43

Анонимен

преди 3 години

Това е първоаприлска шега бе.Бойко ще излезе на телевизора и ще каже,че е така.

42

до 49

преди 3 години

Ти сам ли живееш бе ?

41

Анонимен

преди 3 години

До 45Не ми се спори с НЕУКИ хора.

40

Майтапа

преди 3 години

Това което се пише-сериозно ли е?Няма такава проста и *** държава,като и политици.Ама и народа не лъже....

39

Златена

преди 3 години

До номер 41 много е хубаво ако роднините на вас простите безсъвестни безотговорни българи егоисти и на гнусните алчни бизнесмени рестарантьорчета се заразят с коронавирус и го изкарат много тежко тогава ще ви дойде акъла в безмозъщните ви празни кухи кратуни

38

Анонимен

преди 3 години

До 43Ами спри да пишеш де!

37

Анонимен потребител

преди 3 години

Много искам простите и умствено ограничени хорица, които нищо не разбират от медицина да престанат да пишат глупости! И много искам да им кажа да не пожелават лоши неща на другите, защото ще се върне към тях като бумеранг! Няма заради едни уплашени овце да спрем да дишаме и да живеем!!!!!

36

Анонимен

преди 3 години

До 38Алооо вируса мутира, когато се задържа по продължително време. Ако беше преминал през всички за кратък период от време щеше да мутира на най си.

35

До Анонимен 36

преди 3 години

Ауу, сакън! Как го изживя? Стана ли ти лошо?Да стана ми лошо защото есента се заразих по подобен начин с този смотан вирус и още не мога да се оправя. Ама на теб явно не ти е ставало лошо все още.

34

Анонимен

преди 3 години

Май никои не си дава сметка че колкото повече хора са болни толкова повече ще мутира вироса. Но тук само гений, егоисти в тази държава. Кръчмите с важни, моловете а не хората.

33

Анонимен

преди 3 години

Отвори, затвори, с маски без маски, разнообразие от ваксини и накрая - 2 милиона души са с имунитет, като 2/3 от тях са хора които са го изкарали в домашни условия. А колко още са го изкарали и не са в статистиката? Ако имахме нормална здравна система и достатъчно специалисти, вируса щеше да е преминал още април месец миналата година, без да се затваря нищо. Истината е че постигаме стаден имунитет и до два три месеца всичко ще приключи.

32

Анонимен

преди 3 години

Изказването на Макрон започна с "Бяхте оставени да поживеете нормално, но това доведе страната до положението в което сме! Време е за плащане на сметката! "Имам особеното усещане, че скоро и ние народа ще трябва да плащаме сметката на купона дето сами си вихрим от известно време!

31

до защо мрънкате

преди 3 години

Като го изкараш ще разбереш ,дано имаш истински близки хора до тебе !

30

Мда

преди 3 години

Българина си заслужава съдбата - реве против всичко и като е хубаво защо е хубаво, като е лошо защо е лошо. Като му кажеш недей прави нещо той точно тогава хуква да го прави. В почивните дни по в една част от Черноморието видях с очите си скупчени хора в заведения. Но т.нар. Проверяващи не ги видях никъде. Временно Без барчета, кръчми, молове и т.н. Българина не може да живее...

29

Анонимен

преди 3 години

Този е луд ,буквално луд гений !? Няма ли психиятри в тази държава да сигнализират институциите ?

28

Баче Кико

преди 3 години

Кръчмата пред нас отваря. Удри!

27

Анонимен потребител

преди 3 години

Браво! Защо мрънкате, вие досега не се ли бяхте разболявали от вирусни инфекции? Като останете без работа и пари - тогава ще видите кон боб яде ли. Политиците са се ояли те могат да ви затварят колкото си искат. Трябва да се спре с тази лудост!

26

Анонимен

преди 3 години

Видно е, че мерките са също толкова неадекватни и половинчати, колкото и отхлабването им. Пример - според статията, отварят спортните зали. Преди пандемията тренирах редовно бокс. Там играеш спаринг, като въртите партньорите. Първо се биеш с един, после, с неговата пот по ръкавиците, се биеш с друг. Същото е с танците. Очевидно има опасност, но лелките от държавната администрация и калъфите от НОЩ просто не им стига акъл да го съобразят.Та какво отваряте и какво затваряте, прости калинки?

25

Анонимен

преди 3 години

М да!Снощи гледах какво пък прави Макрон - пълно затваряне на страната за 1 месец. Разбирайте вечерен час от 19ч, ученици, градини всичко е затворено, малки магазини, спорт и прочие - затворено! Забрана за преминаване в съседни населени места, разходки само в 10 км периметър! Целта е Великден да не се превърне в причина за подпалена Франция за да могат да сложат ваксини на здрави хора!

24

Анонимен

преди 3 години

Да бе, само че жена ми е на 34,и е болна !!!COVID19 !? И до тук съм дал 860 лв