48

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"също както българите си стоят"Българите са европейци и работата им с други европейци не се приема за нищо особено.Само руските петоколонници приемат европейските фирми за "врагове". За останалите те са възможности за партьорство, развитие на совбствени възможности и израстване в професията.Намери си някаква свястна работа и ще го разбереш.

47

Франс прес

преди 3 години

Макронски, с поръчение от банковия сектор, отдавна се е заел да вложи пенсионните фондове на франсетата в издъхналата икономика. Ковид-19 - какъв по-хубав повод от това?

46

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовДругарю, никой не те взема насериозно, не го ли разбра?

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44"В Русия може да се ваксинираш почти навсякъде, дори в мола при това ти дават и сладолед ако се ваксиинраш"Я дай източник на тая информация.Колко хора са ваксинирани и какво е прозиводството на Спутник в момента?Да видим може ли производството да покрие нуждите.

44

Анонимен

преди 3 години

Абе, ясно е, че ние сме безкоз.Ама се чудя как западняците стоят и гледат как ги грабят???

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46"В Русия няма локдаун и мерки "Я ми напомни Путин защо арестува над 200 опозиционери, които се бяха събрали да дискутират предизборните си програми?

42

защо

преди 3 години

1,Той и Труман обясни, защо на 06.08.45г. / три месеца след капитулацията на Германия/ "приветства" Япония с "Малчугана" и "Дебелака". Резултата можеш да намериш в Гугъл. Помагам: "обяснения". Кой разбрал, разбрал.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36"Докато не реши проблема с дефицита на ваксини ЕС забранява износа им. При крещяш недостиг на Спутник в Русия Путин ги предлага за износ????? Нещо не ви ли се вижда странно?"Не,защото за нормалните хора е ясно каква е разликата между една демокрация и една авторитарна държава.В ЕС се грижат хората да получат ваксини преди да се грижат за други. В Русия Путин е загрижен да доказва колко са велики руснаците за сметка на човешки животи. В Русия това винаги е било така. Ценности

40

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма локдаун и мерки, всичко работи нормално, фирмите на фалират и хората не губят работа. Докато в ЕС хората са затворени в къщи, на улицата носят намордници, фирмите фалират, икономиата спира, а полицията бие с палки недоволните от мерките.

39

Анонимен

преди 3 години

Не става въпрос за ваксини, а за парите на развитите западни страни. ЕЦБ, Фед, Световната банка удвоиха дефицита си през изминалите 9 месеца.А, от къде ще дойдат тези трилиони е ясно - пенсионни фондове и спестявания на старите в ЕС. Мъни бай бай.Иначе, здравето е най-важно....Ха ха ха

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"При крещяш недостиг на Спутник в Русия Путин ги предлага за износ"Дай източник на тази информация. В Русия може да се ваксинираш почти навсякъде, дори в мола при това ти дават и сладолед ако се ваксиинраш. Няма никакви опашки, всеки може да се ваксинира, дори чужденци идват да се ваксинират в Русия.

37

Руснаците

преди 3 години

не се ваксинират със Спутник-а щот им пречи на пиенето.

36

ДЕМОКРАТ

преди 3 години

ВИНОВНИ СА КОМУНИСТИТЕ! УРСУЛА А КОМУНИСКА!

35

Анонимен

преди 3 години

До Gregory House, MDИ естествено вярваш, че Ковид 19 унищожи всички останали причини за смърт, освен очевидно размазаните в катастрофи, изгорели в пожари и пръснали си мозъка на живо по ФБ. Нали!

34

Анонимен

преди 3 години

Жертвите на западните ваксини са вече стотици. От руската ваксина досега никой не е умрял, и няма нито един случай на странични ефекти извън описаните в инструкцията на ваксината.

33

Еврейски съюз

преди 3 години

ЕС се нуждае от национализъм от националистиА не от дърти уро-дливи наа-кани комунистически ЛЯВИ памперси като вампира Урсула и ве-щицата Меркел

32

Анонимен

преди 3 години

А защо в Русия няма локдаун и мерки, и всичио работи нормално, докато в Англия полицията вчера пак би хората защото не искат да спазват мерките въпреки че там над 50% са ваксинирани? И във Франция, Марсилия вчера пак полицаите биха ервопейците?

31

Анонимен

преди 3 години

Алоу, никой ли не е разбрал, че вироса и ваксините са политически?

30

Анонимен

преди 3 години

Докато не реши проблема с дефицита на ваксини ЕС забранява износа им. При крещяш недостиг на Спутник в Русия Путин ги предлага за износ????? Нещо не ви ли се вижда странно?

29

Анонимен

преди 3 години

Унгарският министър на външните работи се ваксинира пред телевизионните камери със руската ваксина Спутник-V.