17

Санкции

преди 3 години

Веднага санкции, как така ще имат сини кучета.

16

Анонимен

преди 3 години

Там ги ядат кучетата за мезе с водка и така маркират кои стават и кои не.

15

Анонимен

преди 3 години

"Озадачаващо - глутници от сини и зелени кучета се появиха в Русия"За това пък от една година по улиците на западна Европа се разхожда само зомбита с намордници, и това не озадачава никой!

14

Анонимен

преди 3 години

Газпром разпространи документ до евриопейските акционери на Северен поток 2, с който ги уведомява, че има вероятност да се откаже от проекта и Северен поток 2 никога да не бъде завършен. В същото време Русия експулсира трима европейски дипломати. Скоро еесовците ще реват, колко са искали да строят Северен поток 2, но лошата Русия го е спряла, както реваха българите за Южен поток че Русия го била спряла (и така си беше).

13

ЕС маймyни!

преди 3 години

В Русия от миналата пролет няма карантини, мерки, намордници, всичко е отворено - и кафета, ресторанти, театри, кпубове, магазини. И то месеци преди да се създаде ваксината, безработицата е под 4%, никой не е загубил работата сим жувитът тече нормално. А на запад хората са затворени принутиелно в къщи, ходят по улицата с намордници и се докладват един друг кой е без намордник, фирмите фалират, остават без работа и ги правят на маймyни.

12

Уау!

преди 3 години

Тази нощ ще заспя в озадачение.. благодаря на репортерите за тази изключително ВАЖНА и ИНФОРМАТИВНА статия...

11

до :))

преди 3 години

Какво предлагаш? Да маскирам тъщата като зелено куче ли, бе?! Как можа да си го помислиш! Аз я обичам и през ум нямаше да ми хрумне!:)))

10

Анонимен

преди 3 години

Бриджит Бардо беше подгонила България за избиването на бездомбите кучета, а българите не знаят какво е фла гра, и България е един от най-големите производители на фуа гра, но Бриджит Бардо нищо не е казвала срещу производството на уголеомен от цирозира черен дроб от гъски. Гъската се обездвижва и с маркуч под налягане и се вкарва висококалорична храна седмици наред токато развие цироза и точно преди да умре докато е жива черния дроб се изважда.

9

Анонимен

преди 3 години

Горките животни.Кой знае с какво са се натровили.

8

Анонимен

преди 3 години

американците пращат марсоходи, а руснаците направо си донесоха марсианци.

7

Доктор

преди 3 години

Скоро и глутници от сини и зелени руснаци ще се появят по руските улици . След 3-тата седмица след ваксиниране с ваксината Спутник започва оцветяването на руснаците. Така знаят , че са ваксинирани с родна ваксина. А не с западна, империалистическа ваксина.

6

Анонимен

преди 3 години

Преди 3 години някъде в Индия се появиха сини кучета и тогава се установи, че са плували в река замърсена със синя боя от перилните препарати на една фирма, която изхвърляла отпадъциmе си в реката.

5

Анонимен

преди 3 години

Това е задача с повишена трудност за путинистите това да го изкарат нещо хубаво.Абе другари, да не би агенти на ЦРУ да са боядисали животинките че да злепоставят Русия?

4

Анонимен

преди 3 години

Руснаците не казват истината!Най-вероятно тези песове са участвали в тестовете на ,,Спутник".

3

АнонимеН

преди 3 години

ОТКРАДНАТО ОТ НАС!!!ТУК БОЯДИСАХА КУЧЕ ИЗЦЯЛО В ЧЕРВЕНО!!!

2

1

преди 3 години

В Блатото безпризорни химически вещества и екологични катастрофи са нещо нормално.Просто си пуснете клипчета за живота на обикновените руснаци и ще видите ТРАГЕДИЯТА.

1

Анонимен

преди 3 години

Демони!Дееемоонииии!БЯГАИТЕЕЕЕЕ! ААААА!