97

Анонимен

преди 3 години

Русия е благодарна на САЩ за Крим.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103Ми добре.

95

Ангел

преди 3 години

Администрацията на Байдън надъхва Украйна да възстане и си върне Крим . Путин знае плана и струпва военни сили. Украйна очаква помощ от НАТО но много скоро ще остане разочарована защото САЩ изобщо не мисли за военна помощ а по скоро на медийна пропаганда. Накрая Украинците ще почувстват толкова излъгани от обещанията на Байдън че ще направи Световна война заради тях,че ще вземат пистолета и ще си пръснат про.стата кратуна!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Всички, които защитавате руски или американски интереси за сметка на българските сте предатели. Едните слугувате на Русия, а другите на САЩ. И двете групички сте вредни за България. Разберете се помежду си, кои сте по-вредни, щом изпитвате такова удоволствие от подобна дейност, но проумейте най-сетне, че така или иначе и едните, и другите вредите. Продължавайте да си спорите кой е по-зле.

93

Анонимен

преди 3 години

1831г демократите под предводителството на демократичния президент Андрю Джексън провеждат едническа чистка като изселват в Оклахома 5 индиански племена които имали собвсени училища, писменост, и даже били приели христянството, при което хиляди от тях загиват, а едно от тях, чероки, губят 1/4 от населението си. Сталин също изселва арменците по етнически признак, но неговите сталински методи са просто балет лебедово езеро в сравнение с методите на демократите в САЩ.

92

Анонимен

преди 3 години

"А само една Германия ако РЕШИ може да се справи с Русия за няколко дни"Само една "Сармат" заличава територия с размерите на Франция. По-добре си пий сокчето и гледай новините без да коментираш.

91

Анонимен

преди 3 години

Русия е суперсила, казват го даже натовските пропагандисти. Чебурашката е изсухлен емигратски ***.Този териториален спор е важен не само за Русия и Украйна, но има и глобални последици. Според Шерууд този конфликт е особено важен поради участието в него на Русия, която е глобална суперсила.

90

Еврейски отпадък

преди 3 години

Русия ако нападне държава от НАТО напада фактически 35 държавиА само една Германия ако РЕШИ може да се справи с Русия за няколко дниПросто начело на Германия не трябва да е една баба ле-збийка ВЕ-ЩИЦА КОМУНИСТКА а един нов АДОЛФ ХИТЛЕРЗА 4 години връща отново 15 милиона войска и с Расия е свършеноВсеки руснак ще научи немски за няколко месецаСВАСТИКА ЩЕ СЕ ВЕЕ НАД ЦЕЛИЯ СВЯТТОВА Е НЕИЗБЕЖНО

89

до 94

преди 3 години

той не беше страхливец, той си беше в сговор. има засечена реплика(на камера) в която казва, след изборите ще бъде по-гъвкав...

88

АнонимеН

преди 3 години

ЗАРАДИ СТРАХЛИВЕЦА ОБАМА СЕ СТИГНА ДО АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ!!ЩОТО ОБАМА НЕ СЕ НАМЕСИ В СИРИЯ КОГАТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Я ОКУПИРА! И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ РЕШИ, ЧЕ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ КВОТО СИ ИСКА!---------------САМО, ЧЕ БОЙДЪН ИЗОБЩО НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ!

87

АнонимеН

преди 3 години

ПЪРВО ДА БЪДАТ ПРОЧИСТЕНИ ДОНБАС И ЛУГАНСК , СЛЕД КОЕТО ПРОЧИСТВАНЕ НА СИРИЯ И СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ ОБСЪДИ ВЪПРОСА И С КРИМ КАК ДА СЕ ПРОЦЕДИРА!!А ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧНИ САНКЦИИ И ТО СЕРИОЗНИ!

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88"ще бъде окопирана "Дали е случайност, че точно най-върлите русофили са и най-големите неграмотници?

85

Анонимен

преди 3 години

Заместник-председателя на администрацията на Путин Козак, току що си призна, че Русия е подкрепяла етническо прочистване в Сребреница.

84

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли колко дебел ще ни го сложат? За да останат корабите на краварите в Черно море, трябва да са на територия на Натовска държава! Я се сетете, коя ще е държавата, която реално ще бъде окопирана под претекст идваме тук, че да не нарушаваме споразумението от Монтрьо? Сигурно много ще се кефите черни "чистокръвни" американци да ви третират като обслужващ персонал. И всичко това само за да може да се репчат на по-нишите руснаци! Ей до къде го докара тая демокрация!

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81По-добре е ти да имаш някакъв отговор, защото остава впечатление, че вървиш по пътя на господарите ти от Кремъл, за които е провокация самия факт, че има кораби във води, които не са руски акватория.

82

АнонимеН

преди 3 години

КРИМ МОЖЕ ДА Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖА НО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА АНЕКСИРА КРИМ НИКОГА , ЗАЩОТО Е ПОДПИСАЛА ДОГОВОР, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА КРАДЕ ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА ПО НИКАКВИ ПОВОДИ А ФАЩ Е ГАРАНТ ПО ТОЗИ ДОГОВОР!!!ФАЩ ДА ИЗХВЪРЛИ ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ ОТ КРИМ! НЕЗАБАВНО!ВРЕМЕ Е БОЙДЪН ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ТЕРОРИСТИ!

81

Анонимен

преди 3 години

След Крим властта в Русия се стабилизира. Русия показа, че е велика сила.

80

Анонимен

преди 3 години

Няма да има война, всичко ще приключи за 1-2 дена, Зеленски ще си яде вратовръзката пред камерите както Саакашвили, а САЩ ще се намесят колкото се намесиха в Грузия.

79

Анонимен

преди 3 години

чебурашката е емигрант в сащ пък тръгнал да пуше другите какви били.

78

Анонимен

преди 3 години

"Каква провокация, за какво?"По-добре помисли над това защо те нарекох бавноразвиващ.