31

Анонимен

преди 3 години

На въпроса "Ще се ваксинирате ли със Спутник?", 62% отговорили с НЕ!На въпроса "А искате ли с друга ваксина?", 61% отговорили с НЕ!Извода е: Руснаците не искат Спутник!Гениално!

30

Анонимен

преди 3 години

Колите на руснаците били.. А защо да не поговорим за космическите кораби на руснаците, а!Защо не попитаме космонавтите защо при опасност всички се събират в руския модул, а не не в американския или японския!?Това го разказват американски космонавти приятел!

29

Анонимен

преди 3 години

До 24А да си чувал за Хирошима и Нагасаки?

28

Анонимен

преди 3 години

Да се сравнява раша с мощта и потенциала на САЩ е меко казано смехотворно. Това е доктрина от преди 40г. Сащ е водеща сила във всичко. Останалото са просто измислици на някакви болни хора в соц лагера.

27

Дори пияниците

преди 3 години

не искат руско.......каквото и да било.

26

Анонимен

преди 3 години

А като толкова вярвате на хамериканците, боднахте ли си по една белинка венозно!

25

Анонимен

преди 3 години

Русия, където броят на заразените с коронавируса от десет дни падна двойно - от 24 000 на ден, до 12 000 на ден - провежда масова ваксинация на желаещите да се ваксинират свои граждани с трите собствени ваксини срещу COVID-19. Колкото по-малко са желаещите в Русия, толкова повече Русия ще продаде на външния пазар. Заявките за руски ваксини към 02.03.2021 са на стойност надхвърляща $25 000 000 000 и се увеличават с всеки изминал ден.Гледайте себе си, не се притеснявайте за Русия.

24

Анонимен

преди 3 години

До 17Аз също съм българин, но предпочитам руска ваксина.Колкото до колите, само издаване нивото си на интелигентност. Освен колите, съществуват много други неща, незабележими за вас.

23

Анонимен

преди 3 години

От статията излиза, че не просто не искат Спутник, а не искат никаква ваксина!!!Ама що да не послъжем малко, като ни е паднало?

22

Комедиите на блатная

преди 3 години

Знаем, и ние гледаме комедийните холивудски филми!.........цял свят ги гледа и се смее.

21

Анонимен

преди 3 години

Казва се в Сащ...Америка няма такова нещо. Второ не съм чувал Сащ да имат ядрена катастрофа и да крият месец от света :) Ти ако си чувал добре. Явно ви на 60 градусова ваксина . Няма нужда да ни сравняваш други държави с твоята раша. Достатъчно сме е видели 50 г :)

20

Анонимен

преди 3 години

Пуууу....големи разбирачи,големи компетенции,големи философи ! Абе,льольовци,на вас ли да вярвам или на хората учили и практикували с години медицина ?! Хората отдали живота си на тази материя в цял свят казват едно и също ! Тук бай Марин заварчика цвили,че го чипирали,убивали и вече сметнал печалбите на Пфайзер.Акъл ще давате ,където сте силни ! Ясно ли ви е,дилетантни профани?! Прочел пет изричения в петел.бг и вече налага мнение и спори....Ходете се скрийте бе !

19

Само курвата руш

преди 3 години

ка е истинска, друго нищо.

18

Анонимен

преди 3 години

Щото в америката никой не лъже, нали! Там всички едни такива честни и почтени, спасители на света, кеф ти Батман,кеф ти Спайдър мен! От там криза никога не е тръгвала, фалити никога не е имало, защото хората са честни, те не мислят за пари, само за благото на човечеството! И никакви експерименти с гмо не правят. Всичките гадости на света идват от гааадната Русия. Знаем, и ние гледаме комедийните холивудски филми!

17

Идиот

преди 3 години

Двете ваксини са от един и същи тип, векторни, но са две отделни разработки.......които решиха да работят заедно....понял?

16

Анонимен

преди 3 години

Няма независими агенции.

15

123

преди 3 години

До АнонименХич даже не е Астра Зенека. Двете ваксини са от един и същи тип, векторни, но са две отделни разработки.

14

Българите

преди 3 години

Също не искат руска ваксина - все пак сме им видяли какви коли правят. Даже сме ги карали по неволя поради липса на други. Така и с руската ваксина - само ако няма други.

13

ПсихопатоФ

преди 3 години

1/3 от света вече използва тая ваксина......знаеш ли, колко е 1/3 от света........?

12

3526

преди 3 години

Някои правителства въвеждат привилегии за ваксинирани, явно руснаците не са изключение. Навсякъде има хора, които не искат да се ваксинират. Навсякъде има хора, които са убедени, че този вирус е създаден като оръжие. Навсякъде има и техни опоненти, които се ваксинират. Бъдещето ще покаже действителното въздействие на ваксините. Засега не се отбелязва намаляване на броя на заразените, което е целта на ваксиннацията. До момента може да се отчете ръст на печалбите за производителите на ваксините