192

Анонимен

преди 3 години

Радев е вълк - единак. Най-голямата грешка на БСП в политически план. И най-голямата грешка на Десислава "Радева" в личен.

191

Чичо Любо

преди 3 години

**** да се четат май му ната

190

Анонимен

преди 3 години

За да е коректив, Радев трябва да се е доказал като компетентен. Не само е некомпетентен, а е опасно глупав.

189

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента Румен Радев.....................100 %!!!

188

Чичо Любо

преди 3 години

Момче, за 4 години не успя ли да прочетеш какви са правата и задълженията на обитателя на това ведомство, в което си? За това време моите внуци се научиха да четат гладко. ***, колкото по-нависоко се качва, толкова по-надалече се вижда, че *** й е червен. Слизай веднага от горе! Нямаш право повече да срамиш този народ, който очевадно ти е чужд.

187

Анонимен

преди 3 години

Господин Президент, не може да сте коректив на това "правителство".Просто това не е "правителство", а клика от наrли, кpaдливи, ***, дебeлooки твapи.7,62х39

186

БРАВО НА РАДЕВ!

преди 3 години

Голям европеец и НАТО-вски генерал, само където досега нищо не е казал за Навални. Кого ще заблуди тоя с манипулациите си...

185

Анонимен

преди 3 години

Този президент е нсй адекватен от всичките заемали тази позиция след Желев

184

Наблюдател

преди 3 години

Много интересен факт - на всякакви снимки на Фигуранта и на крушовската кобила Нинова, двамата изглеждат като пръднали ! Сигурно така и миришат !

183

до 198

преди 3 години

хахахахааааааааа сигурно е Человек -локатор. Виж има снимка в Гугъл на Радев като Человек -локатор. пхахаха

182

Избирател

преди 3 години

Явно на есен народът български ще прасне едно "вето " на Фигуранта ! Фигурантът е кон с капаци и не вижда по-далече от носа си!( а носът му е като на Тато ).

181

Анонимен

преди 3 години

Помня един момент от предизборната кампания на Румен Радев когато каза:"ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН"Този човек живее като агресор. Държал ръката си на спусъка е матафорично разбира се и е като хипербола. Но колко трябва да е вманиачен в оръжието, че да хиперболизира точно с локатор и спусък?Локатора му е България. Като иска да се бие да отива в Иран, в Ирак... ако иска да върви и самурай да става. На мен не ми трябва президент агресор. Имам силна интуиция

180

Доктор

преди 3 години

Изглежда Фигурантът толу-що е излязъл от поредната секс-оргийка и още е замаян от близането ( вложил е усилия). Иначе защо ще плещи глупости ?

179

Пешо

преди 3 години

Такъв провал, като президент не сме имали до сега, коректор бил, той ще се пръсне от злоба, но със сигурност втори мандат няма да достигне!

178

Анонимен

преди 3 години

Радев не вижда по-далече от носа си. Но от лъжите носа му расте с часове.Както и да е! Народа няма как за излъже. Хората имат все още пресни спомени от хиперинфлацията след 1989г. Никой нормален няма да иска 1 лев да стане 3000 щ.долара или 3 000 ?.Майсторите на фалилите на България са БСП. Приватизации, ликвидации, банкови фалити. Три пъти фалираха България. Сега чакат 29 милиарда ? и пускат тактики да объркат хората. Но хората имат инстинкт за оцеляване. Така оцеля Б-я по време на гладните г

177

Дядо Йоцо

преди 3 години

Божке,докъде я докарахме ?! - един човек,който има нужда от множество корекции да бъдел ... коректив ?!Ха-ха-ха-ха !Смях в залата и извън нея !То все е бивало самодоволство и политическо късогледство,но тоя господингин ги има в ... излишък! Тоя,който четири гидини НИЩО не прави бил най-достойният,най-запознатият,най...най...най...а накрая се оказва ,че е едно...злобно ръсещо омраза човече ?! Стана най-омразният политик в собствената си страна и си го заслужава !!!

176

Неанонимен

преди 3 години

Определено Радев и БКП ще се постараят да чакаме отново в 5 часа с купони на опашка за по едно кисело мляко.

175

Янко

преди 3 години

Радев просто мрази и завижда на хората, които строят България на ново.

174

Некоректно изявление

преди 3 години

Забавният момент ще е сблъсъкът на интереси между двата колоса на БСП-диктаторката Нинова и Радев.Нинова по никой начин няма да допуснеимиджът на Радев да я засенчи,ще иска да покаже кой е шефът.Така че шоуто на скандалите в БСП тепърва предстои.Ще се забавляваме,макар четова вероятно ще ни удари по някакъв начин,с нелепата политика идържание на червените,които обаче влияят на хората и разделят обществото.

173

Некоректно изявление

преди 3 години

Плюенето на Радев и тоталното неодобрение му играят лоша шега-те самопоказват неговата партийна обвързаност и необективна оценка.Той енеподготвен като политик,няма нужните познания и умения и е пионка връцете на партийните си съветници,а те го манипулират.Това не значи,че тойе невинен-има достатъчен инструментариум да се запознае с реалността.Нотой предпочита да витае в сянката на БСП(макар че иска да покаже,че седистанцира от нея),вероятно разбира,че без нея е свършен като политик.