7

България

преди 3 години

Затвор за Бойко и мафията герб.

6

Анонимен

преди 3 години

Британските учени са плод на дълговековното кръвосмешение по тези земи.

5

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, джендър идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

4

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

3

Патриот

преди 3 години

Гласувайте за още фалити и мизиерия ,малко ви е още един мандат от същото мор ,белким ви дойте акъла народ скотски !

2

Нане

преди 3 години

Фростата герберастия фалира държавата...Банкянската тиква е най големият *** в новата история на България...Жан Виденовото време, ще Ви се стори Рай...

1

x

преди 3 години

Възхищавам се на хората, опълчили се на мерките.