41

Анонимен

преди 3 години

Как ще свърши след като първите имунизирани и преболедували отдавна вече няма да имат имунитет и трябва да се имунизират отново? Герберщини!

40

Анонимен

преди 3 години

А на бас че в Бряг на слоновата кост нямя никаква слонова кост и че Миг 29 не става за нищо а ф 16 става за всичко и дори може да лети

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Русия има най-висока смъртност от вируса на глава от населението от всички големи държави.

38

Анонимен

преди 3 години

Яко фейл нюз

37

Анонимен

преди 3 години

С ваксини край на епидемията на 31.12.2021 г., без ваксини край на епидемията на 01.01.2022 г.

36

Анонимен

преди 3 години

Майкооо, и за това бля-бльосване някой е взел едни пари...

35

Анонимен

преди 3 години

Ама нали Путин иска да ни анексира и да ни ваксинира със Спутника

34

Анонимен

преди 3 години

Русия не разчита на ваксините. В Русия има точно толкова заразени колкото и другаде. Но Русия запази медицинската система от времето на съветския съюз. На запад има високо технологична медицина за много тесен кръг от хора която струва много скъпо и която се провали с ковид кризата. Докато Русия запази масовата съветска медицина (както и Белорус), която не е super медицина за избрани, но е добра и масова, достъпна за всеки, и ако възникне беда може да спаси хората. Болниците нямат проблем да поемат тежките случаи и всичко работи нормално, няма сурови мерки и паника.

33

Анонимен

преди 3 години

БРАВОООО

32

Анонимен

преди 3 години

Само за инфоПроучването сред руснаците е правено от неправителствена западна компания и то само сред 100 човека на възраст от 18 до 25 години!Журналистите като копират не е зле да се поинтересуват от първичната информация и да я четат цялата, по възможност не с чичко гугъл!А че навсякъде има антиваксъри, факт! Но слава на човешкия разум, има и мислещи с главите си хора!

31

как защо ?

преди 3 години

До Аман от *** 36 за да ни вземе богатстватаще изгоним канадците и ще дадем златото на Путин Така е редно не може да има само за едните

30

Аман от тролове

преди 3 години

До Анонимен 34И ти си мислиш че Путин иска да те спаси???

29

И още нещо от мен...

преди 3 години

Не си слагам грипна ваксина, няма да си сложа и Ковид-ваксина. Смъртността явно и при грип, и при Ковид е около 1% (така твърди професорът относно Ковид - 10 000 на 1 000 000). Интересно ми е обаче защо хора, които не си слагат противогрипна ваксина искат да си сложат Ковид-ваксина. Нали опасността да умреш от едното и от другото е горе-долу еднаква. Различното е, че по телевизията за обикновен грип не се говори т.е. ще се ваксинират заради телевизора... Или? ... :) ... Успех!!!

28

Анонимен

преди 3 години

До Европеец 14Колко проверени са "прaвилните" ваксини ?боцнаха някой друг , написаха някой друг доклад и айде за масово използване Ама нали са американски и западноевропейските фирми , няма никакъв проблем

27

Анонимен

преди 3 години

Путин ще ни спаси от Ковид, до 4-ти не са ли тука руските ваксини, след 4-ти ще сте ваксинирани със шут в ***.

26

Анонимен

преди 3 години

Колкото и противогрипните ваксини спират грипа, толкова и тези.

25

Анонимен

преди 3 години

Значи според професора смъртността при Ковид е 1% (10 000 починали при 1 000 000 преболедували). Колко е смъртността при обикновен грип? Май беше повече... :) ... Все пак да приемем, че е същата. Колко хора се страхуват от обикновен грип и колко от Ковид? Разликата в бройката между едните и другите показва броя на хората, които са наивници, готови да направят всичко, стига да им го кажат по телевизията... Това е генералния извод от ПЛАНдемията... Хайде живи и здрави всички!

24

ганьо

преди 3 години

А с малкото ваксини до които се добараме пак 22 г.

23

Анонимен

преди 3 години

Май пак някой лъже за хонорар. Нали ваксините бяха индивидуално средство за защита. Никой ваксиниран не предпазва обществото от зараза. Как така стана, че ваксините съкратиха периода на епидемията с цяла година.

22

Гашо

преди 3 години

Един, конкретен въпрос към ДНЕС.БГ - от къде ги избирате тия, които ви пишат статиите?Много падна нивото на писанията...