117

До 124

преди 3 години

Ами тя затова е опряла до държавата.Защото обикаляйки целия свят си е изхарчила парите.Даже сигурно е задлъжняла.

116

123

преди 3 години

Много интересно как ей така писват по телевизиите и до часове - среща при премиера. Ами че дай и ние да писнем и да ни дадат някоя и друга хилядарка... Боко тези пари от чекмеджето ли си ги вади? Гледам само Орлинчо с маска и то под носа.

115

Анонимен

преди 3 години

Есенния плод с форма на тиква раздава пари като за последно . Това ако не е купуване на гласове здраве му кажи .

114

Джо

преди 3 години

Взимат готовата пара и към Занзибар. А раята в БГ да мре от глад. Тиквата е все по-противен!!!

113

До 126

преди 3 години

Недей да се молиш за помощи.А излез с празната тенджера и поискай да ти вдигнат пенсията.Защото си го заслужил.

112

Сата НАТО

преди 3 години

Аз също искам "компенсация". Даже на мене ми дължите 10 минимални заплати. Там некъде - 10 или 12, толко ги виждам.

111

Анонимен

преди 3 години

И Лили Иванова е на свободна практика.И пълни зала Арена Армеец.И си плаща данъците.Защо не дадат и на нея?Аааааа,сещате ли се защо?Защото е звезда и е зарадвала милиони българи.Ама тя имала много пари.Е затова ги има.

110

Монах Исай

преди 3 години

Да се определи най-сетне шоу бизнесът бизнес ли е или е сфера, за която държавата смята, че принажда културна стойност и съответно решава да подпомага и налива пари. Сега е ни едното, ни другото. Има музикални пазари по света, които се нагласиха към пандемията, онлайн концерти, фен срещи и прочие. Нали общата мантра за другите професии е, като не си доволен, хвани нещо друго. Да кажем ли сега на Рут, Орлинчо и сие - като не сте доволни, хванете нещо друго?

109

Анонимен

преди 3 години

Рут Колева, която навсякъде парадира, колко била известна и как обикаля цял свят до 4000 лева от държавата ли допря?

108

Анонимен

преди 3 години

Купуване на гласове.

107

teo

преди 3 години

Всички тези, които искат помощи от държавата живеят в палати, платени с хонорарите от ТЯХНАТА СИВА ИКОНОМИКА, за която не плащат данъци!!! Да се плати само на тези които не живеят в къщи-палати, а в апартаментчета като всички българи!!! Те не са свикнали да харчат на месец по 600 лева, а по 3600 лева! Затова сега плачат за помощи! Орлин Павлов за какво семейство говори, след като живее с любовницата си БЕЗ БРАК ??? Използват предизборната кампания!?!?

106

Анонимен

преди 3 години

Да не се окаже после, че и тая е снимала шкафчета...

105

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно съм против от моите данъци да се подпомагат музиканти на свободна практика, които се скъсаха да си публикуват снимки от Занзибар и Дубай. Млади, здрави, прави хора, да бъдат така добри да поработят, ако се налага и нещо друго, докато отмине кризата, абонамент за звезда-нема. Да не говорим, че някои от тях, не сме ги ни чули, ни видели, камо ли свястна песен да изпеят, само самочувствието им голямо и претенциите!

104

Анонимен

преди 3 години

РУТЕ да беше изпяла една песен на масатаНО ТОВ НА ТИ СЕ ОТДАВА

103

долу ГЕРБ

преди 3 години

Ами да подкрепят всички творци на свободна практика тогава - диджеи, танцьори, скулптори, художници? Защо само 1000 човека, кои ще са тези 1000 човека - пак наши хора, нали? Хвърлят се едни пари без никаква система като в пиано бар!!!!

102

Анонимен

преди 3 години

Тъй тя, на работника един нов кустум да рабти, пък на началника илядо лева, той нека оди бос.

101

Анонимен

преди 3 години

А вожда нещо да каже за размахания пръст на големия брат?Или когато не го хвалят,мълчи като комунист на разпит.Освен ако критиката е от президента.Тогава направо полудява.

100

Анонимен

преди 3 години

Бритона и Плешивия са без маски.

99

Анонимен

преди 3 години

Да дадат само на внасяните данъци и осигуровки в бюджета!Процент от внесеното!________"ще бъде създадена задължителна квота за излъчване на национална музика в българските държавни и частни радиа"________Абсолютно НЕ...поне за частните!Всеки има право да слуша каквото иска!И без това те са профилирани!Може би само за бюджетните!

98

Бай Ганя

преди 3 години

На Рут сум чувал песни но съм ги забравил защото са със слаби мелодии.Примрено на Морун 5 помня всяка.