15

Анонимен

преди 3 години

Щеше да е по-добре и всеки сам предварително да си поръчва ваксина. Така ще има точно тези ваксини, които хората искат. Сега държавата решава кои ваксини да се купуват, а се оказва, че хората искат ваксини, но не тези. Ако хората бяха оставени да решават нямаше да се дават излишни пари за ваксини, които никой не иска, а щяха и повече хора да се ваксинират. Но един политик, бил той български, европейски или какъвто и да е там, никога не иска да остави обикновения човек сам да взема решения.

14

Анонимен

преди 3 години

Тази мадама има ХХЛ размер уста.

13

Преболедувал К19

преди 3 години

По-добре го преболедувайте този вирус отколкото да си вкарате нещо от което шансът да не доживеете следващата седмица е над 50%.Естествения имунитет е най-силен, дълготраен и най-вече безопасно придобит. Това е един вирус преминаващ само с температура и главоболие.Само, повтарям, само ако игнорирате тези симптоми и не се приемат медикаменти се стига до усложнения.

12

Нане

преди 3 години

Нема да я биде таз работа...***, ще я разберат по трудния и болезнен начин...

11

Анонимен

преди 3 години

Колко плащат Сорос и Бил Гейтс за убеждаване ?

10

Анонимен

преди 3 години

Нали вие протестърите твърдяхте, че няма вирус?Кой казва това? Некъф герберски трoл?Аз никога не съм имал съмнение, че заболяването е тежко и реално, както и спазването на препоръчаните предпазни мерки и бързата и масова ваксинация са ключови за излизане от кризата.Както и никога не съм имал съмнение, че Борисов е мафиот, а подръжниците му са негови съучастници в престъпленията му.

9

Един пор

преди 3 години

А ваксини осигурил ли си ве или само пропаганда, а ваксини за данъкоплатеца нема

8

Анонимен

преди 3 години

Доста повече хора ще се ваксинират, ако спрат пропагандата. Хората за това са скептични. Щом има пропаганда, явно те лъжат. Нека има обективна информация и всеки да си преценява. Освен това щом не са задължителни ваксините, защо да ТРЯБВА да ни убеждават?

7

Анонимен

преди 3 години

Симидчиев е корумпиран кадър на Демократична България.

6

Анонимен

преди 3 години

Нали вие протестърите твърдяхте, че няма вирус? Симидчиев е типичната протестърска въртиопашка, която като беше опозиция твърдеше, че мерки ме трябва да има сега като е на власт се загрижи за народа, за да краде безпрепятствено от министерството.

5

Анонимен

преди 3 години

Трябва я, ама няма да можете да ни убедите. Оставки некадърници.

4

Анонимен

преди 3 години

Успех!

3

FYFI

преди 3 години

След "ваксиниране"-пак може да с разболееш;-пак може да разпространяваш болестта;-пак може да умреш (проверено вече извън всякакво съмнение с десетки случаипо цял свят)-вероятно ще получиш симптоми от ваксинирането, сходни със типично перболедуване (отпадналост, температура и тн)-може да умреш и от самата "ваксина";-вероятно до есента няма да е ефективна - дали заради нови "варианти", или просто понеже толкова трае;Абе я да не "убеждаваме" хората? ...Или комисионната нещо...

2

Алберт Коритаров

преди 3 години

Мен ме убедихте.

1

Анонимен

преди 3 години

Сакат да умрем.