25

Анонимен

преди 3 години

До 1Какво искаш сега? Да извадя отида до магазина и да ти поста едно по-едно ли? Имаш глава на раменете - ползвай я. Аман от заядливи нещастници.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50А принципно, "баба ти и дядо ти" работили ли са градини? Военните какви тренировки имат, знаеш ли?

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е дрън дрън, защото имаме най-ниската продължителност на живота в ЕС, а теглото е основен фактор.

22

Анонимен

преди 3 години

"Явно не си българин, защото не знаеш, че българско производство има доволно, както има и доволно здравословна храна. Само че се изисква да се размърдаш ...."Откъде мога да намеря прясна, екологично чиста (сравнително) телешка рибица, под 30 лева килограма, по всяко време на годината?

21

Анонимен

преди 3 години

Индекси, височина на квадрат, скорост на светлината... Дрън-дрънПрадядо ми живя до 82, дядо ми до 75 жулеха ракия и пушеха Варна ( без филтър ) и хич не се интересуваха от ИТМ.Че аз съм 1.92, 85-88 кг, и още малко затлъстял ще ме изкара формулата

20

1

преди 3 години

До Анонимен 18Забелязах, че изброи 5-6 и спря.Попитах те да ми изброиш 15 и после да видим с какво аджеба се храните преди да ми обясняваш кое колко калории има.Хайде, дай 15.

19

Анонимен

преди 3 години

До УНе всички са работели яко физическа работа. Баба ми е била счетоводител, дядо е бил военен. На снимките не изглеждат, да са над 55 килограма за нея и около 70 за дядо.

18

Анонимен

преди 3 години

Политиците и те са яко затлъстяли справка Борисов, Каракачанов, Рашидов, Сачева, Нинова и много други.

17

Анонимен

преди 3 години

До 1Картофи, хляб, кайама с високо съдържание на мас, "сладки", безалкохолни блъскани с какво ли не. Едно кенче Кола е 100 калории. Има хора, дето редовно блуъскат по литър-два такива напитки. Това са то 300-600 калории отгоре. Хапни един шоколад +500 калории. Сутрината удари една мазна баничка + 350 калории.Ем ти вече си на 1000-1300, а едва после идват обяд, закуска, вечеря, нещо ей така, преди лягане. И не, хляба няма да те убие, но трябва да се внимава.

16

У

преди 3 години

Глад след войната-да! Обаче много са работили физическа работа, на полето, строили са къщите на ръка. Сега за всичко над 20кг се ползват машини и т.н. Няма връзка със социализъм или капитализъм! Имаме близки в Кьолн и там е подобно, сега е пълно със шкембелии.

15

Анонимен

преди 3 години

До У"Тате" я кажи, какви са разликите между тогава и сега в това, което ядеш?Какво ти е било "менюто" тогава, спомняш ли си?;)

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимeн 12Не. Ако не практикуваш някакъв спрот и нямаш тежка физическа работа, 63-70 кг е добро тегло, в зависимост от телосложението, ако си мъж.

13

Анонимен

преди 3 години

До До 4/8Явно не си българин, защото не знаеш, че българско производство има доволно, както има и доволно здравословна храна. Само че се изисква да се размърдаш ....

12

Анонимен

преди 3 години

Много ясно. Евтината храна е бол с калории и хората се опитват, да си купуват от нея, защото засища, макар да е вредна. От глад се умира баят по-бързо, отколктоо от диабет.

11

Анонимeн

преди 3 години

Тоест, ако съм 1,75 висок трябва да съм 50 кила, че аз толкова килограми бях в 7 клас .

10

Анонимен

преди 3 години

До УДа, но тогава е било, защото е имало лееееек глад през 50-те години. Видиш ли, тоя социализъм малко не е сработил на 100%.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Хайде-хайде! Милата Европа пак е виновна. Виж в Скандинавия - дебелите хора са рядкост. Проблемът ни е безпаричие. То и аз сикам еко храни, крехко месце, хубави салатки, рибка и прочие, но иситната е, че парите стигат само за картофи, ориз, ляб и гадно месо, дето е 50% мазну с незнаен брой хромони, дето ти влияят.

8

У

преди 3 години

Не може да са толкова. Това са усреднени числа. Ако са включени децата, най-възрастните, то ще се види че са доста повече. Само излезте навън и ще видите, че слабите са изключително малко. Скоро сканирахме едни албуми от майка ми от 60те. Събрани на обща снимка, почти няма дебелаци и шкембета като сега. Децата и те забелязаха, викат абе тате много елегантни всички.

7

До 4

преди 3 години

Очевидно е насила, щом такъв е вносът от чужбина и унищожаването на българското производство.Ама как да го обясниш на същество като теб, за което едно време насила са раждали, вместо да ползват предпазни средства

6

Анонимен

преди 3 години

Нормално - всичко дъни евтината храна, щото за друго няма пари. И не, не може да си гледаме "градинката", защото или нямаме градинка или ако имаме, няма как да се изхраним 4 човека от 100 кила картофи, дето ще ги извадим на година.