92

Кутузов

преди 3 години

Как не разбрахте, че няма да ви дадем да изядете и изсерете тая запазена от ненаситните западни *** земя. Не всичко е банки, пари и алчност. И тоя път няма да спрем в Берлин, а където е световното зло - Лондон.

91

Анонимен

преди 3 години

Сега нали съобщават само колко са заразените, вече няма такива екстри като "излекувани" :)))) Аз съм българофил, просто ми е смешно как се нахвърляте като гладни кучета върху "жертвата" Русия :)))

90

До80

преди 3 години

Просто си ... и не можеш да смяташ. Дори по официални данни примерновземам произволно обл. Бс дето голям проблембило от началото на пандемията.... квото и да значи това, но да приемем от 1 година починали от К19( приемаме,че здравиправи) 588... на 415 000 души я дават като население. Колкостотин милиона са според теб з... 000mbeeee . Подобни сметки са и в световен мащаб. Да кофти е за който стане част от статистиката, ама пък никой не може да гарантира вечен живот. Желая здраве на всички!

89

Защо Русия пренебрег

преди 3 години

Неудобните цифри тук са прикрити.

88

Евроатлантик

преди 3 години

До АнонименТакова животно русофоб нема. Това са ваши русофилски измишльотини. Дори вие не сте толкова русофили колкото еврофоби.

87

Всеки

преди 3 години

Боби ден съобщават колко са починали. Но там от 01.02.2021 учениците учат, всички обществени заведения работят 3/4 от местата. Това са ресторанти, театри, кина. Вече 3-4 седмици броят на заразените само в Москва е около 1500. Като да толкова загрижени властите за починалите от Ковид в Русия, да се бяха погрижили за нашите мърляви болници. Ние сме си оправили нашите батаци тръгнахме чужди да оправяме

86

Анонимен

преди 3 години

Най голямото наказание за нашите *** да ги пратят да живеят в страната на Путин!От тук много лесно лаят за копейки!

85

Евроатлантик

преди 3 години

До АнонименГешев ви хвана шпиончетата, нали. Определение за русофил: роден в България, живее в България, мрази България и сънародниците си, обича Русия, лудо влюбен в Путинь.Как се гради нормална държава с такива хора? Още сто години ще сме на дъното на ЕС с такъв кофти матрял. Етническите турци и роммите са много по-добре от русофилите.

84

СССР

преди 3 години

Краварите много ги е страх от Русия!!Защо бе джендърчета нали сложихте санкции, Какво толкова ви плаши в Русия?Свободата може би?

83

Анонимен

преди 3 години

До 84 "Те 20 милиона избити от режима на Сталин пренебрегнаха, без да се смята Гладомора" - Посмали ,мънгоджери и не повтряй лъжите на западната пропаганда. Мога да ти кажа, че Хитлер е разстрелял и унищожил много повече немци, отколкото Сталин. Раздувате едни цифри поне десет пъти. А руските медии дават много повече информация от българските и не крият нищо. Има опозиционни телевизии и медии - Дожд, Свободна Европа, Дойче веле и т.н. Какво да ти разправям на промития ти мозък.

82

Учен

преди 3 години

До АнонименПак неосведоменост. Да, имаше данни за "допълнително смъртни случаи над нормата", проблемът знаеш ли какъв е? Че това беше отчетено само за определени периоди от време. В по-дългосрочен период допълнителната смъртност всъщност не беше много над очакваното. Изводите? Просто хората, които са щели да умрат лятото например или началото на есента са умрели няколко месеца по-рано, заради усложнения от ковид или липса на медицинска помощ заради релокиране на ресурси заради ковид.

81

Анонимен

преди 3 години

До Евроатлантик 90 явно доста се интересува по 100000000 статии за Русия на ден . Всички евроатлантици пишат в несвяст коментари

80

СССР

преди 3 години

България е част от Руската федерация!!Народа го признава този факт, само колониялното про Американско правителство фо отрича.Но с годините всичко ще си дойде на мястото.България ще стане част от Русия.

79

Анонимен

преди 3 години

Русия е като Нигерия само че със сняг.

78

Анонимен

преди 3 години

Русия е като Нигерия само че със сняг.

77

Анонимен

преди 3 години

Нищо не пренебрегва Русия!Русия не вярва на сълзи. Помага на съгражданите си.Основния проблем е Световната истерия Ковид, която предизвика милиони зомбирани и хиляди убити.Не си измивайте ръцете с Русия!!!Защо не питате Уханските специалисти от Китай?

76

Евроатлантик

преди 3 години

Западноевропейска България не се интересува от пропаднала шпионска Русия.

75

Анонимен

преди 3 години

По целия свят има протести против измисленото ковидче, обаче скочили против Раша :))) Какво ще правим без вас , нема кой да ни забавлява :)))

74

до 77

преди 3 години

Кой те излъга ,че имат добри заплати и помощи , САЩ и Русия не ги барай в тази област , по добре за това търси Англия,Франция, Германия .Не само за Русия но и за САЩ не давай да те лъжат , е това е държавата на големите възможности ако се опитваш да печелиш милиарди най добре е там.Но че дава помощи и помага на хората различни от милиардери забрави .

73

Анонимен

преди 3 години

До 456 Ако се гледат приключилите случаи , смъртността от Ковид е 3 %