247

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 258Стига приказвай глупости, диалекти колкото си искаш в БГ, то даже на сръбския му разбирам повече от колкото да отида във Враца :))) Макетата сърбоманчета са нискообразовани сръбски орангутани, друго не им остава като цел в живота, освен да плюят какви "татари" сме, не се виждат себе си какво представляват :)) Това че се плюем по форумите означава че се критикуваме, тоест не сме слепи :)))

246

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакви "траки",като самия тракизъм е измислен едва през 19 век? И никъде не се говори за такава нация "траки",това е една нова измишльотина подобна на македонизма!Ти нормален ли си?Даже гърци е имало не само в Азия,но и на Пелопонес и някои острови,Костантинопол и околностите,но такова чудо "траки" не е имало на Балканите,виж славянските и българските племена колко са били в Средновековието,Македония в Средновековието е наричана "Долната земя",а не измисленото фанариотско Македония

245

Анонимен

преди 3 години

До 1Да те светна мили мой.Никой, в т.ч. и твоя милост, не определя произхода си.Произходът ти приятелю, го е определил пра-пра-пра дядо ти, когато се е качил на пра-пра-пра баба ти.После упражнението са го повторили твоите пра-пра баби и дядовци, после твоите прабаби и дядовци, най-накрая родителите ти.В този *** биологичен процес няма място за самоопределяне, камо ли място за някакви си декларации, самоопределения и пр. либероидн.Такова ми ти работи, драги вардарски сънароднико.

244

Анонимен

преди 3 години

Гърците им спряха влизането в ЕС за 28 години. Сега сме ние наред.Който лъже и краде така става.Само македонците не го разбраха.Сърбите ги работят 75 години и им е кеф. Ами да продължава да им е кеф.

243

вземи

преди 3 години

До Анонименси го начукай сръбско ***

242

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДианче, добре, че си куха лейка и се срещаме само тук.Ако такава неадекватност като теб ми се мернеше в реалния живот, жална маййка плаче.:)))

241

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЯвно си доста неграмотен, затова набързо:1) територия на обитание: България и СМ са две различни територии2) език: Македонския и Българския език са два РАЗЛИЧНИ езика във всякакъв смисъл на думата3) Писмеността ни е РАЗЛИЧНА Допълнително:Религията никога не е била и не определяща за дефиницията на народ.Историята: ние от 75 години имаме РАЗЛИЧНА историяНРАВИ И ОБИЧАИ: че те и когато са били територии населени главно с хора с българско самосъзнание са имали РАЗЛИЧНИ такива.

240

факт

преди 3 години

и там комунисти и от специалните служби

239

Анонимен

преди 3 години

До ДианаМного народи са претопени или исчезнали. Както македонците са претопени българи и много и от турците са претопени българи принудени насила деца за яничаре или българки отвличани за робини. Но както виждаш ако българите опитат да асимилират турците веднага НАТО скача и са човешки права а обратно не.

238

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 245Нас това какво ни интересува, Балканите до Босна си е българска :)) Това че гърчолята загубили от турците през периода 1919-1922 г. нищо не значи за нас, ние нямаме загуба на фронта след Освобождението, което си е невероятно впредвид сегашното положение :)))

237

До 226

преди 3 години

Ами скоро гледах по ти ви едни бесарабски българки.Ми те са по-бели бая от нашите българки Същото се отнася и за украинките.Нещо много потъмняхме напоследък...А пък за , ония днешните "българи'-с дръпнатите оченца обитаващи територията на Волжка България....Еми нищо общо етнически нямаме с тях.

236

Диана

преди 3 години

До Анонимен248Нищо не става от теб БСП - безнадежден случай си! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

235

ПроСоТо

преди 3 години

така...Да турим точката,а?какво дефинира група человеци като "Народ,народност"?-1:-Езика..-Ние говорим с макетата един и същи език,но с различни ДИАЛЕКТИ!-2.-Религията..-И ония,и ние сме Източноправославни християни.-3.-Нравите и обичаите..-Някой да е видял някаква разлика в нравите и обичаите м/у "българи" и "македонци"?-4.-ИСТОРИЯТА..-5.-ПИСМЕНОСТТА..и ксуриоза на куриозите:-..НЕ можем да се разберем националните ни герои на кого принадлежат-на българите,или на "македонците"..Е?!..

234

Диана

преди 3 години

До Анонимен241Нямам си на идея как е било преди това! Някои румънци, например, говорят, че някога не е имало никакви гърци, траки, македонци, румънци и т.н. а всички сме били даки! Ако задълбаеме по-нататък, учените наскоро установиха, че всички хора не земята са се пръкнали от една жена, значи - демек, всички сме братя и сестри!..Но македонците са се включили към България като македонци...Така и ние си ги наричаме за по-лесно...Явно и ние сме си голями шовинисти - 1300 години българин, но маке

233

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 238Траките са наи-старите заселници на България. Гърците са роми от Египет и се заселват и ги избиват или поробват те бягат на север към славяните. После идват римляните и те избиват гърците или ги гонят . Власите са мешани роби от гърци и римляни. После идват славяните и се заселват с власи и гърци и накрая идват прабългарите и се заселват и те. Славяни, траки и прабългари са мешани и неслучайно тракийска кръв има само при някои славяни и българи.

232

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 236"Не си сърбин, ама си сърбоман, който пише и говори като враг на българщината. На такива като тебе ВМРО им са режели главите!"Единия ми прадядо е бил към ВМРО. И доколкото знам е имал доста повече акъл от някакво стадо първосигнални. А че във ВМРО е имало хора, на които вместо да им дават оръжие е трябвало да им теглят по един хубав бой е факт.Та, кажи сега какво толкова те смути в това, което написах.

231

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДианче, аз исках да ти дам шанс да покажеш, че не си куха лейка, но ме разочароваш.

230

Joan

преди 3 години

Защо не им направят един генетичен тест на македонците? Да ги видят българи ли са или сърби.

229

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 243Абе, вие да не се отгледани от КГБ та на въпросите отговаряте с въпроси?

228

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОт Азия са дошли гърците,след турско-гръцката война през 1922г.,която си е руско-английска война(руснаците помагат на турците срещу англичаните),се разрешава размяната на жители и гърците от Азия заминават за днешна Гърция ,а турците се връщат в Турция.Кое не ти е ясно?