85

Анонимен

преди 3 години

97 парите се източват навън точно защото банките са чужди. Няма една българска. Обаче лаладжията си вярва че чуждата банка била безплатен обяд.

84

Анонимен

преди 3 години

95 Знаеш ли как ще го поемеш полу умнико? Кой ти позволи да говориш в множествено число и от чуждо име? Референдуми имаше ли? Не! Значи само бой за такива наглеци като теб!

83

някой

преди 3 години

Не само ще са ни по-сигурни парите в банката ако са в евро.Като ходиш в Гърция на моренце няма да се чудиш колко ще ти трябват. Отиваш -харчиш!

82

Анонимен

преди 3 години

А ако бяхме и в Шенген, първото нещо е да ни върнат всички роми, а второто е да ни задължат и по мигрантските квоти да приемаме. Само че трябва и акъл. Не става само с лаладжийското искам днеска това щот било модерно, пък после се оказало че не мож да си махнеш мигрантската татуировка.

81

Ф.Е. Джержински

преди 3 години

Плачете дрОгарЕ, колелото на историята се върти, до окончателната победа на капитализма !

80

Анонимен

преди 3 години

до 88А то пък ние яката икономика имаме, мани мани!

79

Анонимен

преди 3 години

До: 85Недей да лъжеш, такива измами нямаше!При Жан Виденов аз бях милионер!Помня, че по едно време ходех с един милион лева джoбни пари в якето си!

78

4epa

преди 3 години

ИЗ4ИСЛЕНИЕТО ЛЕСНО 1 ЛЕВ= 1 ЕВРО ИЛИ В НАЙ ДОБРИЯ СЛУ4АЙ 1 ЛЕВ= 2 ЕВРО !!!!!

77

Анонимен

преди 3 години

черна гора няма икономика има само туризъм ама дай му на *** да мисли даже чуждият келепир от бакшиша не може да сметне.

76

полковник Колев

преди 3 години

Поредната брадва за българския народ...

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Брей, какъв си умник. В момента няма значение в каква валута ти е договорена цената - евро или лев. Защото имаме валутен борд и обменният курс е фиксиран. С въвеждането на еврото у нас валутния борд ще бъде премахнат, а механизма ERM II позволява гъвкав курс и вариации до 15% с цел да се провери стабилността на неподкрепената с валутен борд валута и нейната волатилност. Не се опитвай да дрънкаш, като си *** селски бек и разбираш само от футбол и шльокавица.

74

...

преди 3 години

и сега майките ни и бащите ни ще почнат да получават по 120-130 евро пенсия! Но пък да видите вие как ще се полчуи в магазините! това което е струвало 5 лв, до преди еврото, сега пак ще струва 5, но евро! Такива измами имаше още когато минавахме от 1000 към 1. не вярвам и сега да няма! Абе както се вижда най-важното е да сме здрави и живи, пък се вижда, че оправия за тука няма и няма и да има! Които си е крал пак ше си краде които си е беден и мизерен пак ше си е така! Това е по тия земи!

73

Анонимен

преди 3 години

не е всичко в евро. някои не знаят какво е франчайзинг и блъскат глупости на квадрат. не е едно и също. но това се чете и се учи. а не да пишеш хахухиххи мее беее всичко ми е ясно, мама плаща на тате кредита и ми дава джобни, затова съм финансов експерт.

72

Зозо

преди 3 години

Лева отдавна е аватар на марката, после на еврото. Край на лева като валута сложи БСП, Жан и Р.Гечев 1996г. От тогава лев няма - има дойче марка и после евро. Отдавна в България всичко се продава в евро, даже някои заплати са в евро официално.

71

искаме рублата

преди 3 години

само тя ще ни направи богата нация. Еврото ватоматически ще намали на половина приходите на българските пролетарски маси, нека Путин да ни поеме!

70

Евро или рубли?

преди 3 години

Вижте какво, и мен не ме кефи факта, че точно при мафиота дон Бойко Борисоне може да въведем еврото.Обаче предимствата са безспорни!Някои спореха така и за Шенген, че сме си ходили в Гърция и без да сме в Шенген, а сега реват че им искали PCR тестове.Някои държави като Черна Гора сами си въведоха еврото.Щяха ли да го направят ако беше толкова лошо?

69

Ганю

преди 3 години

незнам за доматите ама който има 10 000 лв ще има 10 000 евро. Това сире4 означава че българина вместо да кара 4 5 употреба кола вннос от Германия или Италия ще кара 2 3 употреба кола хехе голям кеф )

68

Анонимен

преди 3 години

То и сега всичко е във евро, какво квичите :) И цени на имоти, и лизинги на автомобили...прочетете си в договорите, какво пише с малки букви под цената :)

67

до House M.D.

преди 3 години

Камелийче, решено ли е или е проект?--------------Уви!Решен Проект!!!

66

Зозо

преди 3 години

Абе явно 2024г. 1 евро ще е 2 чувала рубли :)))))))))))))) Голямо врякане тука :))))))))))