49

Дедо вия

преди 3 години

Кой ли пък се съобразява с ЕС ?

48

Обективно

преди 3 години

Много е жалко, че си нямаме политик като Владимир Путин в България, който да опандизи джендърите от БХК и другите предателски организации, които се чувстват отлично в България, за разлика от Русия, където хората си пазят държавата, семейството и децата от джендърските атаки на Брюксел, Соpoc и САЩ

47

Идва

преди 3 години

идва серията "Империята отвръща на удара"

46

Обективно

преди 3 години

Нормално е джендърите да се защитават един друг. От брюкселските *** друго не съм очаквал, освен да скочат като ужилени, заради справедливо осъдения им масонски брат.За всички нормални хора ще кажа, че Алексей Нахални е руският Красимир Кънев - началник на руския БХК, който там се казва ФБК и с парите на Copос и САЩ прокарва античовешки и антихристиянски политики в Русия.Само че при другаря Путин тези номера не вървят, за разлика от нашата наведена и широко разкрачена България :(

45

Анонимен

преди 3 години

"Не успяха с Хитлер"Хахах, да сигурно САЩ и Европа специално са пратили Хитлер да унищожи Русия? Искате ли да преиграем ВСВ, обаче Русия да не получава помощ от САЩ по програмата Ленд Лийз, а Германия да получава американски нефт и да се бие на един фронт?

44

Анонимен

преди 3 години

Каква работа има Русия с Европа! Русия не е Европа, Русия не е Азия, Русия е Русия. Днес какво да обменя и развива Русия с Европа, Европа няма технологии, Европа няма изкуство и култура - технологиите и културата са в Русия! Да учи от Европа как за няколко дни да се предаде на Хитлер и на гей-паради - само това може да научи от Европа.

43

Анонимен

преди 3 години

Какво сте тръгнали да защитавате някакъв си ветеран от ВСВ? През ВСВ всеки мъж в подходяща възраст и подходящо здраве е бил в армията. Това са обикновени хора от пролетарята, а не са някакви интелектуални гиганти. И Навални и всеки друг човек има право да не е съгласен с някакъв демен тен селян дур чията единствена заслуга е, че насила са го взели в армията и по случайност е оживял.

42

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем с СО2,не съществува такъв проблем. Това е напълно изфабрикувана заплаха целяща мерки за закриване на икономиките на развитите страни. Деиндустриализация, срутване на жизненото равнище до нивото на Средновековието. И няма да купуват газ и нефт от Русия и Русия ще фалира. Не успяха с Хитлер, не успяха и сега а с тези CO2 емисии буквално се простреляха в крака. Русия вече не е зависима от износа на нефт и газ и е напълно самодостатъчна и официално обяви, че може да скъса всякакви отношения с еесовския съюз и със запада.

41

Анонимен

преди 3 години

Русия издържа на натиска и неусетно се засили на фона на останалия свят и тя победи Запада със собствените му оръжия. Русия е създала самодостатъчна икономика и стабилна финансова система със своя глобален характер. Всичко, което не убива Русия, е добро за нея.

40

Анонимен

преди 3 години

Откъде в Германия, която тогава се задъхвала от изплащането на огромните суми военни репарации (наложени на Германия чрез Версайския договор и породили разпада на немската паричната система и хронична инфлация) се появили тези огромни средства за демократичното избиране на демократа Адолф Хитлер?

39

хохо

преди 3 години

А ЕС може ли да гризне дръвцето този път? Лавров ги предупреди недвусмислено. После ще реват, че лошата Русия ги мачкала.

38

Анонимен

преди 3 години

Лавров заяви, че Русия е готова готова да скъса отношенията си с ЕС. Но дали еесовците са готови да за

37

Анонимен

преди 3 години

Тоест доларите скоро могат да служат само като тоалетна хартия за васалите като България.

36

Анонимен

преди 3 години

До Баба мараЛогиката на промити русофили. Някой прави нещо неправилно. Но понеже бил дал много жертви в една война преди 75 години им е простено да правят каквото си искат. Супер логично.П.С. СССР нападат Финландия 1938, СССР окупират на Литва, Латвия и Естония 1940 - всичко това става преди Хитлер да нападне СССР. Ни лук яли, ни лук мирисали.

35

Българин

преди 3 години

Предлагам да наложим пълно търговско ембарго на Русия и да спрем да внасяме руски нефт и газ! Какво мислите за моето предложение, хайде, коментирайте!

34

Да , ама не !

преди 3 години

Навални може ли да управлява такава голяма държава ???*** използван от запада !

33

Анонимен

преди 3 години

Газпром разпространи документ до евриопейските акционери на Северен поток 2, с който ги уведомява, че има вероятност да се откаже от проекта и Северен поток 2 никога да не бъде завършен. В същото време Русия експулсира трима европейски дипломати. Русия възнамерява да насочи огромния си енергиен потенциал за вътрешни нужни и подобрявабе бита собственото си население както и към партньори от Азия.

32

Анонимен

преди 3 години

В Русия никой не студува, топлото в Русия почти без пари.

31

Анонимен

преди 3 години

Западните ценности и толерантност означават прекланяне пред хомосексуалисти, LGTB и всякакви триполови и етническите малцинствата и поругаване и обида срещу всеки който не е съгласен с тях, както Навални обиди и наруга ветеран от ВСВ защото видите ли, той изразил несъгласие с него.

30

Анонимен

преди 3 години

Тези половинчати санкции са чиста проба популизъм.Още няколко руснаци ще ходят с любовниците си на шопинг в Дубай вместо на шопинг в Париж. О, какъв ужас! Путин като види как страдат неговите приятели ще му стане тежко на сърцето, ще отрони мъжка сълза и ще пусне Навални. Не може да остави хората без шопинг в Париж и Милано. То това е нечовешко.Истински санкции означава пълно търговско ембарго. А тези списъци с хора са една жалка смешна история. Да кажем, че сме свършили нещо.