141

Щирлиц

преди 3 години

Време беше да се погрижат за колонията България,нали си е тяхна,току виж обявила независимост по руско внушение.

140

До 1

преди 3 години

Русия има 90 % положителна роля и 10 % отрицателна роля в БГ-история, не каазвам , че руснаците са ангели небесни............но ролята на Англия и Франция е 90 % отрицателна и едва 10 % положителна!!!За ролята на САЩ...............въпросът е много спорен!!!

139

До Чебурашка

преди 3 години

Къде е документирано................я покажи документите да видим???

138

До Влади

преди 3 години

Надявам се скоро дъртофелницата-рептилка-кралица Елизабета Втора и оня вампир-мъжа й - Филип Гръцки да се споминат и да ни освободят от присъствието си, Великобритания да се разпадне, Северна Ирландия и Шотландия да се освободят от английско робство и Аржентина да си вземе Фолклендските острови!!

137

Анонимен

преди 3 години

Новите радари работят на свръх ниски честоти и киловати и улавят миговете зад хоризонта. При по голяма мощност даже им блокират авиониката и те падат.Затова ги е страх руснаците.

136

1

преди 3 години

До Анонимен 173"Русия е била против обединението. Това говори много."Че тя е била и против голяма и силна България, още преди да тръгне да воюва с Османската империя: в тайното Райхщадско споразумение с Австро-Унгария двете империи се разбират при евентуален успех на Балканите да не се създава голяма славянска държава.Русия е била и срещу обявяването на Независимостта на България.Каква "братска" държава ни е на нас Русия? Абсолютен ВРАГ на българската държавност!

135

полковник Колев

преди 3 години

Тия защо не си махнат базите у нас и да се разкарат нанякъде а дрънкат глупости? Откакто узурпираха БГ тук стана опасно за живеене място.

134

До Влади 171

преди 3 години

Велокобритания е вечен враг на България, както и Франция.............но ти четеш историята, както Дявола чете Евангелието!!!

133

Анонимен

преди 3 години

Русия е била против обединението. Това говори много.

132

Анонимен

преди 3 години

Поляците са едни гадни и продажни католици и лицемери............Европа щеше да е по-добро място за живеене без тая държава.......Полша!!

131

Влади

преди 3 години

Съединението на България е осъществено благодарение на положителното отношение на Великобритания, която тогава е първа световна сила и въпреки съпротивата на Русия.Тайни от Русия имаме, може почти всичко да са и издали безродните русофили, но имаме. Например спецификациите на F16 Block 70. Скорост, височина, честоти и обхват на радара и т.н. Русия съществува, благодарение на шпионите си, откъм технологиите е мнооого зле. Затова плаща на безродни агенти в други страни.

130

Анонимен

преди 3 години

Пъпа на злото не е нито САЩ, нито Русия................центъра на сатанистите-антихристи се намира в Лондон.........те командват Bank of England!!

129

Анонимен

преди 3 години

Когато и най-близкия приятел те остави....значи вече си ударил дъното. Мисля че раша удари дъното преди години. Руснаците теяба да се събудят и да изметат тая военна хунта след 100г мъки и да заемат достойно място в Европа .

128

Ларакрача

преди 3 години

Най голямия предател е Каракачанов. Говори наляво и надясно за модернизацията на армията. Показва секретни пушки и гърми с тях по телевизора. Това стига до шпионите ,снимат от телевизора и вестниците и предават на руснаците по радиостанциите. На къси вълни.

127

до 133

преди 3 години

....В Австрия никога не е имало нито социализъм ,нито комунизъм!Ако имаше тези паметници щяха досега австрийците да са ги направили на пепел.гледай ти, тогава излиза че са били скепи тез австрийци и не са знаели колко са гадни тез руснаци зад желязната завеса. И не измествай темата в контекста на която ти дадох примера. Защо не се цупите на Англия и САЩ че предадоха Бя на Сталин, ей това ми кажи , хайде и за паметника на убийците на софиянци пилоти на САЩ.

126

Анонимен

преди 3 години

Едни предават законно, други незаконно. Алъш-вериша да върви.

125

Анонимен

преди 3 години

До До 1/155Аз говоря за България, другарю. Ботев е писал за България и българите, и как са били застрашени от "братска" Русия на всеки ъгъл.И такива цитати от различни български възоржденци мога да ти давам до утре. Ботев е само един от многото, които рано рано даже още преди освобождението е разбрал какви са истинските намерения на Русия спрямо България.

124

ц.ц

преди 3 години

*** цирка ...

123

Анонимен

преди 3 години

Предателите никой не ги обича, но кои ли са те?

122

До Чебурашка

преди 3 години

За твоя информация..............поляците отначало са помагали на Хитлер..........но те са католици и гадини, и Сталин , и Хитлер са разбрали това, затова са си разделили Полша............Европа можеше да си бъде Европа и без тъпите поляци-гадни католици!!!