127

Анонимен

преди 3 години

Какво им обяснявате на простолюдието . Седем милиарда човека има на Земята. Каквито и ваксини да измислят, не намалеят ли хората поне 10 пъти, друга болест ще се появи. Природата си знае работата. В един кукошарник стане ли пренаселено избухва епидемия и редуцира бройката. Така че е по-добре сега малко антиваксъри и *** да измрат, отколкото да се появи нова още по-смъртоносна болест.

126

Бай Пешо

преди 3 години

До StrikerВаксините са безплатни. ХеХеХе. То и сиренето в капана е безплатно, ама след това се плаща с живота за него. Да си чувал приказката че безплатен обяд няма?

125

До 131

преди 3 години

Последният се смее най- добре. Ще поживеем, ще видим.

124

Анонимен

преди 3 години

По-хитри от евреите няма. Никога не се минават. Точно те изкупиха пфайзера и за това сега няма достатъчно за Европа. Правете каквото правят те и няма да сбъркате. Всичко друго са глупости на болни мозъци.

123

Анонимен

преди 3 години

Браво Българи. Може да ни наричат както си искат, но лъжите не им минават. Приказката с лъжливото овчарче е добре да бъде прочетена от някои хора

122

Striker

преди 3 години

Всеки сам си решава. Статията е прекрасен пример. Можеш или да се ваксинираш и да го "изкараш" контролирано, или да те хване в неочакван за теб момент с неизвестен изход. Дано никой не стига до фатален край, но ваксините са затова. И безплатни.

121

Сифилисчо

преди 3 години

Лъхти на пропаганда

120

Българин

преди 3 години

Аз обичам есе! Аз ще се ваксинирам! Аз много обичам есе!

119

киро куфражистъ

преди 3 години

Ставъм и шъ ваксинирам яко!!!Шъ си сложа Астра Бозатъ, Файзер и Модерна.А, зимъска гату сняг забръска и излезе новата Джонсън&Джонсън, а и за всеки случай Спътник V.Е, може и да мутирам с туй-онуй, мъ вирусъ шъ *** ду....!

118

До 122

преди 3 години

Ееее, туй не е изгодно! Все пак тютйнът дава приходи на доста милионери ! Не можем да ги оставим да мизерстват.

117

Германец

преди 3 години

Ало днеса, що ме триете?Вижте как ги тригервам протопитеците, ингейджвам ги, те ви генерират импресии, касичката дрънчи.Във ваш интерес е да ми оставяте коментарите :)

116

РЗИ И НЗОК,

преди 3 години

ЗАЩО НЯМА КОД ЗА ОТЧИТАНЕ НА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ?!?! ТАКА ТЕ АПРИОРИ ВЪОБЩЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТЧЕТЕНИ!!!! ....НЕ ВАРВАМ НЯКОЙ ДА ГО ПРОМЕНИ!!!

115

Анонимен

преди 3 години

Обаче сега, ако си сложи ваксина ще стане по-здрава от преди.

114

Люлинския_Фройд

преди 3 години

не е изключено това да са опити за прилагане на 'обратна' психология. превръщат хората в скептици и после бам най-новата версия на вируса v6.816.1256896 и всички сме аут остават само удобните и послушни с абонамент за ваксина на всеки 2 години

113

Анонимен

преди 3 години

Почна се с пропагандните статии... Може някой да се върже и да поиска да се ваксинира. Очакваме още подобни статии в бъдеще...

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Само че аз го прекарах без симптоми и без ваксина, както и братовчедка ми, както и петима мои колеги от работа."При 1 на 200 смъртност не се учудвам, че ще се намерят 5 души, които са го преминали леко.

111

Tonita-7

преди 3 години

Повярвах!:)))

110

Анонимен

преди 3 години

Тя самата знае ли че е с тежка форма на Ковид,или знаете само вие еврейско-саксонските слуги?

109

Смях

преди 3 години

Всички родни *** се състезават да препечатват бозата на дойче веле,предназначена за албански реотани!И сега всичко живо ще се юрне да се боцка срещу страшната зараза ковид.Толкова страшна,че е нужно да ни го напомнят по 13782992 на ден та да не взмеме да забравим!

108

канал_123

преди 3 години

Хмм тази новина сякаш е излязла от германските битиви и нова