28

Анонимен

преди 3 години

Манията за величие на Сащианци,ще бъде охладена подобаващо от жълтият кюфтак!

27

Анонимен

преди 3 години

Абе, .....Вие станахте по-големи американци от самите американци!Язък, че 99,99% от американците дори не знаят а вашето съществуване.-))))

26

Анонимен

преди 3 години

А краварите какво искат -корейците сами да си свалят гащите и да се наведат,така ли?Няма да стане, това не е България!

25

Добро утро

преди 3 години

Байднясълия памперс се чуди колко войни да захване.Все пак с Барак Хюсеин направиха 6 войни за 8 години!

24

Анонимен

преди 3 години

СК = еднопартийна системаБГ има Герп.+-/×=Диктатура на еднокнижника

23

Анонимен

преди 3 години

Бг не е Северна Корея, а африкански "резерват", а населението ни е превърнато в обслужващ персонал!

22

Анонимен

преди 3 години

Статистиката от Корейската война гласи, повече от 20% от населението на Северна Корея е по губене,няма град и ли селище което е оцеляло след бомбардировките!Реалностите обаче днес са други и ако някой(САЩ)си мисли че ще излязат "сухи" от един конфликт с жълтурите,жестоко се лъже!

21

Анонимен

преди 3 години

Защо САЩ има право да има ядрени оръжия и дори да ги използва а някои държави нямат това право. Планетата на САЩ ли е?

20

Анонимен

преди 3 години

Кюфтето да внимава, че много бързо може да стане сготвено кюфте!Даже няма нужда американците да му вкарат една ядрена ракета през прозореца на двореца (могат да го направят)... Достатъчно е няколко самолетоносачи и кораби на НАТО да се разположат в Японско море, и да кажат на неговите хора че или готвят кюфтето, или ядат пердах! До 2 часа кюфтето ще е опечено и изядено

19

Анонимен

преди 3 години

България Е Северна Корея, но без ракети.

18

Истукан

преди 3 години

България е на път да стане като Северна Корея с този диктатор Бойко Борисов.

17

Анонимен

преди 3 години

Е, и!Кво шъ му направи Бидонъ!Кимчо вече си има не само ядрени бойни глави, но и носители за тях - ракети за "доставка" на тези бойни глави директно в Щатите!Американците не воюват с онези, които могат да отвърнат на удара с удар!

16

Анонимен

преди 3 години

СК и те какво само се ежат. Да ударят Япония или Южна Корея с ядрено оръжие, като са толкова ербап.

15

Е и

преди 3 години

Защо да не го крие ? Юесей не крият ли ?Той си е в къщи ! Не ви закача у вас !Какво искате да прави ? Да ви козирува ли ?Айде гледайте си демокрацията във вашата страна .

14

Ямболски цървул

преди 3 години

Северна Корея погледнато стратегически и конвенциално е непревземаема.Щатите един път вече бяха шамарени там.

13

Анонимен

преди 3 години

Не е учтиво да се шпионира в чуждия двор.

12

Анонимен

преди 3 години

Тия още си мислят че могат да си разиграват коня в Северна Корея както те си знаят,да ама човечето вече е въоръжено здраво и дрънкането на оръжие от страна на САЩ вече не хваща дикиш!

11

Анонимен

преди 3 години

Пушенето убива. Да! Убива! Според статистиката в САЩ броят на душевно болните и самоубийствата сред хомосексуалистите и LGTB обществата е неколкократно по-висок. Защо нищо не се говори как хомосексуализмът и новите ценности убиват млади хора не само духовно, но и физически? Дори в САЩ само 5-6% от населението се идентифицира с тези извращенци, но това се представя като масова култура и масово движение. Защо няма анти-реклами срещу хомосексуализма както срещу пушенето!

10

Убиват децата

преди 3 години

Генетиката на западния човек се променя. Не повече от 4-6% се определят като хомосексуалисти, но процентът на младите хора сред тях е голям. Всеки 6ти американец в САЩ между 18 и 32 г. се идентифицира с тези общества. Децата се възпитават че така трябва, че така е правилно и под лозунгите на тази тоталитарна пропаганда хората на запад се превръщат в психопати. Правен е експеримент с деца: дава се на 6 деца да опитват храна, на пет сладка, на шестото солена и ги питат за вкуса - сладко, казват петте, и шестото гледа, гледа и казва - ами... сладко.

9

Анонимен

преди 3 години

Толкова глупости събрани на едно място отдавна не бях чел! Ким е вече изтърван и всички опити от страна на краварите за неговото усмиряване ще доведат само и единствено до ядрен сблъсък от който на Сащианци ама никак няма да им хареса! !