14

Анонимен

преди 3 години

След 7 години се сетиха че Русия стои зад гръмотевиците. Защо при Тръмп не се сетиха ами сега при Бай Данчо. Тоя бай Данчо падащият по стълбите ще направи някоя поразия да им гръмне вулкана предсрочно. Руснаците по времето на СССР при Леонид Брежнев бяха започнли да разработват космическо оръжие което да бъде изстреляно от космоса в най големият вулкат в Кравария. Но оня с белега спря Разработката. Може да пострада целият свят до известна степен но от Кравария няма да остане и помен.

13

Добър ден !

преди 3 години

До Саки други като него ! ЦРУПодслушваха Меркел , Оланд ,Даунигстриит...и санкции ,недоволство ???Поне веднъж погледнете здравомислещо.

12

Анонимен

преди 3 години

САЩ искат да скарат ЕС и Русия, икономическото сътрудничество между ЕС и Русия пречи на САЩ и може да измести долара като световна валута и да го замести еврото или рублата. Скоро ще се стигне и до война, САЩ не искат да пуснат кокала, печатат си парички и продават фалирали долари по цял свят. Вече никой не се нуждае от долара и вързаха дори и Биткойна за долара за да си продават доларите покрай Биткойните.

11

Анонимен

преди 3 години

Ние да пазим дистанция, че когато - "Атовете се ритат, магаретата го отнасят"!Няма нужда да се правим на "светци"!

10

Мароо

преди 3 години

Напийте се ,*** Маро!Друго не ви се отдава.

9

Нищо ново

преди 3 години

Познайте кой стой зад всичко това.... Сащ разбира се.

8

Пак

преди 3 години

Цялият този цирк е дасе извади Русия от конкурса за строежа на атомната централа,и шоуто продължава...

7

Анонимен

преди 3 години

Защо, във всички държави има проблеми с тези руснаци?Щото трябва да има враг. Не върви да е Китай - ще фалираш. Не върви да е Северна Корея - Кимчо му хлопа дюшемето и има ядрени ракети вече. Ирак, Сирия, Афганистан - пресни са още. Кой да е врагът?

6

Анонимен

преди 3 години

За Русия или лошо или нишо, за америка или хубаво или нищо, всички български саитове сте жалки американски слуги.

5

Анонимен

преди 3 години

Бг трябва да изгони ЧЕС, bтв и нова.

4

Анонимен

преди 3 години

Русия ще ги изгони всички и ще вземе Украйна с Черно море.

3

Анонимен

преди 3 години

"Владимир Джаваров заяви, че отговорът на Русия трябва да бъде реципрочен."Айде сега. Реципрочен. Направо закривайте чешкото посолство и прекратете дейност на топ 10 чешки компании в Русия. Да видят как като направят "пръц" и отгоре им се изливат два самосвала аки. Друг път да мислят.

2

Saki

преди 3 години

Защо, във всички държави има проблеми с тези руснаци? Защо не гонят италианци, французи,германци,испанци,японци ,а винаги руснаци. Каква е тази злокобна държава Русия ?

1

Анонимен

преди 3 години

Руската версия на Пееее Кааааа ПеееееНищо няма да последва. На Русия не ли и стана ясно, че не е никакъв фактор :)?