295

дедо ви

преди 3 години

Такова се евтаназира в мазето на милицията. Защото след месец ще направи същото еко е жив!

294

АнонимеН

преди 3 години

ПОЛИЦАИТЕ БИЯЧИ СА ВЕЧЕ РАЗПИТАНИ И КАЗАЛИ, ЧЕ ГИ Е НАКАРАЛ ДА ТИЧАТ А ТОВА ЗА ТЯХ СИ БИЛО РАВНОСИЛНО НА НАСИЛИЕ ! ЗАТОВА И ГО СМЛАТИЛИ!!!

293

Джоро Флойда-младши

преди 3 години

И кога ще има включване от САЩ, президента Бидон и държавния секретар Миглев, да излязат със становище, че това е огромно насилие и бития е повторил 10 пъти, че не може да диша.Очакваме включване от Холивууд от носителката на Оскар Мими Боратова да каже, че Белите Животи Също имат значение и ние всички да искаме компенсация от МВР Кърджали на стойност 27 Милиона Евро.

292

Анонимен

преди 3 години

Само така! Такива не разбират от цивилизовано отношение, самите те не са цивилизовани.

291

АнонимеН

преди 3 години

МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА НЕЗАБАВНО КАТО ГЛАВА НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!!

290

Анонимен

преди 3 години

Ако не наближаваха избори, нищо нямаше да им направят.Спомнете си пребитият пред парламента - за който близките му не получиха повече от 24 часа информация какво се случва с него. За сметка на това обясняваха колко милиционери хванали нервно разстройство и се лекували в МВР болница.

289

11

преди 3 години

Пък аз си помислих , че гонят нов руски агент!?Е, в свободното си време може и някой наш апаш да окошарят!Туй западните военни аташета нищоне вършат-не ги интересува нашата отбрана от стари руски самолети и танкове !Нахалос вземат такива високизаплати!

288

Анонимен

преди 3 години

Ами 25 годишен израснал и възпитан в Мутроландия. Закърмен с Мутренските повели на Партията Гроб за човек ли го броите. Такива като него с лопата да ги ринете.

287

stiling

преди 3 години

Че си е за бой, за бой е, само че не се прави така вече, защото всеки пикльо има телефон с камера и снима наред и всичко. Тези си изпуснаха нервите и го наритаха вече неатрализиран понеже са го гонили 20 минути и ги е разигравал и веднага се намери "доброжелател" да ги заснеме. Правилното решение е да си задържиш гнева и после като го приберете в маето на районното го бийте колкото трябва за това провинение да му държи топло за в бъдеще. Сложно е вече да си полицай с тия телефони с камери.

286

АнонимеН

преди 3 години

ОТКАЗАЛИ СА НА ПОТЪРПЕВШИЯ ДА СИ ИЗВАДИ МЕДИЦИНСКО!!!НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ УВОЛНЕН И НАЧАЛНИКА НА ПОЛИЦИЯТА В СТАРА ЗАГОРА!!!

285

Анонимен

преди 3 години

Еми виждал съм и по големи тупаници от полицаи :)) Да видиш как наперените наркоманчета реват като магарета :))) Осъждам без книжка не се е подчинил да спре, сега сигурно светец ще го изкарат :)

284

АнонимеН

преди 3 години

ОСВЕН ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПСЕВДО ПОЛИЦАИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ И ВАКСИНИРАНИ С АСТРА ЗЕВЗЕКА ЗА НАКАЗАНИЕ!)

283

АнонимеН

преди 3 години

ПОЛИЦАИТЕ ВЕЧЕ СА ОТСТРАНЕНИ НО ОЩЕ НЕ СА УВОЛНЕНИ!!ОПИТВАТ СЕ ДА ЗАМАЖАТ СЛУЧАЯ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ!!!!

282

аз

преди 3 години

До МалоумникНа какъв език пишеш ? За да може да намерим правилният речник.

281

Анонимен

преди 3 години

Онзи доносник седял на терасата и чакал да мине наркомана да го снима. Ама като го набарат полицаите след дни ще яде тройно повече бой. :D Боой по mъпата кратууунааааа !!! Заради един нашмъъъъркан с 4 вида наркотици си отиде М.Цветков. Колко други хора има със счупени крайници от наркомани шофьори? Имаме една съседка преди 2 месеца наркоман я бутна в Пловдив. Сега е с имплант или става операция и правиха. С бастунче е жената. Наркомана го пуснали условно. Няма закони. Да ги бият поне за спомен!

280

АнонимеН

преди 3 години

До АзТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПУКАН ОТ БОЙ СИ ТИ И ДАНО ТИ СЕ СЛУЧИ СКОРО! :D

279

АнонимеН

преди 3 години

МНОГО Е ЛОШО ТАКОВА НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИ ЩОТО И СЕГАШНИЯ УПРАВНИК НЯМА Е ДОВОЛЕН, А И СЛЕДВАЩИТЕ ДЕТО ИДВАТ И ТЕ НЯМА ДА СА ДОВОЛНИ !!!ИЗОБЩО НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА!

278

До 295

преди 3 години

Дори и да е доказателство, те просто си вършат задълженията да пазят обществото от опасни елементи !

277

Анонимен

преди 3 години

Смятай как ги е направил за смях. Изневили са се. Да го бяха прибрали в длънголника и там лабут до припадък. Нещастен нароманчо да го бият. Да го пребият даже пак е нищо. Тоя има мозък гъба. Не му пука. Като се надруса и майка си ще сгази.

276

Аз

преди 3 години

Тоз трябваше да го спукат от бой и двойно по-вече тоя дето снима отгоре. Това може и да е уговорено от идиотаа в колата и камерджията. Затоваа е влязъл в тази улица.