36

Анонимен

преди 3 години

29 Да беше "целунала"малко по-нагоре...същото е.

35

Анонимен

преди 3 години

Пиги, тебе не те ли отнесе Ковируса? Жалко, пак ще цапаш...

34

Анонимен

преди 3 години

Нови избори. Да спасим България от червената хидра.

33

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че ще има служебно правителство. Доста е наивна ако си мисли, че някой се страхува от това. Да мисли какво ще прави септември по-добре.

32

Анонимен

преди 3 години

България, изправи се, чалгари, вън!Дорде е мъничка змията...

31

До 29

преди 3 години

Едната е госпожа Лъжа.Другара госпожа Унижение.А двете са СРАМ.

30

Анонимен

преди 3 години

Тази я заснеха с Нинова в парк на тайна среща. Тя е комунистка. От къде на къде комунсити ще получават ключ към президентството? На всичко за капак трябва да се ликвидира Президентската институция - не само вицето е излишно. Тези хора нямат никаква отговорност към държавата. Радев получава 15 000 на месец за тролене. Тази колко получава? 9 000 ? За какво? Нямат правомощия да управляват. Не носят отговорност. Президенството има само представителна визия за пред света. А вижте я като огоена е!

29

Иван Иванов

преди 3 години

По принцип не гласувам но срещу недуразуменията радев и йотова ще отида!

28

Подвързачов

преди 3 години

Крачун -слави и Малчо-тошко, славните чалгарисе назначиха за президентски главатаривъв новия конвентмакар и малък IQ коефициент.Малчо от трибуната представи свойта схемакато се отрече от мажоритарната системаНо те са смели якубински копирачкии гилотината замениха със резачки,

27

Анонимен

преди 3 години

Боже тъкмо се отървахме от комунистите, те пак изпълзяха от канализацията.На ви Фигурант, на ви юмруци.Тъкмо се бяхме поуспокоило.Нещастен и прос народ.Това е.

26

Анонимен

преди 3 години

Комунистите и майка си продават, за да управляват. Голямото лапане започва. Това искахте, младидебилчета, чалгаджийчета, нали? Застреляхте се в крака, емоционално.Срам ни е от вас.

25

Анонимен

преди 3 години

Те не я пускат в селото,то пита за къщата на попа...

24

Как Сийка

преди 3 години

Господжа,не ГЕРБ се страхува от служебния ВИ КАБИНЕТ,който в същност ще е кабинет НА БСП ,тъй като НИНОВА сама не можа да постигне НИКАКЪВ УСПЕХ ! Народът,бългрс кия народ се опасява от президентското нищо не правещо дуо и тези лапачи,които идват след тях...Срам и позор сте вие за България !!! Това служебно п-равителство ЩЕ Е ПОЛЕЗНО ЕДИНСТВЕНО САМО НА ШЕПА ХОРА ! Но освен вашата любиума БСП едва ли друг ще ви подкрепи на изборите - РАЗБЕРЕТЕ,НЕ ВИ ИСКАМЕ !

23

Анонимен

преди 3 години

С риск, за скъсан чорапогащтник на дебелите крака, на вицето, коленичила, за да целуне плащеницата, на един руски олигарх, който забогатя от незаконна търговия с цигари, агент на ГРУ, обожаващ светския лукс, формално, руски патриарх. Дошъл у нас, да ни чете конско... Какво унижение, Йотова! Какво унижение за България!

22

Анонимен

преди 3 години

иначе казано,готови сме на всичко , за да управляваме!

21

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябваше да бъде по-твърд с червената хидра, която се вие в парламента сега. Така стана и с Цецка Цачева, неизбираемата. Не трябваше патриотите да се разделят, дали Каракачанов се надцени, или не се разбраха, но ГЕРБ сдадоха властта на креатурите, на ДС, Слави чалгаря, Мая черепова, и оттаналатасволач.

20

Анонимен

преди 3 години

Гундяееев ! Прибери си вендузата !

19

Анонимен

преди 3 години

Сами си вярват, колко са велики. При тази червеномутренска, чалгаларска конфигурация в парламента, такова самочувствие е оправдано.

18

Я па Я

преди 3 години

НЕ ЗА ГЕРБ ,А ЗА НАРОДА Е ЖАЛКО ....Историята до сега ни показа ,че всяко временно правителство ни е връщало назад и е пълнило джобовете на бандитите ,в случая ще провалите евро зоната и ще върнете инфлацията ,натам сценария го играхме при Жан!

17

Анонимен

преди 3 години

Протестърите бяха употребени.И това го виждаха всички. Само те горките като си взимаха паричките се радваха.Ама - *** народ слаба държава.