88

До славянин

преди 3 години

Кой ще те спре ? Та те са търговци.

87

Анонимен

преди 3 години

Един умен човек беше казал, че и това ще отмине, но като гледам как народа си търпи, надали ще отминат сами, ще има рестрикции и реакции и заплахи че яко ще се мре, както беше предсказано и никой не попита от къде имат такава информация, не че е някаква конспирация, както и никой не пита вируса от къде се взе, нежели да му потърсят отговорността, абсолютно не ги интересува това, напълно безотговорни са, направо за бездната...

86

Анонимен

преди 3 години

"Имаш само един малък пропуск относно отхвърлените от обществото неваксинирани - те ще бъдат поне половината от това общество и едва ли ще приемат кротко статуса си!"---Уви, съвсем няма да са половината от обществото-в момента върви успешно ПРЕЧУПВАНЕ на стадото. С ВСИЧКИ възможни средства. Циклично се получават нещата. Но година, максимум-две, и ще са останали шепа наистина непримирими аутсайдери. Разбира се, и това безумие няма как да е вечно, но...гадно е, че точно на нас, и точно сега..

85

ас

преди 3 години

А зелени банкноти няма ли да раздава?Или банкнотите Израел само ще ги прибира и ще раздава некви зелени стъкълца на индианцитее?

84

Анонимен

преди 3 години

Натаняху не си ли спомня моментът от историята,която едни хора бяха белязани с жълти звезди,и им бяха отнемани човешките права без да са извършили никакво престъпление? Срамно е точно в Израел да се прави това. Този Натаняху е са съд,и оставка.

83

Анонимен

преди 3 години

"Ваксините не правят нищо друго освен да предпазват хората от тежко протичане на болестта. За това няма как да задължават неваксинираните да имат паспорт"......Няма как ли?? Блажени са верующите.Неща, които само преди няколко месеца отхвърляхме като смехотворни конспирации, днес са ФАКТ и част от живота. Особено в Израел. Там ковид-психарията е достигнала такива измерения, че е наистина плашещо какво ни чака.

82

Анонимен

преди 3 години

Най добрия стимул за ваксинацията в България ще бъдат Гръцките митничари, които кажат "само ваксинирани ще имат правото да влизат в Гърция".. Идващото лято..Малий тогава ще видим що е опашка за ваксиниране.

81

Анонимен

преди 3 години

До славянинХората сами си дадоха свободата и ако не си я върнат сами никой няма да им я върне. Мълчаливите агнета ги пращат в залханата....

80

Нова звезда???

преди 3 години

От хора страдали от дамгосването със звезда по домовете и дрехите, и татуси с номера по китките това не го разбирам... Искат нова дамга, забравили са старата или не им пречи?

79

Щирлиц

преди 3 години

Жълти звезди няма ли да им закачите,имате опит?

78

Конпирация

преди 3 години

До 79 Будем жить посмотрим что будет..

77

Анонимен

преди 3 години

И какво като са ваксинирани и са със ЗНАЧКА, след като могат да бъдат носители и разпространители на вируса?? Те някои ваксинирани се и разболяха.

76

Анонимен

преди 3 години

Зелената значка е цифров индетификатор. Не е физическа. Може да да се удостовери на всяко цифрово устройство. Смартфон, смарт часовник.Но ако си възрастен човек, който няма никакво цифрово устройство се предлага имплантиране на подкожен чип, който ще може да се разчита от цифровите скенери. Другата идея е да се татуира QR код на китката, който също ще индефицира зелената значка.

75

Анонимен

преди 3 години

Не се шашкайте! Ваксините не правят нищо друго освен да предпазват хората от тежко протичане на болестта. За това няма как да задължават неваксинираните да имат паспорт.ВАКСИНАТА НЕ Е ЕЛЕКСИР НА БЕЗСМЪРТИЕТО.ТЯ ПОДПОМАГА ХОРАТА ДА НЕ СТИГНАТ ДО ТЕЖКА ФОРМА НА КОВИД19.ВАКСИНИРАНИТЕ МОГАТ ДА ЗАРАЗЯВАТ И ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ.

74

Анонимен

преди 3 години

До КонспирациятаСлед две години може и да е така, но след три Надали.Тренда може да се обърне и тогава на никого няма да се прощава и всеки ще получи, което заслужава ..

73

Анонимен

преди 3 години

Това, че ще им окачат значки е, разбира се, трагикомично, но без особено значение. Страшното е, че на останалите, отказали да се подчинят на безумието, ще им бъде забранено на практика да ЖИВЕЯТ. Няма да бъдат допускани в магазини, заведения, обществени места, няма да могат да учат, работят и пътуват. От загриженост за здравето и живота им, де.На фона на това префинено издевателство, концлагерите са направо хуманни.

72

до 75

преди 3 години

Апликацята на телефона още по-лесно се размножава. Ще я теглят от Замунда като топъл хляб и не само от там. хахахахаха Ще я бълват по флашки и ще правят пари хакерите.

71

до 75

преди 3 години

Възрастните хора нямат айфони или телефони с интернет. Като казвам възрастни - това са повечето пъти над 80годишни хора. Дори и от младите не всеки има. А и не е длъжене да има програма с интернет. София не е България.

70

Анонимен

преди 3 години

Не става въпрос за класическа значка, а цифрова(засега) . Апликация в телефона на всеки "ваксиниран". Забравете за фалшификации.

69

Конспирацията

преди 3 години

След 2 години ще си тотално отхвърлен от обществото ако не си ваксиниран и чипиран.Няма да можеш дори хляб да си купиш.Слагам бас че отново ще се окажа напълно прав!!