25

Голям прос

преди 3 години

Малко турски вирус да си докараме

24

Анонимен

преди 3 години

И аз искам на пазар в Одрин безпср тест и карантина. Това си е дискриминация!

23

Муахаха

преди 3 години

е нали беше Пандемия и влизането в страната значи Карантина?! Кой ги пуска, а?!

22

Анонимен

преди 3 години

Дружките Доган-Ердоган управляват България заедно с тяхната креатура Боко-тиквено.

21

мак

преди 3 години

Защо не триете вулгаризми? Иначе сте първи по *** на мнения критични за т.лупа. Слагате звездички на безобидни думи. Сега оставяте гн.усо.тии. Явно вече спите, за да имате утре свежи сили за *** на мнения.

20

Анонимен

преди 3 години

Тука някаква турска xлeбаpка нещо много се засегна и се пеняви, представяйки се за българин. Доста жалка гледка

19

ПЕТКО РОДОПСКИ

преди 3 години

ИДВА НЯКОЙ СИ ОТ ПУНТА МАРА ДА МИ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО И СИ ЗАМИНАВА В ТУРЦИЯ ХАЙДЕ СТИГА ДО ТУК ОТ 05 ДРЯНОВИЦАТА РОДОПСКАТА

18

тиша

преди 3 години

ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ И УБИВАТ БАВНО БЕДНИЯ И ОГРАБЕН БЪЛГАРИН ОТ 30 ГОДИШНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД ИЗЛЕЗТЕ УТРЕ И ИМ ГО НАБУТАЙТЕ С 200

17

мак

преди 3 години

До Жбекотаж. Добър улов и приятна почивка пожелавам. И радост, ако дпс пак стане фактор, както обичат да казват.

16

Анонимен

преди 3 години

Тея смота.няци са си наакали тяхната държава и сега съсипват и нашета! Не знаят езика, не живеят тука ама на 4 год като *** плъзват да ни определят съдбата и да гласуват за феса! Направо ми се повръща!

15

Анонимен

преди 3 години

До 6 Драмата е че всички тия до един са купени гласове. Ти на Maлоyмен ли се правиш или си такъв по рождение?

14

Анонимен

преди 3 години

Тези що не си седят в анадолската ?

13

мак

преди 3 години

Преди време, мисля, че бяха президентски избори тогава, питаха една стара пристигнала с автобус, за кого са тези избори. Мии, не знам, рече тя. Та,утре не спете.

12

Анонимен

преди 3 години

Знчи - ако аз отида да си купя нещо от *** и се върна - под карантина 14 дена. Обаче тия дето идват да гласуват - за тях карантина няма.Идват да гласуват - след 20 дена си заминават. Тези не живеят тук, идея си нямат за живота тук, но идват да гласуват и да определят нещо си. Все едно - аз да ида в турско да гласувам и да им казвам как да живеят, кой да ги управлява, и т.н.Всички скачаха е ревяха за тези автобуси. Сега всички разчитат на тези автобуси с туристи и гласоподаватели. ДОКОГА?

11

От бореца

преди 3 години

Клонираните атакуват + мъртви души = кърджалийски зомбита.!.

10

Колапс

преди 3 години

А аз дори не мога да гласувам поради заплахи за живота ми от Пернишки мутри които връзват обувките на Бойко!

9

Леша

преди 3 години

Много хора (включително и аз) в България не гласуват. Рейсовете от Турция нямаше да са проблем, ако политиците ни бяха спечелили доверието на народа.Знам само едно - никога няма да гласувам за Слави.

8

До 6

преди 3 години

Ако,чакаме "патриотите" като Винкела,Джамбазчето,Белата златка"дето бяха във власта толкова години ((особено последният)да променят закона...ще има да си чакаме....

7

Анонимен

преди 3 години

и к'во от това, аз съм сигурен че не само пристигат автобуси, ами и отпътуват :)))след като са български граждани са в правото си да решат, а това че една партия употебява по наивните от тях е отделен въпрос

6

Анонимен

преди 3 години

'' В Кърджалийско пристигат автобуси от Турция ''...................аз не мога да разбера каква е тая драма с автобусите от Турция на всеки избори ... ако по закон имат право на глас - оставете ги да гласувам, иначе просто променете закона. Какво е това лицемерие - хем им даватe право на глас, хем ги снимате и разпитвате сякаш са престъпници. Ясно е, че гласуват за ДПС и е ясно, че ДПС е мафия, но нали за това имаме държава сама да решава кое може, и кое не.