104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Това са типични размишления на неандерталеца русофил Марешки.

103

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа мен не ми пречат нито руснаците ,нито американците,стига си всявал омраза!Един ден ,така или иначе всички ще станат глобалисти и няма да има значение!

102

Анонимен

преди 3 години

Това означава по-голямо обедняване на народите, поне да ги влагат в добри заплати за хората и обучение в някакви професии и висше инженерно или друго образование,че да има някаква полза от даването на тези пари,иначе това са пари хвърлени на вятъра!

101

Анонимен

преди 3 години

Безумната агресивност на шовинистична Русия спрямо най-близките си съседи и народи направи 80% от българите натовци. Не е далеч деня когато и Украйна ще влезе в НАТО и причината за това няма да бъде САЩ, причината за това ще бъде еднозначно и категорично Русия.

100

Анонимен

преди 3 години

Който е с НАТО печели, който отива в САЩ и заявява още на летището че няма да позволи американска база т.е. база на НАТО на българското черноморие автоматично се самоизключва от развития свят и отива при маргиналите орбитиращи около Русия. Румъния прие американската база вместо нас, Румъния получи инвестиции и продължаваме да и дишаме праха. Днес Пфайзер обяви че изнася част от производството на ваксини в Румъния. Къде е русофилска България? На кучето в г...

99

Анонимен

преди 3 години

Твърдо, категорично и безусловно съм ЗА НАТО!!!

98

Анонимен

преди 3 години

До ТУРСКИЯ ПОТОКЧе то руски компресори няма бе ахмaк.

97

ТУРСКИЯ ПОТОК

преди 3 години

се именува иначе на наша земя, но го построиха, /С АМЕРИКАНСКИ КОМПРЕСОРИ/ с обещанието да д.ухат през него американски течен газ и азерски и чат пат руски

96

НЕ Е ВЕРНО

преди 3 години

90% от българите обичат РУСИЯ, а НАТО им е безразлично, стига да не им бъркат в джоба

95

Анонимен

преди 3 години

До ПАРАТА ИЗЛЕЗЕ ВЕЧЕ"ТИКВАТА - най-надупения премиер"Наистина е най-надупения премиер, защото построи с наши пари газопровод на ТИКВAТА Путин.

94

Анонимен

преди 3 години

Запитайте се.Колко от богатите руснаци карат руски коли? Те сами не си се доверяват на технологиите, искат нас да убедят че им била наред в държавата.

93

ПАРАТА ИЗЛЕЗЕ ВЕЧЕ

преди 3 години

към АСТРА ЗЕНЕКАТА. Затова няма песни и танци около индианския огън, Даже и ТИКВАТА - най-надупения премиер се осмели / зад австрийския естествено/ да надигне глас срещу *** номера на Брюксел

92

факт

преди 3 години

При руснаците цялата пара излиза през свирката. Нищо не е така както се опитват да го покажат. Даже и фалшивите им новини не струват.Виждаме че и най-задръстените комунисти странят от руското.Спомняте ли си бащата на Радев с каква кола блъсна инвалида?

91

СЕГА НЯМА ВИЦОВЕ

преди 3 години

за американци, защото не ни е до смях...

90

Анонимен

преди 3 години

До 117просто е ядосващо че все още има 22% продажници. Ако някой военно нападне България, то най-вероятно това да е Русия за да ни вземе черноморието, както им взеха Крим на украинците.

89

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има нови санкции срещу Русия. Байдън не може да реши все още кое ще е по-болезнено за Русия да и спре СУИФТ-а или да и отреже нарко каналите за аржентинско брашно от Южна Америка.

88

Анонимен

преди 3 години

Вицът някога беше.Руснакът казал - дай да делим по братски.А нашия отговорил - стига вече по братски да делим наполовина.

87

ТИЯ ПИСАЧИ

преди 3 години

дето си нямат представа, че в дълбоката американска провинция са по-зле и от Северозападна България много знаещи как ПУТИН им показал рисунки. Аз пък съм останал с впечатлението, че ПУТИН е мъж, който си държи на думата и не хвърля празни приказки като ТИК.ВОЧА. Каквото е казал е станало. А системата ЛИАНА вече има 5 спъткика, остават 2 с радилокационното разузнаване да се изстрелят. Първия до края на 2021. Така , че гледайте само СЕВДА ТВ и сигурно няма да узнаете

86

Анонимен

преди 3 години

Не си струва за такава слаба треторазрядна държава като Русия да се дискутира.

85

Анонимен

преди 3 години

Капитолия потъвала.Фащай куфара и бегай при Путин.Това за потъването беше 45 години на първа страница на Работническо дело.Поне нещо друго измислете.