42

х

преди 3 години

не всички на първа линия взимат 1000 лв.Портиери и други сме също там ама йок, включително работодателите крадат от тия пари.

41

Сат Н

преди 3 години

Твърде много хора се заблуждават, че лекарите са ДЛЪЖНИ да ги лекуват-------Разбира се, че са длъжни.Не заради измислената им клетва, а защото имат договор със здравното заведение. Ако не иска да работи на заплата, да стане пътуващ лечител и да цица хонорари и волни пожертвования от повярвалите му.

40

Анонимен

преди 3 години

Е, хайде сега! Една недобросъвестна се обадила за парното и вече истерия пред медиите, сякаш масово звънят отк.ч.лки. Толкова превземки и преувеличаване!

39

Сат Н

преди 3 години

до Лекар Неуважаемий, лекар или не, пожелавам ти още утре лично да платиш на майка ми, а най-добре някое от дечицата ти да и занесе парите. Адрес и номер на парцела няма да ви е нужен - откъдето и да влезете, се при нея ше отидете.

38

Анонимен

преди 3 години

За съжаление лекарската гилдия в България сама си го докара това неуважение и пренебрежение от хората, не може като някакви дриплювци да искат рушвети под масата за щяло и нещяло. Унизителна история, в някои случаи и за 20, 30 лева става въпрос. Кокошарска история. Още гледам из коридорите на болници да се разнасят и бутат разни торбички в ръцете им...в кой век живеем ние. Те самите трябва да се уважават повече и да имат подобаващо достойнство и държание.

37

до 48 Лекар

преди 3 години

На лекарите без възпитание и морал, кръвното трябва да им се мери на врата!

36

Анонимен

преди 3 години

Само като видиш линейките какви клошарски антики са ти става ясно за какво здравеопазване си говорим :)) Влизаш в боница, чакащи на опашка, безхаберие и некомпетентност от така наречените лекари, анархия :)) Затова предлагам хората да спрат да си плащат здравните осигуровки, който има пари живее, който няма по сталинския модел :)))

35

MD

преди 3 години

Твърде много хора се заблуждават, че лекарите са ДЛЪЖНИ да ги лекуват, както и че здравеопазване се прави с 26 лева месечна вноска.

34

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Медицински сестри от спешната работят на 2 места.Не искам живота ми да зависи от преуморени медици.

33

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да обясни защо докторите продължават да взимат 1000 лв за първа линия, след като вече са получили ваксини, а целият народ е затворен, за да не се "претоварят"?Къде е логиката на това допълнително заплащане?И второ - къде отиват стотиците милиони, спестени от ток и отопление на затворените училища и детски градини ?

32

ескимос

преди 3 години

Булгаристанецът цени само това, което плаща и уважава само този, който му взима пари - затова здравеопазването и образованието у нас трябва да са платени, и то скъпоплатени! И тогава ще му се наложи да помисли дали да разкарва мед. екипи и дали да плаща за престой в училище на лигавото си хлапе.

31

Анонимен

преди 3 години

Явно е нямало кого да повика да оправи парното, затова се е обадила на Бърза помощ :)) Линейките вече имат ли носилки, модернизираха ли се за простолюдито, подкрепям гаргарата която си е направила *** с тях :))

30

az

преди 3 години

Много правилно го е казала жената. Ама капутляра офца го интересува само молчето и кръчмето. И като зарази и убие майка си, вика не бех аз.

29

Анонимен

преди 3 години

И Мангъров да го прочете това, а не да говори глупости, като някои политици.

28

И по-лошо ще става!

преди 3 години

Като разбихте старата държава, вместо да я подобрите, какво очаквате ?!?!

27

морски

преди 3 години

Руснаците живеещи в Сл.бряг викат частни линейки от медицински център "Нептун".Преди да си тръгне, медика им представя фактура в Эвро.Работата е мижи да те лАжем...

26

Видял

преди 3 години

Близък на мой познат бизнесмен получи инсулт.Качиха го на хеликоптер-линейка и го закараха при най-голям специалист.Така е днес - здравеопазване за богатите, бедните-който оцелее на късмет от Геноцида !

25

Totenkopf

преди 3 години

Е, това за парното е от неква луда един случай за цяла година.. голям праз

24

този който знае

преди 3 години

До АнонименКогато вземаш решения за човешки живот, това не се изчислява с обикновена аритметика!!!!

23

Сат Н

преди 3 години

Не е ли възможно това да е възрастна жена с настъпили ментални изменения? Сунгарска простачката може ли да гарантира, че на 75 няма да се на сира у гащите или няма да търчи по нощница из Центъра?