109

Анонимен

преди 3 години

Фолксваген предоставят лиценз и технологии да си произвеждаме коли тука, ако имаме желание да се разберем, ще си произвеждаме родни коли и няма да купуваме от Фолксваген. Това ще подпомогне и заетоста и икономиката.

108

Анонимен

преди 3 години

Руснаците предоставят и лиценз за Спутника,ако имаме желание и се разберем,бихме могли да го произвеждаме тук.Това ще подпомогне и заетостта и икономиката

107

ВЪПРОС

преди 3 години

Въпросите за Ваксините са МНОГО .Масово в ЕС хората питат защо САЩ наложиха да не се Лицензира Руската Ваксина .Масово в България хората питат защо Елита се ваксинира с Пфайзер , а хората с АЗ ?След АЗ се увеличи в пъти броя на болните - нито един обаче не е от Елита .

106

До Ами тя Корнелка

преди 3 години

Защо издъхнаха хора по стълбите - питай отговорните - министъра на здравеопазването и шефа му! И дали наказаха директорите на болниците, допуснали това!?

105

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ваксината се произвежда в държавни институции, в западните страни тя се произвежда от частни фармацевтични компании. Тези корпорации неведнъж са били замесвани в различни скандали. Не трябва да се пропускат и опасните странични ефекти от лекарствата и печеленето на пари от фалшиви вируси като птичия грип.

104

Анонимен

преди 3 години

шо сте толко заТръстени бе, те русняците понеже са заваксали и имат на склад вакцина, и само чкат да си поръчате и ... гатова! сичко е политика, и за сичко има технологично време!

103

Луций

преди 3 години

Корнела е същата работа.Селяните избиват комплекси като се кръщават с чуждоземни имена.То не било Корнелий,но не било Рафаил/пардон Рафаел/

102

Анонимен

преди 3 години

До Гамен Грипенов ВетовГаменчо, не случайно Швейцария изобщо не разреши там да се поставя Астрата, нземи малко почети! Италия и Испания я поставят само на хора до 55 г.! Във всички други западни страни - на от 18 г. до 64 г.! Ай стига си тролил!

101

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 е просто поредният сезонен грип, вирусите постояно мутират, и те са живот и те се защитават. Целта на ковид-истерията е да ограничи свободата на хората и да оправдае понижаването на жизнения стандарт от провала на западната система. В Русия няма истерия, няма мерки, няма лигавници-намордници, всичко работи нормално, всичко е отворено, всеки който иска се ваксинира, медиите и правителството не убеждават хората да ходят да се ваксинират, вируса не е новина.

100

Анонимен

преди 3 години

Нинова преди да лобира да се заинтересува какво стана със Спутника в Аржентина където правителството е пред падане заради тази ваксина, тъй-като е повярвало на Русия че ще и предостави 20 милиона ваксини до края на декември, а е получило само 500 хиляди до края на февруари. Т.е. били са подведени и излъгани от руснаците.

99

ФУГИРАТОР

преди 3 години

ГЕРБ ИМАТ ЗАДНИ ФУГИЗА ВСЯКО ЗАПЪЛВАНЕ ЩЕ ИДЕ ПОНЕ ПО ЕДНА КОФА (ПОЦИНКОВАНА)

98

Защо ли

преди 3 години

Байдън бомби Сирия и всички медии мълчат.

97

Ами тя Корнелка

преди 3 години

може да лобира за руска, ама не се лекува с руски лекарства, а при Мутафчийски във ВМА дето нещастния и електорат не може посмъртно да се вреди, а си издъхва по стълбите. Както казал дедо поп - не ме гледай какво правя - слушай ме какво говоря.

96

Анонимен

преди 3 години

До Отровна гадБаце надебеля, *** те и Каракачанов и сачева не му се дават...хахах

95

МАЙ МУН

преди 3 години

БОРИСОВ ЦК НА ПАРТИЯТА :СКРИНА ДА СЕ ПЪЛНИ ИНАЧЕ ЩЕ ВИ НАБИВАМ КАНЧЕТАТА

94

даРиткова

преди 3 години

Когато не ти върви в професията,ставаш политик.Доколко ставаш е друг въпрос.

93

Астра

преди 3 години

И мама Зоя Паунова лобира за една друга ваксина.Каквото и да си говорим,винаги става въпрос за пари.

92

Анонимен

преди 3 години

"от всичкиНай-добри резултати, според научното списание Лансет, май беше, дава РУСКАТА ваксина, по-добри и от китайската! Та може би за народа ще е добре да го ваксинирате с НАЙ$ДОБРОТО? Та затова искат , да има от всички ваксини - руски, китайски, че и наша родна, а не само от западноевропейски фармацевтични "лами", дето прибират милиарди за все още НЕДОКАЗАНО качество?__________НЕДОКАЗАНО качество?Западните са с пъти повече научни изследвания! Не сте ги чел/чувал, и говорите глупости!!!!

91

Факт

преди 3 години

Не е работата във ваксината. Руската ваксина ще помогне толкова колкото и другите, може би малко повече. Но Русия и Белорус се справиха с вируса много преди ваксините, от почти една година там няма локдаун и намордници, впрочем в Белорус никога не е имало. Проблемът е в едно анимационно филмче 15 секунди което Путин прожектира, и сега на запад ще има вечна пандемия, стадото затворено в къщи, на улицата само с намордник, имунизационни паспорти и на всеки 6 месеца стоката ще се ваксинира.

90

Кафяв гербер

преди 3 години

ГЕРБ ложираха за Астра Зенека и видяхме кво стана, човека взе парата и каза "Мерси много , ама ваксини за вас НЯМА"