72

КЛ

преди 3 години

CNN е рупор на демократите в САЩ. Не спряха да плюят по Тръмп през целия му мандат.Не са обективни от години. Тенденциозни са.

71

Анонимен

преди 3 години

Гешев го чака ваксината новичок със повечко скрипал.

70

Анонимен

преди 3 години

Референдум за НАТО и народа ще каже ! Но след като излезем от НАТО, защото сега ГЕРБ и НАТО държат армията и МВР в бг.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен до 87/88Какви американофили ви гонят, тва червените като ви настъпят и по рефлекс започвате да пискате "а вие защо биете ...".Не се ли виждате, че защитавате масов убиец и диктатор? Срам сте за България и винаги ще бъдете.

68

Анонимен

преди 3 години

Бг народа е с Русия от историята, докато ГЕРБ и СДС върхушката са слуги на САЩ и там е проблема.

67

Анонимен

преди 3 години

По-скоро на каскета му стана любимо занимание да обвинява наред в руски шпионаж. Да кажеш, че сме някаква велика суперсила с могъща армия, пък то и Ф16-ките ни са само на картинка. Доколко обвиненията са основателни и ще издържат в съда, времето ще покаже. Но цялата работа мирише на навеждане пред евроатлантическите господари.

66

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтТака е, във "великата" БНародна армия, се самоубивахте от некадърност.А аз съм участвал в мисии в Африка, моето момче, и съм виждал къде по-страшни неща.Цял живот с геврека и още не си се научил къде ти е мястото. Такива като теб в белите държави поне са адекватни дотам, че да знаят, че нямат акъл да се репчат и да обясняват на 10 пъти по-качествени и грамотни хора какво да правят.

65

Анонимен

преди 3 години

Лойко и ГЕРП са агенти продажници на ЦРУ и НАТО и мноо ясно Русия ги смятат за врагове.

64

НКК

преди 3 години

Брат от брат, съпруг от съпруга имат тайни, какво мислите, че страните от НАТО или ЕС нямат шпиони във всяка "съюзна" страна. Всичко е свързано с огромни пари за концерните всеки дърпа чергата към себе си и гледа да прецака всички останали. Пресен пример е с ваксините, къде е тръгнала тази струваща 2$ и продаваща на себестойност срещу тези от 30 до 50$. Веднага се забравиха и изчезнаха публикациите от декември и януари. Това арестуване е предизборно и какви са тези шпиони снимащи от монитора.

63

Анонимен до 87

преди 3 години

Американофилите са също национални предатели не мислиш ли ?

62

Американ

преди 3 години

CNN e една от либерастките пропагандни централи, а цитирания Bellingcat е финансирана от тях маша. Демек fake news..

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМене Лихтенщайн по ме кефи! Номер 1 за мене винаги е бил Лихтенщайн.

60

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтНа теб Отечествен Фронт ли ти пише в личната карта, шофьорче? Ти си също толкова "анонимен" колкото всеки, които пише тук.Що се отнася до предателите, от червените по-големи предатели на България няма и никога не е имало. Даже и еничарите по турско са били насила вземани: вие напълно добровоно работите срещу България и българите.

59

Анонимен

преди 3 години

Навремето не Виена, а Берлин беше номер 1..После Виена..ТОП 3 бяха Хелзинки и Атина по равно.Атина беше голямо поле за бои между ООП И МОССАД .Там сатрапа Ясер Арафат взриви цял Американски пътнмически самолет с пътниците вътре през 1970 година !Имаше и филм за това-Делта Форс 1 от юли 1985 год. -- сниман на Летището в Атина, с Чък Норис и Роберт Форстер -- играещ Арабски Террорист .После от 1996 год. имаше още един филм--Извънредни Директиви--с Кърт Ръсел, Стивън Сийгъл и Давид Сушет .

58

*

преди 3 години

От два стола ще седнем на земята. Както винаги.

57

Анонимен

преди 3 години

Русия ни е близка държава,а натовците са ни врагове,само скандали и провокации правят като ни използват подло. Писна ми от техните глупости.

56

Патриот

преди 3 години

CNN е дефиницията за фалшиви новини!

55

к1

преди 3 години

Абе, каква цел на шпионаж сме ние? Всички използвани бази от американците са строени по време на соца. Т.е. изобщо не са тайна за руснаците. Отделно от това се знае цялото прехвърлено оборудване от Турция - по номенклатура. Разполагането на базите на американците заедно с оборудването - анализа на съответните служби може с голяма точност да изготви доклад за плановете им. Така,че не се плъзгайте по тази плоскост.

54

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтШофьорите сте много войнствен народ виждам.

53

Анонимен

преди 3 години

Заради масовото герберизиране не можем да опазим натовските тайни.