40

ВЪПРОС

преди 3 години

Личните Лекари са 4300 , а Полицаите са 60 000 хиляди , с Армията стават 100 000 . Не може ли Полицията и Армията да карат с Патрулки и Танкове Ваксината до МЕН ?

39

Анонимен

преди 3 години

От понеделник децата са отново присъствено в училищата /по заповед на същия г-н/, там се заразяват, пренасят вируса по домовете си!!! Вече има болни, а не се тестват. Защо децата са "присъствено", след като персонала не е ваксиниран??? Първо ваксинирайте-сред това отваряйте училищата, не обратното!!!!

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Вече ще ни пишат :)) Отивам в Замунда тя блокната :) Утре също е ден, може даизмислят как да се отърват от Гешев и братята американци :))

37

Анонимен

преди 3 години

Не може ли да ни пишат всички ваксинирани и да продължим напред?

36

Татул

преди 3 години

До Наука аПрекалявате с холивудските филми. Ходете на чист въздух, спортувайте.Здрав дух здраво тяло...Само дето това коронавируса не го знае...

35

ХХХ

преди 3 години

14-годишно момиче е изчезнало вчера .......сигурно е Коронавирус...... Ни ума ни дума ......Не спират със сегашните ла**а !

34

Анонимен

преди 3 години

'' 4300 лични лекари се включват от утре ... ''...................в България всичко е от утре ... само далаверата е от вчера.

33

Анонимен

преди 3 години

Да се чете - 100 наши хора се ваксинираха с плацебо, вервайте :))) Важно е да повярвате хора, защо сте такива от лошо тесто замесени :)))

32

Победа

преди 3 години

Гарантирана победа на изборите тълпи от ваксинирани пенсионери получи по 50 лева бонуси и безплатни ваксини.

31

Друг път

преди 3 години

Кой им каза, че 4300 лични лекари се включват във ваксинациите ? Тези лекари не са магарета, освен ако някой енергичен и безмозъчен е пресметнал Х по 10 лева.В София има достатъчно имунзационни центрове.

30

Анонимен

преди 3 години

Тези лекари взели ли са си дозите като ще бодат други?

29

Космат Булгар

преди 3 години

Бойко е велик! Прави чудеса! Ваксините са чудо! Пенсионерите с по 50 лева чудеса ще сътворят на изборите.

28

Б.Б.

преди 3 години

Скоро и чрез банкоматите и кафеавтоматите. Трябва да обхванем цялото население.

27

Анонимен

преди 3 години

От вторник ще ви пръскат с Агент Ориндж и ще ви казват, че е пясък от Сахара. Натровените ги пишем болни от ковидhttps://bg.wikipedia.org/wiki/Агент_Ориндж

26

Ромски от Ром

преди 3 години

Безплатно ваксиниране плюс бонус осеменяване и оплождане на българи Елата да се редите на опашки във факултето ... Чекам ви и ще ви чекна.

25

Тонката

преди 3 години

А от Понеделник в Кауфланд Пилешки бутчета на 2.40лв:):):)От опозицията ше кажат,че пак са скъпи:):):)

24

ганьо

преди 3 години

До 21.А бе, глу.пак, какви 27 000, какви 5лева? Ти изобщо проверяваш ли данните преди да се плюнчиш или просто така да сееш омраза.

23

Анонимен

преди 3 години

До 15. Включването не означава от утре да почнат да ваксинират, а че се задвижва процесът.

22

Наука а

преди 3 години

човеците са био роботи. Започна войната на био роботите едните измислиха отрови и вируси да ликвидират по-вече био роботи. А филма на био роботите какво ще кажете кой кого ***. Тия са манипулатори.

21

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата на ГЕРБ е най-брутална в събота и неделя и това е от години. Тъй като хората са си в къщи, особено през зимата вождът и слугите му обикалят страната и телевизионните студия за да облъчват хората.За почти два месеца ваксинираните с две дози са под 27 000 души. А днес тоя с мокета на главата твърди, че са се ваксинирали за един ден 10 000 души?!!! Ваксинирани, ама друг път! Ако има някой, който не е добре с главата може и да му повярва!