142

гледайки го тоя

преди 3 години

разбирам защо е имало народен съд

141

123

преди 3 години

Кво значи зелен коридор?

140

Финансист

преди 3 години

Борисов си мисли, че вече е министър на здравеопазването, а не министър - председател. Само след месец ще е безработен лидерп на партия. Възможно е да е отиде на гости при тези, които охраняваше. Имам предвид Тодор Живков или Симеон Борисов. Все пак, с последния имат нещо общо, а то е в името ! Борисов, продажна мутро, още ли не си си подал оставката ?

139

Анонимен

преди 3 години

Баси провала! За къв беше тоя пран за ваксиниране след кото за 2 месеца боцнахме едва 90 000 т.е. ваксинирани 45 000. Мале мале какъв провал.

138

Гневен

преди 3 години

И тези зелени коридори ще са пунта мара като ония за пазаруването на възрастните.Хаосът е тотален,празни приказки,кипрене по медиите,наливане от пусто в празно и глупост след глупост. "Светилото гений" сега заповядало някакви си коридори при доказано социологическо изследване,че около 60% изобщо нямат намерение да се ваксинират,а други 27% се колебаят.Минаха всички допустими граници с идиотщините си!!! Крайно време е да разберат,че здравият разум на народа ни ще спре пъклените им планове!!!

137

Жужету Водка

преди 3 години

Боцеее...!Купи от наща Сплутник 5 и да видиш кви опашки ще се зависнат пред кабинетите от чугунени комунистически глави неуврели

136

Ядосан гражданин

преди 3 години

Борисов да се ваксинира и тогава да дава разпореждания!!!!!

135

Анонимен

преди 3 години

nai-vajno e da si proizvejdate sobstveni miniaturni meki nesta...v vashite si fermi...poneje prirodata prazno ne tarpi...vie kato ne si proizvejdate vashi si micro meki nesta, vij kak barzo barzo vi gi dostaviat s eli expres posta par avion, par raketa, par kometa... firma hamazon numer bir i na mekite i tvardite...nesta

134

Почетен

преди 3 години

Бойко Разпореди: шкафчето ми е празно, да се напълни.

133

тъй де

преди 3 години

Абеее.......аз така тука тъй да попитам плахо, този РАЗПОРЕЖДАЩИЯТ се, дали се е ваксинирал вече?

132

Анонимен

преди 3 години

Буци къде скри парите от шкафчето , оставка суджук

131

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакАко щеш бе, много важно какво мисли "умната ти глава.

130

Анонимен

преди 3 години

През лятото ще има опашки за ваксини, когато всички хукнат на почивки.

129

Т.Шак

преди 3 години

Ега ти! Насила направиха хората антиваксъри!А ние всъщност харесваме ваксините. Аз например си имам всички задължителни плюс няколко доброволни. Тая обаче няма да си я сложа по няколко причини: 1. Не я смятам за безопасна, защото не е тествана в разумно дълъг срок. Това е нова и недоказала се във времето технология, така че - не, благодаря!2. Отвратен съм от внезапната показна "загриженост" на управляващите за здравето ни. 3. На инат, защото ни карат насила.

128

както при СОЦА

преди 3 години

Каквото каже байТошо / Б.Б. / !

127

Генчо Лорда

преди 3 години

До анонимен 148Ти боцна ли се?

126

Велмази Атанасовски

преди 3 години

До Атанас ВелмазовКаво точно е Автеназиране?!

125

не разбрал

преди 3 години

Все пак този коридор ще е оцветен ли в зелено или е някаква метафора това?!

124

А4

преди 3 години

Нищо не разбрах! Ако искам да се ваксинирам , но не съм нито от четвърта или трета фаза, мога да отида да се наредя пред РЗИ и да чакам някой да не отиде да се ваксинира и да ползвам неговият ред.

123

Анонимен

преди 3 години

Купете руска ваксина и ще има много желаещи