20

Анонимен

преди 3 години

До РАДЙО АЛТАВ"Не знам защо бързате толкова..."Погледни статистиката. Ако не вярваш на българската, погледни в съседните страни. Бързаме толкова, защото и без това закъсняваме. Преболедувалите тежката форма имат последици за цял живот, по-леките форми - не се знае. Бързаме, защото искаме това нещо да преключи, а не да си играем на отваряне и затваряне и другата година.

19

От друга страна

преди 3 години

Многохилядни протести срещу мерките в Париж, Хага, Амстердам, Берлин, Виена...За тях - ни ред.

18

РАДЙО АЛТАВ

преди 3 години

Внимавайте с тези ваксини. Не знам защо бързате толкова...

17

Срам Путка не ебе

преди 3 години

Идеята не е да сме затворени на изборния ден.Идеята е да ни е страх да отидем до урните, а изборната активност да е малка, заради страха.Само това може да запази ГЕРБ, ДПС и БСП на власт.Това е и целта на цялото мероприятие с отварянето на заведенията.

16

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

БОГ да прости починалит ХОРА

15

До 14

преди 3 години

Няма да лъжеш, антиваксърче!

14

Анонимен

преди 3 години

ако бсп дсб слави и другите предатели вземат мнозинство ще има по 10000 до 30000 нови болни на ден! Молете се Бойко да спечели и да държи нещата под контрол!

13

А СЯ ДЕ!

преди 3 години

Вчера имаше една статия за починала от АстраЗенека норвежка, но от сайта са я изтрили.ЗАЩО?

12

Анонимен

преди 3 години

Да, пикът на грипа е сега, каква изненада!? После дано някой зададе въпроси какво се случи, защо от грип починаха повече хора от нормалното и разбира се измисления Ковид да не бъде оправдание.

11

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

До *** намбър 8Не прехвърляй вината като цяло върху лекарите! Тяхната вина беше, че от началото не скочиха и не казаха, че Ковид е абсолютна измама! А тези с джипките дето ги споменаваш са като оня с джипкита, но с лекарска диплома и много алчност. Това не са лекари, а типични нагаждачи и стълбове на "системата"

10

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте утре около 4 000 (+/-). Вторник обобщава пропуски от уикенда. Влошиха прогнозата за България на уърлометър; около 24 000 починали до края на юли. Това е нещо ужасяващо за мирновремена обстановка.

9

Анонимен

преди 3 години

533 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да стане бързо,ако има ваксини.

8

Анонимен

преди 3 години

Новите милионери за 2020г са все лекари.Няма шеф на болница с джип под 100 000 лв.Бялата мафия скоро няма да пусне "кокъла" К19.

7

Анонимен

преди 3 години

Във Видин няма болница, няма търгаши с бели престилки, няма коварен вироз, няма и починали от него, интересна работа.

6

Анонимен

преди 3 години

Всеки с температура го вкарват в болница ,да точат пари. Няма място за хората със сериозни заболявания ,които умират по домовете си заради отказ от лечение

5

спадат!

преди 3 години

Бойко взе нови успешни мерки и болните спаднаха от 3000 на 600, с 500% намали заразата!!!Най добрите резултати в целия ЕС плюс даде пара на народа по 1000 лева на първа линия и тн още пари даде и работа, хората ги виждат тия неща и ще гласуват за ГЕРБ!!!

4

предлагам

преди 3 години

Ако в следващите дни местата в болниците свършат, нека Началника обясни в парламента, колко болници закри по време на смешното си управление.

3

Анонимен

преди 3 години

Неделя почва вируса. Утре пак нагласени числа.

2

развълнувана

преди 3 години

Ехаааа, чудесна бройка!

1

Анонимен

преди 3 години

Със здравна система тип търговски дружества изгонихте редовите лекари, има кадри само за шефове на болници за сутрешните блоковеТова е резултатът