГ, ЕС и САЩ, Горна Волта, Германия, Филипините, Перник и Банкя. Русия анексира земи от Украйна и Грузия и България, изби 100 000 украинци, 124 000 грузинци и 2 000 000 папуаси. Русия е струпала огромна армия на границата с Украйна сякаш готви инвазия във Варненския залив. Русия всеки ден предизвиква скандали и агентурата й е по-голяма от съветската. Такава агресия не е имало и по времето на СССР. Путинова Русия е по-опасна от СССР и руснаците

138

УТОЧНЕНИЕ !

преди 3 години

Докато всички европейски държави не скъсат отношенията си с Русия веднаж за винаги - ще бъде вечно така !

137

75287

преди 3 години

От 2014 до 2021 година все търсиха следите на интересите на Руската федерация. Вече се съмнявам в такива твърдения - да ме прощават и разследващите, и техните началници. Да доказваш предположение с нещо, за което също има предположения и нито едно пряко доказателство, това си някаква мисловна еквилибристика. Ясно е, че в наше време светци няма, но нека има ясни и необорими доказателства за твърденита. А тая гоненица на дипломати показва колко е раздут щатът в посолствата.

136

Само на мен ли?

преди 3 години

Тука има некъв папагал дето са му навили пружинката и смесва по детскоградински разни думички за Путин мислейки че са обидни.:) Кефи ме! Западните "информационни рейнджъри" са яко изпаднали значи!

135

джо

преди 3 години

Чебурашка...... Купи си малко нитроглицерин, капни си няколко капки в ушите и разтръскай глава....

134

Анонимен

преди 3 години

До Рассия"империя на злото която трябва да бъде унищожена за общото благо на света !!!"какво са ни направили американците? - 200-300 години и сами ще си идат!немой с лошо!

133

Анонимен

преди 3 години

Има логика България е удобно място за такива взривове последствия никакви нашите руски слуги само викат- А май нещо гръмна абе май ще вали

132

Анонимен

преди 3 години

До Konrad Adenauer- УДОБНАЯ ПРАПАГАНДА

131

Путин

преди 3 години

диктатор - е терорист 1 на планетата и скоро трябва да си плати за хилядите невинни жертви

130

Защо така?

преди 3 години

Тука каво и да напишат - все мирише!?Стар материал ли, не забъркват добре историите ли, преизползват сюжетите ли - абе все брак!

129

българин

преди 3 години

Ама нали поделение 29155 на ГРУ УБИ ДЖОН КЕНЕДИ! И Чебурашка го знае но по време на комунизма го беше страх да си признае а сега не го е страх.

128

Рассия

преди 3 години

империя на злото която трябва да бъде унищожена за общото благо на света !!!

127

аз

преди 3 години

интересно ми е как такива новини излизат точно когато са най-полезни за ЕС

126

Анонимен

преди 3 години

До Konrad AdenauerМен ме съмнява, че тонката е българка, да не би варненската групировка да наема само кадъни ? Взе много да ме съмнява девойчето :))

125

Konrad Adenauer

преди 3 години

Русия се меси във вътрешните работи и в изборите на БГ, ЕС и САЩ, Русия анексира земи от Украйна и Грузия и изби 10 000 украинци, Русия е струпала огромна армия на границата с Украйна сякаш готви инвазия. Русия всеки ден предизвиква скандали и агентурата й е по-голяма от съветската. Такава агресия не е имало и по времето на СССР. Путинова Русия е по-опасна от СССР и руснаците трябва час по-скоро да свалят лудия диктатор-фашист преди да ги е довел до пълна катастрофа.

124

Konrad Adenauer

преди 3 години

Инфо за малките тролчета.Американските специални служби взривиха Световния търговски център - кулите близнаци, а не разузнавачие Мишкин и Чепига. Не знаете кога нали!

123

Кармазъ Сикиш

преди 3 години

Ами за 4-те милиарда демократични чисто нови 40-годишни виртуални самольоти на снимка, мълчите като г-зове нали.

122

Put in

преди 3 години

От Русия с любов !

121

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаYou there, Ephialtes(Чебурашка). May you live forever. - King Leonidas (300)такива като теб го заслужават!Повечето ще ме разберат!

120

българин

преди 3 години

До: номер 116"Unit 29155 is a Russian military intelligence (GRU) organization tasked with foreign assassinations and other activities aimed at destabilizing European countries.[1] The Unit is thought to have operated in secret since at least 2008, though its existence only became publicly known in 2019."Справка - Уикипедия.Подобно поделение имат израелските тайни служби - КИДОН, към МОСАД.