114

Иван

преди 3 години

Долен лъжец!

113

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Шъъътт??!!Милите ми ем бе цил чета,вземете глътка въздух или бояршик,според вкуса и оставете да ви са произведе плюнка,че както сте ми побеснели,ще вземете да изпаднете в шок с тея пресъхнали от плюене и виене мръсни усти!!И не плюйте толкоз злобно по пожарникарящот той ни изкарва и хляба и суджукя,тъй чи да ни хапим ръката дет ни рани!!Па и аз захлебвам дубре с 15 майки,та ни ми се налага да притичвам до рашън ембаси,както го е правил моят колега,дет оня га дник Гешев го озапти внизапну!

112

Анонимен

преди 3 години

Две статии една до друга в днесбг - "Борисов: Инвестициите се увеличават" и "Спад на преките чужди инвестиции със 70 %".

111

Анонимен

преди 3 години

Баце,часовникът тиктака.17 дни по 24 часа прави 408 часа.Нищо работа.Остава ти да си поразвяваш шортите още малко,тулупчик заячий.

110

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджето беше фотошоп!

109

мда търкаме тавана

преди 3 години

производството на суджук се е удвоило

108

Чекмеджан

преди 3 години

Най-важното за лъжеца е първо сам да повярва на лъжите си! Мнозинството от народа ни е на много ниско интелектуално ниво-не е лесно да се хване на въдицата на мръсника...

107

мак

преди 3 години

До виж ти. Тоя ще отиде на предизборен монолог, но не и на дебат. Трябва да е сам в снудиото. Пак и кел файда, няма да каже нищо ново, ще повтори това, което приказва всеки път при всеки удобен случай. При истински дебат с други участници щяха да го изядат с парцали, ако не може да плещи наизустени клишета.

106

виж ти

преди 3 години

Каня конкурента си Бойко Методиев Борисов на предизборен дебат. Поради наложеното ми медийно затъмнение ще му пратя покана за Zoom среща на личната му Фейсбук страница. Предлагам му да се състои утре в събота от 20 ч. , призовава Васил Божков.Ха да го видим сега нашият юнак Борисов дали ще се отзове.Много се съмнявам, той е свикнал на монолог, да не му се задават въпроси, а още повече неудобни такива.

105

Анонимен

преди 3 години

Кои инвестиции?В офшорките му?

104

сина

преди 3 години

Инвестициите в шкафчето със сигурност се увеличават въпреки пандемията! Мале що си ***, малее

103

Анонимен

преди 3 години

До !Идол е на простите, не го е крил никога, ризнавам :))

102

Анонимен

преди 3 години

Борисов е издействал като ходи в Брюксел допълнително количество ваксини от Модерна и Пфайзер и така ще спаси живота на милиони българи! А вие си пишете каквото искате. Хората виждат кой работи за тях

101

Анонимен

преди 3 години

Да тръгва към Брюксел с джипката!

100

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До (!)Как ще ги смажеш червените крадци *** ?!Та те си карат бентлитата, яхтите си купуват-продават...куче влачи-диря няма.

99

Анонимен

преди 3 години

Един от ковид страничен ефект да не е халюцинациите

98

!

преди 3 години

Аз подкрепям г-н Борисов защото той е нашият лидер, истински идол на младото поколение. Именно всички югоизточни провинции на ЕС имат нужда от човек като него. Г-н Борисов за десет години вдигна на крак една от най бедната икономическа територия на ЕС и изгради нормална администрация и нормално отношение към всеки човек поотделно. Преди 10 г. комунистите бяха изпоскали хазната а сега сме най стабилната икономика в ЕС. Затова на 4.4.21. отново ще смажем мошениците в червения сектор на позитано.

97

отдавна казано

преди 3 години

за тез дето ги избирате да ви крадат"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."

96

Анонимен

преди 3 години

Защо Господ ни наказа с тоя ???

95

ВЪПРОС

преди 3 години

Борисов , защо подаряващ Летище София на САЩ Офшорка за 35 години ?Това ли са Инвестициите - да , инвестираме в САЩ Икономиката .