22

Пич

преди 3 години

Ама колко "почти"? Колкото беше готов и водородния двигател и лекарството против СПИН и рак? Дето един пенсионер щеше да му даде "формулата" срещу 1 милиард USD. Хайде не ни занимавайте с глупости. Ние едни пътища не можем да построим за 30 години, вие с ваксини се занимавате.

21

пенсионер

преди 3 години

Дано да вдига и самолета, защото от чуждите е като умрял.

20

Анонимен

преди 3 години

Голям бизнес е медицината.На тялото -имунната система не му трябва ваксина- отрова.Създателят е направил много умно тялото работеща система където ,ако един орган не работи правилно - цялата система на организма страда. А първопричината е или карма или неправилно мислене ,хранене и живот.Медицината не лекува,защото не търси първопричината.Човек може сам да се лекува .Най- големият лечител е Бог. Душата е свързана с Бога,защото произлиза от Него.Вибрациите и мислите трябва да са чисти!

19

2 год. гаранция

преди 3 години

Щяла била да бъдела била готова след 2 год.; ама още ли ще го влачим тоз патоген до тогаз?!?

18

orlin

преди 3 години

Те нашите си поръчали пептиди от интернет, забъркали ги с стабилизатор и се пръска в носа. Има някакъв имунитет. Но това е домашно направена ваксина, безвредна все пак.Но докторите в щатите отдавна минаха по тоя път

17

Анонимен

преди 3 години

Те родните патриоти ще предпочетата руската

16

Анонимен

преди 3 години

пече се

15

Анонимен

преди 3 години

Нашите да хвърлят пари да направят ваксина след като Пандемията премине е като да си купиш фабрика на 9 септември като дойдат комунистите.

14

Анонимен

преди 3 години

Ами то за всички ваксини има данни за тромби ама овцете не ги уведомяват.

13

Х

преди 3 години

"Почти готова" звучи като "почти бременна"...

12

Българин

преди 3 години

След 10 години живот на запад, разбрах че там всичко е пари и печалба , и почти винаги опаковани в гръмки фрази за хуманност, благотворителност, и т.н.У нас, слава Богу, хората със сърца /дори и когато са от породата на мрънкящите и плюещите ;)/ са повече С две ръце гласувам за нашето

11

Анонимен

преди 3 години

Йееее! Да им покажем на Оксфорд и Пфайзер и всички останали големи колко сме пред тях в БАН! Българи! Юнаци!Разработват се близо 90 ваксини по света. Овчото преклонение по чужбината е също толкова отблъскващо както патриотарството на полуграмотните стада от "воеводи".

10

АК-47

преди 3 години

Като е добра ваксина Спутник V относно безопасност, защо не изискат, не да препоръчат, а да изискат учените от БАН от управляващите, да закупят от нея. Стига с това кланяне към ЕС. И аз вярвам на българска ваксина, ама след две години, колко народ ще измре дотогава...

9

Па оня

преди 3 години

Бялата Златка твърди,че има ваксината от доста отдавна.Ама глс в пустиня...

8

Анонимен

преди 3 години

е то това почти от една година го слушаме бря танасеее, тя пандемията ще свърши дорде стане готоваМи оня с джипката дава 4 милиона и нещо на поповете, а на разработващите ваксината - периодично формуляри за попълване в пет екземпляра.

7

Да бе!

преди 3 години

Йееее! Да им покажем на Оксфорд и Пфайзер и всички останали големи колко сме пред тях в БАН! Българи! Юнаци! От Техническия Университет в София са се стягат да натрият носа и на Мъск!

6

Анонимен

преди 3 години

е то това почти от една година го слушаме бря танасеее, тя пандемията ще свърши дорде стане готова

5

Даа

преди 3 години

И тъй и тъй сме опитни зайчета , предпочитам да бъде с нашата. Най - малкото ще се влеят пари за нашата наука , а не за мулти-милионни гиганти, които са експерти в смученето на пари.

4

Анонимен

преди 3 години

Професор от БАН: Българската ваксина е почти готова.................................................................................Да се васинира професора с нея !

3

46833

преди 3 години

Без колебание се доверявам на българската ваксина, защто нашите учени са почтени по отношение на сроковете за нейната готовност. Всички останали са в процес на ицпитания, но върху живи хора, ри тва в огромен мащаб.