63

Анонимен

преди 3 години

До CartmanЛокдаун имаше по погрешка миналата пролет за 3 седмици.

62

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че доста хора получават хонорари от астра-зенека за ПР.

61

Cartman 1912

преди 3 години

Не аз съм коментатор, на който му писна от една година локдауни и по-важно, на който му писна да вижда как познати си отиват и да чете за стотици изгубени животи всеки ден.

60

БС

преди 3 години

Моята първа ваксина е във Вторник, 16-ти. Ще поръчам на някой да коментира тук, ако ритна камбаната , иначе пак аз ще ви пиша. За сега не ми пука.

59

Y

преди 3 години

До ХНяма пък да се ваксинирам.Не ми се моли повече, няма да се ваксинирам.

58

Анонимен

преди 3 години

До CartmanСпряна е в Австрия, Швеция, Люксембург.Където се знае, че е внесена проблемната партида.Ти май си комисионер на астра з нека а?

57

Анонимен

преди 3 години

До 55Нали забелязваш, че пожарникарят е еднакво критикуван както защото ваксинира, така и защото не ваксинира.Това какво значи?Значи че сме в златната среда.

56

Cartman 1912

преди 3 години

Спряна ли е в Германия, Франция и Великобритания?

55

Х

преди 3 години

Напълно подкрепям д- р брънзалов. Ваксината Астра зенека е безвредна. Ще споделя моя личен опит с тази ваксина. Ваксинираха се преди 12 дни. Първата седмица бях под напрежение за евент стр ефекти. Освен лека болезненост на мястото на убождане не изпитах никакви др симптоми. Радвам се, че успях да се ваксинирам. Така се чувствам по спокойна,предпазена от тежко протичане при евентуално заразяване. Хора, бъдете разумни. Ваксинирайте се, без да се страхувате.това е начина да победим Коби 19.

54

Анонимен

преди 3 години

До Cartman1912Ти си гнусен манипулатор.В момента астра Зенека е спряна в почти цяла Европа.Бойко ли ти е виновен?

53

Анонимен

преди 3 години

Изтриха коментар против Пожарникарят, един коментар казващ истината относно агитацията на вождът за ваксинирането ! КОГАТО ПОЛИТИКАТА СЕ НАМЕСИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НАСТЪПВА МОРЪТ ! Измислиха този грип който мори хора със слаба психика и страхлици, измислиха и много бързо ваксини от които текат едни милиарди към производителите и политиците...не се страхувайте и не се ваксинирайте всичко е една огромна измама...

52

Зет

преди 3 години

Господин докторе, къде да доведат тъщата за да я ваксинирате с Астра Зенека?

51

Cartman 1912

преди 3 години

За тези изгубени животи кой ще носи отговорност питам? Бойко, който се интересува само от рейтинга си пред антиваксърското овче стадо? Всеки се е вторачил в един трагичен случай, за който обаче няма доказатлества, че е свързан с ваксината. Но никий не коментира по 100 смъртни случая на ден само в България!

50

Cartman 1912

преди 3 години

Три седмици минаха откакто аз и жена ми получихме първа доза на Астра-Зенека. Тя вдигна температува за един ден и я смъкна веднага след, като пи лекарство за температурата по препоръка на личната. Аз имах за два часа 37,1. Това е нормално при ваксини. И децата ни като ги ваксинират за дуги неща също вдигат течпература. В момента обаче без конкретни доказателсва се стигматизира една ваксина и се обрича на провал ваксинацията. Това неминуемо ще доведе до хиляди смъртни случаи!

49

Анонимен

преди 3 години

Катл пациент на брънзалов мога само да се кръстя на неговите изказвания и изоо не ме учудва, че е говорител на такава престижна институция. Ако някой се опира на неговите становища го съветвам сам да започва да се копае

48

Ф.С.В.

преди 3 години

Българският народ е глупав- 32 г го лъжат и той все още вярва--така че поговорката "На чужд гръб и сто тояги са малко" важи с пълна сила в БГ!!!

47

чалгата не прощава

преди 3 години

Спокойна съм , когато си до мен не може да се случи нищо лошооо....

46

Анонимен

преди 3 години

Искам само да прочетете извадка от американската администрация по храните и лекарствата, която уж одобрява "ваксините":The Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine is a vaccine and may prevent you from getting COVID-19. There is no U.S. Food and Drug Administration (FDA) approved vaccine to prevent COVID-19.Второто изречение - НЯМА ОДОБРЕНА ВАКСИНА ЗА КОВИД19!И сега ще се запитате с какво ви боцкат - с пдобрена ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ваксина, която трябва/може да бъде одобрена през 2023!

45

Анонимен

преди 3 години

Убиец в бяла манта

44

Анонимен

преди 3 години

Сега много от хората които са си сложили едната доза няма да си сложат втората понеже мака късно ще им дойде на време мозъка в главата.