225

Петко

преди 3 години

Мен що никой не ме думка? Работя си за 700 лева и си ползвам автобуса. Ни ми трябват свръх високи заплати от рода на 2-3 хиляди лева, защото ще ме е страх за живота. А сега ми е песен.

224

132

преди 3 години

нали сега тука платените от Масква трябва да ни информират как русия била велика и просперираща - само дето четат книги за полезността на боровите шишарки. С дрънкане на оръжия и износ на прос-ти-туц-ия, мафия и комунизъм икономика не се гради. Време е да ги оставим да се спасяват. Време е и ние по примера на ред други държави да забраним БСП/БКП със закон и масово съд за мародерствата им от 45та насам. Както направиха мнооого други държави и затова сега са в пъти по-добре.

223

Експерт

преди 3 години

тая анасонлийка много силна се оказа, 3-но препечена 80 градуса..

222

Инспектор Шерлок Х.

преди 3 години

Има доста възможни начини да убиеш един човек без да оставяш следи че това е умишлено убийство. Явно мутрите в БГ действат като през 90те. Ходиш и гърмиш.

221

Анонимен

преди 3 години

До До финансовитеПравилно! хахаха

220

Затова по-добре

преди 3 години

Беден и в градския транспорт, отколкото програмист като този дето го думнали.

219

kiko

преди 3 години

До до kikoте ли не са агресора - дето се чудят какда си пробутат комунистическия режим... те дето само дрънкат на оръжие, имали тва, имали онова... хубу, ама икономически, индустриално, социално и ред други показатели са си още 50 години назад. А щом не са агресора - тогаз за какво пък им са оръжия дето щели да затриват континенти. Нямат ли нещо с по-голяма точност. Някак си не им е много мирна кампанията. Но какво ли да очакваш от руснаците....

218

до 256

преди 3 години

https://dnes.bg/rusia/2021/04/06/iadreni-torpeda-letishta-rusiia-trupa-bezprecedentna-voenna-mosht-v-arktika.485897

217

Май охраната

преди 3 години

Му е закъсняла. Пууу. Убав човек беше. Душа човек, скромен, на мравката път правеше.

216

A бе, експертите

преди 3 години

Какви цункам вълни са ви в главата, какво затриване на САЩ. Вземете се лекувайте.

215

Анонимен

преди 3 години

За тия ли момчета говореше Биби пред джипката в снега?Пуснал ги е значи да започват...

214

до 253

преди 3 години

по това време на денонощието съм толкова насмукан, че хапчета не ми действат, а финансовите и военните са новини от днес, а не експерни мнение, аз на толко ракия не мога да мисля за мнение, само да чета новини от днес по другите сайтове.

213

До финансовите

преди 3 години

и военните експерти:Абе какви световни фалити и войни ви гонят тука бе, параноици? Статията е за един убит гащник на околовръстното... Айде пийте си хапчетата и си лягайте! Ако продължавате да халюцинирате, обадете се на 112 да ви приберат в спешното на психиатрията, там все ще измислят нещо по-добро за вас...

212

до kiko

преди 3 години

Русия никога не е била Агресор и Империалист - тези неща имат Отбранителна функция - в случай, че бъдат нападнати. Обаче, якото е, че Путин като каза преди години за Посейдон тези от НАТО му се подиграваха, а сега се оказа повече от реалност. Ако бъде използван срещу ЕС - всички изчезваме за 1 миг, а срещу САЩ - 75%, така че краварите имат 25% шанс, Меркел и ние - никакъв - ще ни изпарят като фокусник зайчето в цилидъра!

211

132

преди 3 години

До :)ти мани 11те години герб, дай да говорим за 44те години куминистически грабеж и после 32те години фасадна декомрация пълна с бивши агенти на държавна сигурност и БКП. оттам тръгва цялата работа. Не ги разстреляхме както направиха в другите пострадали от комунизма държави, ами ги оставихме да си разпределят заграбеното и да слушаме какво ще наредят КГБ момчетата от москва.

210

Анонимен

преди 3 години

Бочето падна и хората му почнаха да се избиват

209

kiko

преди 3 години

До до 240друго освен да дрънкат на оръжие не могат. То с крепостни селяни не се гради икономика. Добре че разните там азиатски държави им купуват остарелите технологии, та да могат и руснаците да имат капитал за нещо по-модерно. Апропо - като ги имат тез велики цунамита, ми кво чакат - да почват да завладяват?! Ама ще има пляс през ръцете и БВП-то им отива в канала. Ще има да ядат варен паркет и чехли на пара. Малко борови иглички за вкус.

208

:)

преди 3 години

След 11 години ГЕРБ какво очаквате? Ред и стабилност? Който и да дойде след тях, поне 1 мандат ще отиде да върне страната в горе-долу нормален ритъм.

207

Анонимен

преди 3 години

Имал е няколко жени и ясно, че някой мъж ще го такова че такова и неговата. Убийствата са за пари или за жени.

206

kiko

преди 3 години

До 179имат, защото продажните комунисти от Русия им ги продават (няма на кого друг), а им трябват пари за да си закърпят окъсалата икономика.