119

Анонимен

преди 3 години

няма никакъв македнски език и никаква македонска идентичност. Ай събудете се!

118

Осман

преди 3 години

Всичко османско е свято в българиа

117

Анонимен

преди 3 години

А ти откъде знаеш как се определял цар Самуил?________Говорете с историк за исторически източници за ония времена.Има не само български източници!Та, прочетете ги, поне част от тях.

116

Анонимен

преди 3 години

Влезете ли в Европейския Саюз малката бедна страна става храна на Акулитепредлагам веднага да се разберем

115

Анонимен

преди 3 години

всеки да си ходи по пътявземете че се пренаведете на сърбите

114

Мунчи Макенце

преди 3 години

А що не искате от гърците да ви признаят малцинство?Кво стана с македонскиот цар Саше Македонски?Македония е географска област в която живеят различни племена.Като територия ние сме най-малката част от тази област в момента.Гледайте си работата,,че затвваряме границата и късаме дипломацията.Пишете се каквито искате.Можем и без вас и вашите чукари.

113

Анонимен

преди 3 години

Вие държите една малка част от македонската области я делите с АлбанияГърция, България, държат по голяма част

112

Анонимен

преди 3 години

Сръбски задължително в техните училищаами да се разбера със сърбите

111

Венко Филипче

преди 3 години

Щом билгарите исте да имате малценство во Македонската Империя..И ние македонците сакаме да има ПРИЗНАТО македонско малценство -- во Блгарската Юрта (Држава) .Реципрочно .

110

Анонимен

преди 3 години

РСМ да не се бърка във вътрешните работи на България

109

Анонимен

преди 3 години

Зайче иска папа Пиринска Македония?!!

108

Истерията

преди 3 години

Какво безочие! Човек, който прави истерия срещу държавата ни, после да ти казва - "Може и да се разберем!"Какви червени линии, трябва да бъдат преминати! Какви унижения и репресии трябва да търпят тези, които се заявяват, като българи, за да ги чуе България?!Защо не правим нищо за да ги чуе Европа! Защо се бараме не знам къде и се джафкаме за дреболии, а оставяме македонизмът да си вихри фашистката пропаганда!Ще ни излезе през носа - не, а през много по-болезнено място!

107

Fax from Kazan

преди 3 години

Не знам за историята,но на футбол вече трябва да се учим от тях.Сигурно и по други въпроси.

106

Анонимен

преди 3 години

Един руснак Варланов,минавайки през СМ е пуснал клипче на 23.03.т.г.Удивен от бутафорията в Скопие,пренаселено с паметници всякакви,в стремежа да се докажат колко са велики,той казва в едно езречение:Македония е не история афейк,не наследство,а пустышки-демек залъгалки.

105

Ходил в Скопие

преди 3 години

Вярно е, че ни мразят макетата. Сърбите им промиваха мозъците дълго време. В Скопие като ходя по магазините и като ме чуят да ги питам на чист български и ми отговарят тръшнато: "Шо сакаш бре?! Немам бре!"

104

Елегантно

преди 3 години

Някога Тото искаше елегантно да ни направи Юго-република!Сега горчиво съжаляваме за изпуснатия шанс.Но ето - Заев! Заев е нашата светлина в тунела! Заев ще реши проблема с България - простичко е! България да клекне и да се съгласи, че черното е бяло, че Гоце е македоно-българин, че Самуил и Кирчо и Мето са си баш макета!Колко е мил! Елегентно ще ни го вкара в задния двор!

103

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми за историта. Мен ме интересува,че ако отида там я ще ме набият,я ще ми изпочупят колата само защото съм българин и ни мразят. За какво са ми такива. Да ти забиват нож в гърба.

102

Браво Заев!

преди 3 години

Ха така, Заев! Удари по масата, като мъж! И никакво преговаряне!Ти диктуваш, Заев!България стои мирно и трепери пред теб!

101

1

преди 3 години

1

100

A3

преди 3 години

ne na psewdo maketata za evropeiskija sajuz