65

Анонимен

преди 3 години

До 73да, определено сме по - умни, това личи отвсякъде. Абсолютно по - умни сме И не използваме грозни обиди и *** лафове. Пък ти само се виж как кряскаш бе, като истерик. Я по - спокойно. Бих искала да видя как ти хвърчат слюнките. Но ще ме опръскат а аз не искам да се заразя. Виждаш ли колко по - умна съм, запазвам хладнокръвие и никакви плювни не ме докосват и не ме дразнят. Особено като знам от кого са написани. Тъпички сте вие и още как, ако щеш вярвай.

64

ново правителство

преди 3 години

ако малцинството някак си направи правителство призовавам всички които са гласували за първата сила ГЕРБ и тези които не могат да понасят чалгати, комунисти и другите мижитурки да окупираме дуржавата ефективно докато узорпаторите сдадат властта и се насрочат нови избори

63

Анонимен

преди 3 години

Експертите на милиционерите реват по студията.

62

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ още е на власт.

61

до 77

преди 3 години

До Анонимензаблудждението е много лош гряхславундера е роден от мутрите и се храни от тях и то не само от нашите ами и от рускитеако това не ти е ясно по добре спри да гласуваш

60

Анонимен

преди 3 години

Летящ старт за новото управление на мутропротестърите - първото им показно убийство вече е факт очертава се мафиотско управление като през 90 тте години.

59

Анонимен

преди 3 години

Не симпатизирам нч Слави, но мразя мутрите до болка и го избрах.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70 Ти и тоя с торта наистина ли се имате за нормални? Макар че ако искате да знаете без тор няма реколта. Пак недогледан тъпизъм. Като с лафа "*** лейка", не знам дали Слави не го измисли. Някои си мислят че обиждат а всъщност не го правят. За добра оплювка също трябва акъл. Ама на прости хора и оплювките им ***.

57

Фулстоп

преди 3 години

Време е, мутрите да си ходят.

56

До 69

преди 3 години

А вие гербаджиите толкова ли сте умни?Да подкрепяте една мутра- комунист?Който е с интелвкт на жаба. Еднокнижник, който се държи като гангстер и ни излага пред цял свят?Та, вие по умни ли сте от симпатизантите на Слави?

55

Абе

преди 3 години

Някои хора все още не могат да проумеят, че всяко стадо си има свой естествен водач, който е станал такъв не случайно, а според природните закони ! Това не значи, че той ще направи живота на стадото идеален, а че най-добре ще го води през премеждията ! При нас най-големият проблем е, че все очакваме държавата да решава и оправя всичко, дори личния ни живот - ето защо, който и да дойде на власт, винаги има много недоволни, но малко се запитват дали те самите биха се справили по-добре !

54

Анонимен

преди 3 години

Тоя Хърсев...ченгето и той на амбразурата...да защитава мутрата.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54как може изобщо някой да пише подобни глупости. Всички ли симпатизанти на Слави са такива- т.пи и невежи? Малее, спукана ни е работата. ако бяхте умни нямаше да вкарате Слави в парламента. Затова не мога да го приема изобщо нито с лозунгите му нито с фъчкането му защото е само един кресльо подкрепян от такива "избиратели" като вас. Чакайте да ви цъфнат налъмите, с подобно мислене, ако може да се нарече мислене няма да стигнете далеч. А за държавата да не говорим.

52

Анонимен

преди 3 години

Не, бе, не, бе!Най големият експерт им е Слафчо. Може да иска една стая в Парламента за Мегаданса.Ще ги настани там и от време на време ще излизат да се покълчат пред трибуните.Не че и Слави за нещо друго го бива освен да разказва мръсни вицове.А Годжи става за Министър на културата.

51

Якооо

преди 3 години

Утре са ПСЖ-Байерн!

50

!!!

преди 3 години

Закривай!

49

Анонимен

преди 3 години

Всеки народ би трябвало, да избере най-способните, най-организираните, най-отгонортите и ефективни свои представители, за да водят страната към просперитет. А не, защото са млади, дълго не са били във властта, или изобщо не са били в нея, както се получава у нас.

48

До53

преди 3 години

Абе може да са "Файтонджии и Чалгари" ама са на път да отнесат един изпечен крадец който е акумулирал цялата власт за която се сетиш в държавата!

47

трогнат до сълзи

преди 3 години

Съветници да искаш - сякаш сме страната на Съветите !Кой отдето се отвърже и почва да дава съвети - дядо Хърсевци , Каролевци - маролевци, остава и Хемпръдцонян да се обади и идилията ще е пълна !"Който може - прави , който не може - дава съвети !"

46

Анонимен

преди 3 години

Аз съм "за" гербавите да бъдат въдворявани насилствено в психиатрични клиники!Безспорно тяхната алчност е патология!