31

Анонимен

преди 3 години

Ба тая ваксина тя по-ефикасна от "Новичок" бе.

30

Българина

преди 3 години

Стана ясно, че ЕМА е политически орган, изнесено работно място на цру. Тука ИМА тука Н ЕМА , важното е в колонията ЕС да няма руска или китайска ваксина ..

29

Започва се

преди 3 години

Вълната от СМЪРТНИ СЛУЧАИ от новите НАБЪРЗО НАПРАВЕНИ ВАКСИНИ !!!БРОЯЧИТЕ на умрели от ваксина стартираха. ще ги пишат жертви на Корона вируса Ковида ще е виновен.

28

до анонимен

преди 3 години

Според мен е ясно, че е от ваксината. Двата случая в Австрия са на две колежки медицински сестри от дом за стари хора, едната е мъртва, другата се бори за живота си. Каква е вероятността да е съвпадение?------------------Напълно си прав!Но "с.тадото" вярва на Вожда Винету и отрича очеВадните Факти!!!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Има и достатъчно поводи за съмнения и относно РНК ваксините. Една американска професорка смята, че ваксинираните от тях получават нежелани генетични модификации. Нужни са за съжаление поне 3-4 г , за да се изясни ефективността и безопасността на ваксините.

26

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането в момента е най-големия експеримент в историята на човечеството. Преди Фарма компаниите плащаха да намерят доброволци да им тестват произведенията. Сега ни задължават да сме опитни мишки. Кажете не на Фарма-Мафията

25

Първи умрял у нас

преди 3 години

Днес по централните новини обявиха официално първата жертва умрял човек след ваксинация в България.

24

ритам комуняги

преди 3 години

До Анонименми гласувах си за бсп,слави,мая и други такива бокл*ци като много ти харесват

23

Анонимен

преди 3 години

Вие пък на тези отнесени датчани ли ще вярвате или на Коце Ботокса?

22

Анонимен

преди 3 години

Ама чакайте, Ботокса каза че нямало проблеми със ваксината, кажете на Дания да не се плаши, хахах. Само поумрели малко имаме.

21

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли стана вече ясно, че ваксините няма да убият всички ваксинирали се хора, но ще убият достатъчно от тях.

20

Проф Катранджиев

преди 3 години

Ако някой почине от тази ваксина, да пие сода и да яде лимони

19

гербисто-патриот

преди 3 години

Сега е момента правителството да използва това и да се договори да изкупи ваксините на половин цена и да ваксинира нашето население. Все пак ние сме българи, нашият живот е втора и трета ръка качество, и *** някой не е толкова важно, но можем да спестим много пари.

18

Интересно

преди 3 години

Значи, вкарва се вещество, което на генетично ниво дава команда на организма да произвежда антитела; възникват въпросите: в тези случаи каква команда ще да е подадена и дали не дава някакви други, неизвестни засега инструкции на тялото, например да ти поникнат 3 чифта бозки.

17

Анонимен

преди 3 години

Тия пък , ама как може така да правят антикампания на великите ваксини, Щабчето сутринта ни се скара, че не слушкаме, а един с жълто още около устата , който отговаря за лекарствата каза, че всичко е цветя и рози с тази ваксина и продължавали да ни боцат с нея до откат!

16

Анонимен

преди 3 години

Ами за съжаление ваксините са като всичко друго на планетата. Храна,лекарства,препарати. На 1 от 1000 ще се отрази зле. Можем да се надяваме да не сме от този един. Не е задължително да е лоша ваксината. Просто така сме устроени. И млякото е полезно,но 1 от 1000 има непоносимост. Фъстъците са полезни,но някой ще е алергичен и може да умре от тях. Шампоанът против пътхут ще действа на едни на други няма да подейства. Това е реалният живот. Нищо не е на 100% полезно за всеки.

15

Анонимен

преди 3 години

То пък едни доктори имаме. Да си ги удари човек от... Сега е момента на източнане на здравната каса

14

до анонимен

преди 3 години

Започна компроматната война. Всеки ще кисне другия, за да продава повече.-----------Проблема вече не е в "продажбата и печалбата", при наличието на остър дефицит на Ваксини, особено в Европа,а в множеството тежки последствия причинени от ваксините, които вече не могат да се скрият или игнорират!

13

Анонимен

преди 3 години

Ами честито на ваксиниралите се. Доста от сочените за конспирация данни започнаха да се оказват факти

12

АНОНИМНА

преди 3 години

След ваксина тогава може ли да се пие аспирин,да кажат докторите!