14

Коментар

преди 3 години

Брачедите още спят изморени от снощните банкети и кечеци платени от Тиквата и Доганя!Като се разсънят и ще се наредят масово да кибичат и тарторите им да следят дали са гласували правилно..после раздават парата!Ще се увеличи процента!

13

а бе боко

преди 3 години

и кои доходи точно ще увеличаваш с тия 150 млн ??? пак на администрацията,полицията и учителите които ПРЕСТЪПНО те държат на власт !! дори и пенсиите не увеличи за постоянно с 50 лева а само временно !! но си го заслужаваме тоя щом хората не искат да гласуват ! аз гласувах въпреки , че от 15 години живея извън България...просто ми е болно да гледам как се разсипва хубавата ни Родина . форца е кораджо !! вир браухен меъ мут !

12

Господ

преди 3 години

Мутри Вън

11

Анонимен

преди 3 години

Тия лъжливи мисирски агенции щом казват ,че e 12 % значи е 2 %. Хората се страхуват от Ковид и си празнуват католическия Великден, после ще си празнуват и православния Великден. Господ е казал 6 дена работи, на седмия седни и си почивай. Синода ако имаха съвест пред миряните щяха да забранят подобни избори.

10

Анонимен

преди 3 години

МИР ЛЮБОВ СВОБОДА и работа за миряните на Земята !Ученикът трябва да е готов да влезе в новото време.

9

сигурно

преди 3 години

Само Радев ще смачка шайката!!!!

8

Раздаваме пари

преди 3 години

150 милиона? И това е много. Изборите в САЩ са милярди ....Гласувайте, аконтрябва и през няколко месеца. Защото можеш да търсиш сметка на тези които си избрал да те представляват!

7

Анонимен

преди 3 години

Блъсканица, огромни опашки , бавно и без това се раздадоха милиони на калпак ,можеше де се предвиди такава ситуация и да се улесни избирателя - например една секции се раздели на две ,че и на три..не е вярно ,че няма желаещи за СИК имаше и то много , ама нали требе да се проверени наши хора , пък те все повече са кът ,та като искаш да гласуваш ,нареждаш се и търпиш..бас се хващам ,че към 19. 40 ще обявят "Удължаване на изборния ден" с една добра организация всичко можеше да се направи нормално

6

Анонимен

преди 3 години

OT ЦИК заявиха,че са готови вече с резултатите от изборите,но ще изчакат да мине изборният ден.

5

Падна първата

преди 3 години

Лъжа на социолозите,че изборната активност е ниска.12%е по-висока от предишните избори към 11ч.Живея срещу голямо столично училище и опашката е през целия двор.И тук роми по принцип няма.

4

Анонимен

преди 3 години

СЕГА СА ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ, НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС ПРОСТОТИ. КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ БЕЗБОЖНИЦИ ,ИНТЕРЕСУВА ГИ САМО ВЛАСТ И ПАРИ. ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.

3

глас

преди 3 години

В началото имеше затруднения но Борисов го п оправи.

2

Анонимен

преди 3 години

Би трябвало, но не е задължително. Даже изобщо не е.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо излъгаха, че всички членове на СИК трябва да са ваксинирани? Та аз, ако знаех, че не е задължително, и аз щеше да се запиша за надник. Аз не искам да се ваксинирам.