21

Къде е??

преди 3 години

Колко е тази карантина? На нормалните хора е десет дни. Той на изборите не гласува. Значи е болен от 4-ти. Хайде колкото и да са дръпнати и диви тези, някой да се осмели да ги пита каква игра играят. Защото той беше много лют как депутатите не ходели, а сега е пратил една жена на 80 да се мъчи там, докато той се е скрил. Голям лицемер и схемаджия.

20

Анонимен

преди 3 години

Мълчат защото не знаят отговора на въпроса: "Ко ш прайм ся"?

19

Анонимен

преди 3 години

Очевадно е, че народа иска ГЕРБ. Защо иначе ще са първа политическа сила?!Целия ми род гласува за ГЕРБ - между тях учители, лекари, млади и стари. Просто кресливите чалгаджии и баби Манолови и Христови коминисти създават впечатление, че не е така.

18

Хахахха

преди 3 години

Айде троловеАко беше отишъл щеше да е СРАМ безотговорностНе е отишал щото спазва карантината от РЗИ СРАМ и безотговорностДа ВИ имам и опорките.Почнете с Мегаданс поне нещо красиво да повтаряте.

17

до 1

преди 3 години

Опросmачи не едно, а цели 3 поколения деца.Още преди 30 г. Слави и Август записаха скеч. Двете дами бяха с червени рокли и на фона на НС говореха как е дошло времето да напуснат магистралите, хотелите и мотелите и да влезнат в НС. Записа е наличен в интернет. От 30 години Славуций е в политиката. Помня го когато беше 45 кг. човек. Започна с едно куку и се прехвърли с едно канале пълно с хъшове. Това е шоумена, който 30 години е опозиция."Ние сме лошите в страшния филм,тъй пожела си съдбата"

16

Герберски трол

преди 3 години

До Баце.Поредният най-*** коментар. Като автора му.

15

Гербер

преди 3 години

До тиквуний. И как точно ще стане това мачкане? Да не би да не си разбрал кой спечели изборите?

14

Анонимен

преди 3 години

Който иска - да се обзаложим, че групата на Слави ще се разцепи до няколко месеца и ще има доста "независими" депутати от нея.

13

Анонимен

преди 3 години

Нормално е, когато не знаеш какво да кажеш... да мълчиш.Нямат готов сценарий за бягство от отговорност при връчване на мандата.

12

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Много дюшеш му дойде тоя ковид на славун и баш навреме.За първи път някой си позволява да не отиде на първото заседание, на откриването на парламента.Това е демонстрация на безочлива и невиждана наггглост.Хак да им е на тия дето го подкрепиха.

11

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, пристигнаха с белия автобус :))))))))))) Да не си тръгнат с него като Орешарски? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Хубавец ТРОЛ

преди 3 години

До АнонименДо хубавеца с караантината.ВАШИЯТ ВОЖД И НОЩ определиха 14 дневна карантина..... и е за ВсекиКакво общо има заразяваш ли или не....

9

новите мутри

преди 3 години

кога друг път ще минат по червен килимв чалга тв имаха само три стаи :))

8

Изнервен

преди 3 години

СТИГА С ТОВА ФАМИЛИАРНО СЛАВИ! Казва се Станислав Трифонов.

7

Анонимен

преди 3 години

Мутрите са оглозгали сградата на парламента след като преместиха заседанията в Партийния дом. Липсват мебели, липсва оборудване. Сега гласуват с вдигане на ръка.

6

Анонимен

преди 3 години

Ще вдигат бялото знаме, но чакат вожда си да даде знак.Жалки нecpeтници...

5

Хохо

преди 3 години

Тоя Тошко го виждам как бяга и се препъва и се мъчи да се скрие зад някой полицай след като този социален експеримент приключи трагично и ги изгонят с камъни.

4

Брх

преди 3 години

Ако това искат хоратаЕга ти хората чесрно

3

Анонимен

преди 3 години

Каква карантина бе Слави, седмица след първите симптоми си здрав и не заразяваш, ако не си попаднал в болница. Тука нещо мирише.

2

Анонимен

преди 3 години

Не знам, но и мълчанието, за да има ефикт, трябва да има и край!Започват да губят доверие!