51

Зелените

преди 3 години

коридори не само не компроментират - напротив те реално изпълняват ЦЕЛТА на ваксинацията - 70 % от населението с имунитет. Видя се, че за дни се постигна резултат, който със седмици се влачи в кандардисване на хора, които НЕ ЖЕЛАЯТ, но някой е преценил че се нуждаят от ваксини. Че то и като направиха коридорите в супермаркетите масово пенсиите се бутаха в час пик да пазаруват и то в най-лютата ковид зараза. Смислено ще е, да се гледат антитела преди ваксиниране за обхващане на хора без имунитет

50

Анонимен

преди 3 години

Аз лично съм тук за да се посмея на поредния резил на нощниците, а също и на ваксърите :D

49

ЕКСТРА

преди 3 години

Чудесно, а други не ни и трябват.

48

Анонимен

преди 3 години

"Троловете вчера лаеха против ваксините,а днес лаят защо няма!"Глупости, смешно ни е. Малко като в ония виц със "имаш ли торта от моркови", дето заека всеки ден питал и накрая като докарали, той казал "Много е гадна на вкус, нали?" и не я купил.И ние така, забавляваме се как викат "Ваксайте се, ваксайте се" и като се намериха 15-20 хиляди хипохондрика и се оказа че нямат ваксини. Моля ти се, кажи - не е ли смешно?!? :)))

47

Анонимен

преди 3 години

Хаха. Досега бият камбаните "Ваксинирай се народе, ваксинирай се, 70% трябва да са ваксинирани. Трябва да се ваксинирате, за хубаво е..." не знам си кво. Днес - Няма ваксини. хахаВсе едно аз да изляза на площада и да викам "Продавам месо по 1 стотинка килото". И като дойде някой и каже дай да си купя и аз: - Ми... няма.хаххаххахха пародия напраоНе че съм тръгнал да се ваксинирам, ама прайте народа на ***, разбирате ли, ангелов?

46

Анонимен

преди 3 години

Това да призоваваш хората да се редят под строй даже и по нощите и накрая да им кажеш "ама свършиха бройките" е жива демагогия и цинизъм. Беше предварително ясно, че бройки няма, т.е. целия този напът е чисто предизборно мероприятие. А иначе, докато не се пуснат в аптеките ваксините свободно и всеки, който иска да иде да си купи и да го ваксинират, всичко друго е ПР и начин за контролиране и плашене на хората.

45

Анонимен

преди 3 години

"Светлината в тунела е ваксината на Джонсън и Янсен, одобрението ще стане вероятно следващия месец."Еха! Още една ваксина! Супер яко! А може ли да мешаме, да правим "облак"? Биеш си по една доза от всички? Моля Кунчев да се изкаже като капацитет, но първо да се съгласува с двамата коремни хирурзи - Мутата и Ботокса.

44

Анонимен

преди 3 години

Троловете вчера лаеха против ваксините,а днес лаят защо няма!

43

Анонимен

преди 3 години

Този Баце ще го сложи да води листата в Търново

42

Анонимен

преди 3 години

Зелен коридар за ботокс ще има ли? Как са доставките

41

Анонимен

преди 3 години

Предимство имат англичани и американци. Ама няма кой ясно да каже. Подливаха вода на руснаци и китайци за да не могат да стъпят в Европа и беше ясно че нямат капацитет за толкова производство! Политиката е по страшна от вируса!

40

Анонимен

преди 3 години

Нали щеше да затяга мерките минем ли 200 заразени на 100 хил. за 14 дни? Навсякъде скриха тази статистика, въпреки, че по всички медии беше "основен показател" до преди седмица.

39

Патриот

преди 3 години

Герб -предатели и българоубийци!

38

Анонимен

преди 3 години

От този глупав юруш потърпевши пак останаха възрастните хора със хронични заболявания, т.н. "четвърта вълна на ваксинация", въпрекиче навсякъде по света те са първа. Свършиха ваксините за два дена и за тях пак няма.

37

НОЩ

преди 3 години

Хайде всички овце бегом към ваксинационните центрове ъррррррр бечи бечи

36

Анонимен

преди 3 години

иии МАСОВОТО васкиниране отиде на май....натаси. Даже за баламите няма ваксини а представете си какво щеше да е ако наистина имаше нужда и хората искаха. Не могат да ваксинират 100 000 души, дето искат, а кво остава останалите поне 3 млн които не искат

35

Анонимен

преди 3 години

Защо се изпъчиха и лъгаха, че до дни ще дойдат стотици хиляди дози?

34

Анонимен

преди 3 години

Айде позитански ***, от 01.03 ще можете да си харчете 20-тачките дето ви плащат в кръчмите. Ликувай.

33

Анонимен

преди 3 години

Тактиката на нощниците е да пришпорят овцете заблуждавайки ги, че ваксините са на свършване.Така или иначе няма да се ваксинирам, но ще си взема пуканки и ще се наслаждавам на шоуто :D

32

При нас е весело! ;)

преди 3 години

Много весело ;-) Чакаме на самия вирус да не му хареса тук и да си ходи сам ;-)